- Konu Sahibi Kalimero28
- #2.821
Ankara'da canim Etlik şehir Hastanesi'nde İlknur Öztürk Ünsalmerhaba hangi doktora gittiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara'da canim Etlik şehir Hastanesi'nde İlknur Öztürk Ünsalmerhaba hangi doktora gittiniz?
Hoşbuldum yalnız olmayı tercih ederdim bu hastalıktan başka kimse de olmamasını tercih ederdim ama malesef ki değilmişimHoşgeldin yoldaşım, kaderdaşım geçmiş olsun bende aynen senin gibiyim![]()
teşekkür ederim, istanbulda doktor önerisi yapabilecek olan var mı?Ankara'da canim Etlik şehir Hastanesi'nde İlknur Öztürk Ünsal
O kadar çokuz ki aslında ne yazık ki bende yalnız olmayı dilerdimHoşbuldum yalnız olmayı tercih ederdim bu hastalıktan başka kimse de olmamasını tercih ederdim ama malesef ki değilmişim
Yaşınız , regl düzeniniz, tüylenme olup olmadığı gibi durumlar hakkında bilgi vermemişsiniz evet bu değer yüksek yanlışlık olabilirMerhaba kızlar. Bir konuda desteğinize ihtiyacım var. Son test sonuçlarıma göre: 17hidroksiprogesteron değerim 1.000 çıkmış. Referans aralığı FolikülerFaz:0.1-0.8 LutealFaz:0.6-2.3 Ovulasyon :0.3-1.4 Menapoz:0.13-0.5 olduğu için dikkatimi çekti. Araştırınca da bu başlığa ulaştım. Referans değerine göre çok yüksek bir değer görünüyor. O yüzden test sonucunun yanlış olabileceğini de düşünüyorum ancak yine de sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Buna benzer değerlere sahip olan var mı? Hayatınızdaki etkisi ve riskleri nedir?
29 Yaşındayım. Bildiğim kadarıyla Pcos harici bir hastalığım yok ancak standart pcos hastaları kadar fazla kilom ya da tüylenmem yok.Yaşınız , regl düzeniniz, tüylenme olup olmadığı gibi durumlar hakkında bilgi vermemişsiniz evet bu değer yüksek yanlışlık olabilir
Kahla alakali hormon değerlerinizi de baktırdıniz mi 17 hidroksipregesteron değeriniz falan kacMerhabalar ben non klasik kahliyim. Yaklaşık 2 senedir Yasmin kullanıyordum çünkü son 2 3 senedir adetlerim duzensizlesmisti ( ondan önce çok düzenliydi) 1 yıllık evliyim ve bu zaman kadar da kullanmaya devam ettim. Çocuk istediğim için iki ay önce endokrin doktoru kontrolüyle ilacı bıraktım. Doktor ultrason amh vs baktı her şey yolunda dedi. 1 sene boyunca deneyin olmazsa gel dedi. Geçen ay tam vaktinde adet oldum ancak bu ay 22 gün geçti hala olamadim. Doktor ilaç vs başlamadi. Yıllar önce gittiğim bir endokrin doktoru da plansız gebe kalma düşük yaparsın ilaç başlanacak demişti. Bu durum kafamı karıştırıyor benzer öyküsü olan var mı
Baktırdım 17 oh 13 geldi. Diğerleri de hep yüksek dheas testesteron vsKahla alakali hormon değerlerinizi de baktırdıniz mi 17 hidroksipregesteron değeriniz falan kac