konferans

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
Arkadaslar universitede arkadaslarima bir sunum yapicam, konferans daha dogrusu. Bunun icin ilgi cekecek bir konu ariyorum. Turkce ogretmenligi okuyorum ama bolumum disinda konu olabilir. Hatta bolum disi olsun. Gecen til 25.kare ve subliminal mesajlar konusunu ele almistim ve hoca dahi herkesin cok dikkatini çekmişti yine bu tarz az bilinen ve etkili bir oonu ariyorum. Fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Altin oran ve bilincaltimiz konulari suan elimde. Bu ve buna benzer bi kac konu daha ariyorum teskkr ederimm :)

ilaç lobisi ve üzerinden çok prim yaptıkları kanser şeker gibi hastalıkların tedavisinin geliştirilmesine engel olmaları olabilir.

Arkadaslar universitede arkadaslarima bir sunum yapicam, konferans daha dogrusu. Bunun icin ilgi cekecek bir konu ariyorum. Turkce ogretmenligi okuyorum ama bolumum disinda konu olabilir. Hatta bolum disi olsun. Gecen yil 25.kare ve subliminal mesajlar konusunu ele almistim ve hoca dahil herkesin cok dikkatini çekmişti yine bu tarz az bilinen ve etkili bir konu ariyorum. Fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
tabi bunu kullanamazsınız ama nedense yazılan konular bana "Pinokyo Paradoksu" nu çağrıştırdı Hoppa

Kendi kendine hipnoz ve telkinle ders çalışma yöntemleri... Topyekün herkesin işine yarar :KK48:

Kaynak : Adil Maviş

Arkadaslar universitede arkadaslarima bir sunum yapicam, konferans daha dogrusu. Bunun icin ilgi cekecek bir konu ariyorum. Turkce ogretmenligi okuyorum ama bolumum disinda konu olabilir. Hatta bolum disi olsun. Gecen yil 25.kare ve subliminal mesajlar konusunu ele almistim ve hoca dahil herkesin cok dikkatini çekmişti yine bu tarz az bilinen ve etkili bir konu ariyorum. Fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

bir de Plasebo - Nocebo Etkisi olur mu acaba?:KK64:

Sizin yazdiklariniz ilk defa diydum gercekten :/ ben de arastirim da kisaca yazabilrmisiniz rica etsem

Bunu duymamistim. Pinojyo paardoksu nedir?
yaşım oldu 30 ben hala anlayamıyorum ama şöyle pinokyo yalan söylediğinde burnu uzar. pinokyo şimdi burnum uzayacak dediğinde burnu uzarsa doğru söylemiş olur. ama pinokyonun burnu sadece yalan söyleyince uzar. cümleleri aklımda kaldığı kadarıyyla yazdım bu tarz bir şeydi. çözerseniz banada anlatın nolur

edit: an itibariyle anladım burnum uzayacak diyince uzamazsa yalan söylemiş olacak ve uzaması gerekecek ayyy yok artık bu kadar zaman bunun neresi paradoks diyordum. çok aptal hissettim:))

Evet sizin yazdiklariniz icin dedim de nedense alinti yapilmiyor. Evet ikisi de ililgincmia aradigim da bu tarz konular. Pinokyo evet konferans olarak ele alabilmek pek mumkun degil. Digerin aklima yatti. Bunu da ayrintili bir srkilde inceleyecegim guzel bir oneriydi. Tesekkurler tekrardan

yaşım oldu 30 ben hala anlayamıyorum ama şöyle pinokyo yalan söylediğinde burnu uzar. pinokyo şimdi burnum uzayacak dediğinde burnu uzarsa doğru söylemiş olur. ama pinokyonun burnu sadece yalan söyleyince uzar. cümleleri aklımda kaldığı kadarıyyla yazdım bu tarz bir şeydi. çözerseniz banada anlatın nolur

edit: an itibariyle anladım burnum uzayacak diyince uzamazsa yalan söylemiş olacak ve uzaması gerekecek ayyy yok artık bu kadar zaman bunun neresi paradoks diyordum. çok aptal hissettim:))

aptal hissetme
ben de ilk duyduğumda baya bi bakmıştım okuduğum sayfaya ne diyor diye, sonra jetonun sesi geldi dangır dungur
ingilizcesi ama, olay şu "My nose grows now" is true:

• Which means that Pinocchio's nose grows now because he truthfully says it is, but then
  • Pinocchio's nose does not grow now because according to the novel it grows only as Pinocchio lies, but then
  • Pinocchio's nose grows now because Pinocchio's nose does not grow now, and Pinocchio trustfully says it grows now, and it is false, that makes Pinocchio's sentence to be false, but then
  • Pinocchio's nose does not grow now because Pinocchio's nose grows now, and Pinocchio trustfully says it grows now, and it is true that makes Pinocchio's sentence to be true, but then
  • And so on without end.[2]
:KK70::KK70::KK70:

aptal hissetme
ben de ilk duyduğumda baya bi bakmıştım okuduğum sayfaya ne diyor diye, sonra jetonun sesi geldi dangır dungur
ingilizcesi ama, olay şu "My nose grows now" is true:

• Which means that Pinocchio's nose grows now because he truthfully says it is, but then
  • Pinocchio's nose does not grow now because according to the novel it grows only as Pinocchio lies, but then
  • Pinocchio's nose grows now because Pinocchio's nose does not grow now, and Pinocchio trustfully says it grows now, and it is false, that makes Pinocchio's sentence to be false, but then
  • Pinocchio's nose does not grow now because Pinocchio's nose grows now, and Pinocchio trustfully says it grows now, and it is true that makes Pinocchio's sentence to be true, but then
  • And so on without end.[2]
:KK70::KK70::KK70:
aman yarabbi:)

X