Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kons yada oryantel ney ne isi yahu bir tek ben anamasim herhalde
Ya tabiki de ve zaten numarayı aldığı yerde eşimin gayet açık dükkanı belli muzikholle karistiramaz ama nedense ben suçlu olmusum pes yani beni gayet iyi acklamssnzKonsomatris:Bar, gazino gibi eğlence yerlerinde müşterinin masasına çağrılabilen, müşteriyle sohbet edip birlikte yiyip içerek çalıştığı yere kazanç sağlayan kadın.
Oryantal: Doğu ülkelerinde, kadınların tek başına ve yarı çıplak olarak müzik eşliğinde yaptıkları, vücut ve göbek hareketlerine dayalı dans.
Arayan kadın konu sahibinin eşini bar, muzikhol patronu falan sanmış iş arıyormuş sözde...
Bu işleri yapan kadınlar bu şekilde iş aramaz. Referanslı yerlere giderler. Velev ki öyle arasa bile sorup soruşturur önce. Tasvip etmeseniz de tehlikeli bir iş başlarına ne geleceği belli değil.
Basbaya araştırıp maddi durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşmış biraz yolayım diye düşünmüş yani iş aramak hikaye.
Yanlışlıkla msj atmış süsü vererek tanışmak istemiş.
Neleri geliyordur anlatsana ya sacma saçma konusmayin gidip bide kadindan Özür diliyim mi istersenKadın yanlışlıkla yazmış olamazmı onunkide bir meslek senin kocana kasar neleri geliyordur ona dikkat ette dişi sinekler yaklaşmasın
Kadinin rahatlığı delirtti ve ayrıca istediğim gibi tepki veririm kime ne ?Delirecek ne var anlamadim ben. Adami sanki konsomatrisle ayni yatakta basmissiniz gibi davranmaya gerek yok.
Evet bize ne dogru,konu da acmayin boyle cevaplar vereceksenizKadinin rahatlığı delirtti ve ayrıca istediğim gibi tepki veririm kime ne ?
Sizin başınıza gelirse siz takmazsiniz olur biter