S sementha1 Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2023 68 29 8 33 29 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sementha1 #1 Cin3 sonucunda konizasyon olmuş biri hamile kaldığında süreci nasıl ilerlediğini merak ediyorum. hem konizasyon oldum (10 ay önce) hem her ay fmf atağı geçiriyorum. deneyimleyen arkadaşlar yazabilir misiniz. (henüz çocuğum yok)
Cin3 sonucunda konizasyon olmuş biri hamile kaldığında süreci nasıl ilerlediğini merak ediyorum. hem konizasyon oldum (10 ay önce) hem her ay fmf atağı geçiriyorum. deneyimleyen arkadaşlar yazabilir misiniz. (henüz çocuğum yok)
S sementha1 Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2023 68 29 8 33 2 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sementha1 #2 bu sorun sadece bende olmuş olamaz değil mi kimse yardımcı olmayacak mı. fmf atağı için sorduğum başlıkta da dönüş alamadım. korkuyorum
bu sorun sadece bende olmuş olamaz değil mi kimse yardımcı olmayacak mı. fmf atağı için sorduğum başlıkta da dönüş alamadım. korkuyorum