Ortaokul kayit belgeleri hakkında

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.299
-116
68
42
Biliyorsunuz il değiştiriyoruz.oglum 6. Sınıfa başlayacak.benden okul kaydı icin kira kontratı, elektrik ve su ve dogalgaz faturaları isteniyor.tamam benim üzerime de.mesela elektrik 6. Bb için diuor su 8 nolu bağımsız bölüm için yazılmış.bunu sorun çıkartırlar mi?d.gazi actıracağım.bu kadar belge istenir mi?daha faturaları gelmedi.daha ben orada bile değilim.

Biliyorsunuz il değiştiriyoruz.oglum 6. Sınıfa başlayacak.benden okul kaydı icin kira kontratı, elektrik ve su ve dogalgaz faturaları isteniyor.tamam benim üzerime de.mesela elektrik 6. Bb için diuor su 8 nolu bağımsız bölüm için yazılmış.bunu sorun çıkartırlar mi?d.gazi actıracağım.bu kadar belge istenir mi?daha faturaları gelmedi.daha ben orada bile değilim.
Bunu okul müdürüne niye sormuyorsun ?

Simdi sorun yaratmak istemedim.adresimiz doğru, biz orada oturacağız.ama bu kadar çok evle ilgili belge istenmesi garip geldi
Bunu buradakiler ne bilsin ki ?
Okul müdürüne açıp soracaksın bunu, buraya degil
Sorun yaratmakla da alakası yok
İstenmiş belgeleri vermek zorundasınız
Sözleşmelerinizi vermeyi akıl edebilirsiniz mesela.
Fatura gelmeyecegine göre abonelik sözleşmelerinizi götürün bu kadar basit.
ikametgah var abonelik sözleşmeleri de varsa bitti gitti işte.

Bunu buradakiler ne bilsin ki ?
Okul müdürüne açıp soracaksın bunu, buraya degil
Sorun yaratmakla da alakası yok
İstenmiş belgeleri vermek zorundasınız
Sözleşmelerinizi vermeyi akıl edebilirsiniz mesela.
Fatura gelmeyecegine göre abonelik sözleşmelerinizi götürün bu kadar basit.
ikametgah var abonelik sözleşmeleri de varsa bitti gitti işte.
Sorun yaratmıyorum ama kira kontratı aslını veremem ona.

Siz böyle aklınıza gelen her şey hakkında konu mu açacaksınız. Bu oldu Zart konu açayım, şu oldu Zurt konu açayım. Hiç mi düşünüp araştırma, yakınlarınıza danışma gibi şeyler yapmayı düşünmüyorsunuz? Biraz da kitap okusanız hani iyi olur. Yazılarınızı okumak çok yoruyor insanı

Back
X