Kontrol diye gittik sezeryanla cıktık hastaneden 😊😊

balbocegim_2865

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
26
11
88
36
39 hafta 6 günlüktüm son kontrolde sezaryen günü alınmıştı 4 martta sezeryan olacaktım tabi anesteziylede randuvu var sabah 8 de hastanedeydim 3 gibi de gebe olikinliğien randevum var neyse anesteye tahlilleri gösterdim diğer randevuma var daha saatim hastaneye yakında akrama var gittik yanımda annem var kahvaltı yaptık ben biraz kestirdim uyku bastırdı sonra gittik hastaneye ultrasona girdim herşey iyi dedi hadi bide nsteye gir bakalım dedi doktorum ntse sancı diye ötüyor ama bende ağrı yok sadece hareketleri hissediyorum hareket sandığım aslında sancıymış doktor seni göndermem böyle rahim yırtılır sancıdan dedi ikinci hamileliğim ilkinden dolağı sezeryan çıktık doğum katına bana sancıyı kesin diye serum verdiler ama işe yaramadı oradan acil sezeryan ve miniş tatlı cıyaklayan bu prenses kondu kucağıma şimdi 4 aylığız dönmelerimiz başladı[/B

Saglikla buyut benimde ayni sekilde kontrole die gittim ultrasonda normaldi hersey normal dogumu bekliyordum sozde bi serum arkasindan ntsye baglandm sipanin kalp atislari kayboldu bir panik basladi etrfimda fakultenin koridorlari hemsirenin yolu acin dogum katina cikiyorz cigliklariyla inlemeye basladi sonra tepemde 6 doktr ve stajerler ben saskin ve sapsal bi vaziyette bakyrm etrafa sadece anlam vermeye calisiyorum olaylara sonra bi ses amlyata aliyoruz hemen islemlere baslayin ben sadece bir esofman ve terlikle gttim kontrle die kucagimda cennet kokulu bir hurmayla dondum eve smdi 20 aylik sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…