Kons oryantel arıyor musunuz !!!!delirdimmm

Kadın yanlışlıkla yazmış olamazmı onunkide bir meslek senin kocana kasar neleri geliyordur ona dikkat ette dişi sinekler yaklaşmasın

müzikholde iş arıyormuş kadın benim anladığım
eşinizin dükkanının yanında müzikhol varmış
yanlışlıkla eşinizi aramış demekki
ki whatsapta sormuş bu durumu
o sırada sizin resminizi göremez eğer herkese açık yapmadıysanız gizlilik ayarınızı
ben art niyet göremedim
ama bi yanlış anlaşılma var tabiki

Kons yada oryantel ney ne isi yahu bir tek ben anamasim herhalde

Konsomatris:Bar, gazino gibi eğlence yerlerinde müşterinin masasına çağrılabilen, müşteriyle sohbet edip birlikte yiyip içerek çalıştığı yere kazanç sağlayan kadın.
Oryantal: Doğu ülkelerinde, kadınların tek başına ve yarı çıplak olarak müzik eşliğinde yaptıkları, vücut ve göbek hareketlerine dayalı dans.

Arayan kadın konu sahibinin eşini bar, muzikhol patronu falan sanmış iş arıyormuş sözde...
Bu işleri yapan kadınlar bu şekilde iş aramaz. Referanslı yerlere giderler. Velev ki öyle arasa bile sorup soruşturur önce. Tasvip etmeseniz de tehlikeli bir iş başlarına ne geleceği belli değil.
Basbaya araştırıp maddi durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşmış biraz yolayım diye düşünmüş yani iş aramak hikaye.
Yanlışlıkla msj atmış süsü vererek tanışmak istemiş.

Arkadaşlar kons tam olarak ne bilmiyorum ama oryantal olunca gözünüzün önüne otomatikman iffetsiz biri mi geliyor? Bence haksızlık ediyorsunuz. Kadın müzikholde kendine iş arıyor muhtemelen, yani para karşılığı seks için rastgele aradığını sanmıyorum.

Ha konu sahibi rahatsız olmakta haklı. Kadın hukuk mezunu olup avukat lazım mı diye sorsa bile bizde olay çıkar :KK53:

yuva yıkıcı degildir deniliyorda evli erkekler pavyona gittiklerinde evlinin masasına gitmem diyorlarmı kadın bizzat yuvayı yıkmıyor zaten boyle durumlarda yonelen erkek suclu ama o kadın da evli bekar ayırt etmiyor neticede burda evli erkekle birlikte olan gorusen kadınlara kızılmıyor mu yani bu meslek olunca kabul edilebilirmi oluyor anlamadım ..

bır facıanın kıyısından donmussun gecmıs olsun :) ya esıne denk gelseydı adam acıklayamazdı da ıyı kı sana denk gelmıs canım

Konsomatris:Bar, gazino gibi eğlence yerlerinde müşterinin masasına çağrılabilen, müşteriyle sohbet edip birlikte yiyip içerek çalıştığı yere kazanç sağlayan kadın.
Oryantal: Doğu ülkelerinde, kadınların tek başına ve yarı çıplak olarak müzik eşliğinde yaptıkları, vücut ve göbek hareketlerine dayalı dans.

Arayan kadın konu sahibinin eşini bar, muzikhol patronu falan sanmış iş arıyormuş sözde...
Bu işleri yapan kadınlar bu şekilde iş aramaz. Referanslı yerlere giderler. Velev ki öyle arasa bile sorup soruşturur önce. Tasvip etmeseniz de tehlikeli bir iş başlarına ne geleceği belli değil.
Basbaya araştırıp maddi durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşmış biraz yolayım diye düşünmüş yani iş aramak hikaye.
Yanlışlıkla msj atmış süsü vererek tanışmak istemiş.
Ya tabiki de ve zaten numarayı aldığı yerde eşimin gayet açık dükkanı belli muzikholle karistiramaz ama nedense ben suçlu olmusum pes yani beni gayet iyi acklamssnz

Delirecek ne var anlamadim ben. Adami sanki konsomatrisle ayni yatakta basmissiniz gibi davranmaya gerek yok.

Back
X