Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oglum suan 15 aylik 13 aylikken ondada oldu ama ben çok kafama takmadim çünkü kolu alcidaydi düşmüş kirmisti ve yikayamamistim 3 hafta boyunca ona yordum kafasına bol bol zeytinyağı surup 2 3 saat beklettim deri yumuşadı yıkarken saçını hafif bastırarak taradım pul pul döküldü dene istersen
benimde kızımda konak var üst tarafta. Banyodan önce zeytinyağı sürüyorum, bekliyoruz. Sonra banyo yaptırırken sık tarakla yavaşça ters yöne tarıyorum. Çoğu gitti azı kaldı bakalım ne zaman biticek.
Benim bebeğimde de vardı geçmek bilmedi zeytinyağı sürdüm 3 saat beklettim yıkadım hergün yıkadım yavrumu 2 ay banamısın demedi artık kocaman olmuştu kabuk kabuk yara gibi enson badem yagı aldım 3 saat bekledim mustelanın konak önleyici sabunuyla yıkadım . Ertesi gün tekrar şükür hiç kalmadı