Kontrat iptali

Siz arayın müşteri hizmetlerini borçtan kaçmadığınızı, bir kaç ay sıkışık olduğunuzu mecburen geciktiğini, bir daha olmamasına dikkat edeceğinizi söyleyin, 2000 i tek seferde ödeyecek durumum yok deyin, mahkemeye verip kazansalar taksitle ödeyeceksiniz, istedikleri zaman gayet yardımcı oluyorlar. Konuşun ikna edersiniz belki.

Siz arayın müşteri hizmetlerini borçtan kaçmadığınızı, bir kaç ay sıkışık olduğunuzu mecburen geciktiğini, bir daha olmamasına dikkat edeceğinizi söyleyin, 2000 i tek seferde ödeyecek durumum yok deyin, mahkemeye verip kazansalar taksitle ödeyeceksiniz, istedikleri zaman gayet yardımcı oluyorlar. Konuşun ikna edersiniz belki.
Söyledik hayır diyorlar

Merhaba Vodafone'dan faturaya ek olarak telefon almıştım. Üç ay faturayı geciktirdim ama ödedim . Ama simdi bana kontratiniz iptal oldu 2000 tlyi odeyin diyorlar ne yapabilirim bilgisi olan var mı?
Sanırım 3 ay geciktirdiğiniz için istiyorlar böyle bir hakları var diye biliyorum ama siz yinede konuşma yoluna gidin genel merkezi arayın.

faturalar ödenmediği için hattınız borçlarından dolayı iptal olmuştur. bu durumda kalan cihaz ücretleri toplu çıkmış. prosedüre aykırı bir durum değil. eğer ödemezseniz bir de hukuk masraflarını da ödemek zorunda kalırsınız. eğer taksitlendirme imkanı sunuyorlarsa kredi kartına veya nakit taksit, o şekilde ödeyin. uygulama esasları neyse o şekilde yürür, taksitlendirme varsa vardır yoksa yoktur

Back
X