konak hastanesi detaylı ultrason...

canım kocaeli konak hastanesi diyorsan zaten usg ler 4 boyutlu ve drlar ayrıntılı inceliyor ben erkan beye gidiyorum biraz fazla bekliyorsun ama değiyor muayene ücretide ssklıya 35 lira

canım bende erkan beye gidiyorum ama sinir oldum bu ayki randevu ameliyat var diye iptal ettiler bende akademiye gittim.bu ay aralık 30 randevum detaylı ultrasonu kendimi yapıyo ve ayrı ücret alıyomu merak ettim cevabın için sağol

vallacanım ben 17. haftamdayım detaylı usg falan bişi demedi bana sen kaç haftalıksın ki bu arada benim kontrolüm 30 aralık:)

bende 18+5 haftalık hamileyim banada bişey demedi ama herkes yaptırıyormuş ya merak ettim sonuçta erkan bey kalp damarlarına kadar bakmıyor galiba neyse ikimizde 30 aralıkta anlarız heralde

canım bence bakıyo erkan bey çünkü herrgittiğimde bakıyo kalp atışlarını dinlerken ekranda birden mavi kırmızı sarı renkler gözüküyo o siyah beyaz ekranda valla geçen gittiğimde mesanesine kadar baktı bebişimin midesi kalbi mesanesi diyo ben ilk oğluma hamileyken baktırmadım detaylı zaten cihazları çok iyi o ayrıntılı usg isteyen dr ların cihazları bence çok iyi değildir gibi geliyo bana

herkese slm hanımlar ..bende konak hastanesine gidiyorum funda salihoğluna kuzenlerimde onun hastasıydı hepsi kendisinden çok memmnunn .yakın zamanda etrafımdaki herkes erkan beyden övgüyle bahsedince tereddütte kaldımm önümüzdeki hafta randevum varr acaba diyorumkii bir randevu daha alıp erkan beyledemi görüşsemm ..

Back
X