Bebek Beslenmesi Konak!!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

m_4838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
5
0
1
41
Bebeğim 10 aylik yeniden başında konak çıktı ( normal mi neden cikmis olabilir??? Lutfen yardim

Bebeğim 10 aylik yeniden başında konak çıktı ( normal mi neden cikmis olabilir??? Lutfen yardim
Oglum suan 15 aylik 13 aylikken ondada oldu ama ben çok kafama takmadim çünkü kolu alcidaydi düşmüş kirmisti ve yikayamamistim 3 hafta boyunca ona yordum kafasına bol bol zeytinyağı surup 2 3 saat beklettim deri yumuşadı yıkarken saçını hafif bastırarak taradım pul pul döküldü dene istersen

benimde kızımda konak var üst tarafta. Banyodan önce zeytinyağı sürüyorum, bekliyoruz. Sonra banyo yaptırırken sık tarakla yavaşça ters yöne tarıyorum. Çoğu gitti azı kaldı bakalım ne zaman biticek.

Benim bebeğimde de vardı geçmek bilmedi zeytinyağı sürdüm 3 saat beklettim yıkadım hergün yıkadım yavrumu 2 ay banamısın demedi artık kocaman olmuştu kabuk kabuk yara gibi enson badem yagı aldım 3 saat bekledim mustelanın konak önleyici sabunuyla yıkadım . Ertesi gün tekrar şükür hiç kalmadı

Konak önlemek isteyenler bana ulaşın isterseniz bilgi verecegim M m_4838

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…