Kontrolsüz öfke...

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Eşiniz/sevgiliniz bazen öfke kontrolünü sağlayamadığında neler yapıyorsunuz?

Banane bende kavga ederim haklılığımı savunurum mu dersiniz yoksa mutluluğum daha önemli diyip alttan mı alırsınız?

Ben kırıcı şeyler söylemesemde karşıdaki bağırınca,sinirlenince çok üzülüyorum kendimi savunuyorum iş inada biniyor alttan alamıyorum ilişki sarpa sarıyor olması gereken ne sizce?

Alttan alamiyorum ben hic,esip gurluyorum. Esim benim kadar sinirli degildir sakindir ama o sinirlenince susarim.Yoksa gidip duvari yumrukluyor binayi sarsiyor

Alttan alamiyorum ben hic,esip gurluyorum. Esim benim kadar sinirli degildir sakindir ama o sinirlenince susarim.Yoksa gidip duvari yumrukluyor binayi sarsiyor
En azından zararı kendineymiş :)

O sinirliyse ben kesin patlama noktasina gelmisimdir. Ya bagirir cagiririm, ya odanin kapisini kitler ses cikarmam daha cok delirir.
Yani kizistiririm sanirim daha cok, hic hatirlamiyorum alttan aldigimi maalesef.

O sinirliyse ben kesin patlama noktasina gelmisimdir. Ya bagirir cagiririm, ya odanin kapisini kitler ses cikarmam daha cok delirir.
Yani kizistiririm sanirim daha cok, hic hatirlamiyorum alttan aldigimi maalesef.
E bende karşılık veririm asla altta kalmam ama bu bildiğin şiddetli geçimsizlik oluyor bunu yaşamak istemiyorum ben inat etsem iyice delirecek...

Öfke kontrolü olmayan birine o an karşı koyma durumunda olamam
Şayet böyle birinin ne yapacağı belli olmaz
Öfkeli birinin yanında sakinliğini koruyabilmek en doğru olandır

Esim bana bagirsa ki 3 senelik evliyim bir iki defa olmustur o da ben coleden cikartmisimdir. Ben aglarim direk o da sarilir ikimizde ozur dileriz olay kapanir

Esim bana bagirsa ki 3 senelik evliyim bir iki defa olmustur o da ben coleden cikartmisimdir. Ben aglarim direk o da sarilir ikimizde ozur dileriz olay kapanir
Arada tartışmalar olur tabi her ilişkide ben daha çok karakteri öyleyse genel anlamda sakin olup öfkelenince tam öfkelenenleri soruyorum aslında...

Bende aşırı öfke kontrolünden muzdaribim maalesef. Asla sesimi yükselterek kavga edemem. Eşimle tartışırsak o sesini yükseltir ben sadece benle bu şekilde konuşamazsın derim buz gibi bi şekilde eğer söylenmeye ses yükseltmeye devam ederse ya başka odaya çekilirim ya da evden çıkarım. Efendi gibi özür dileyene kadar da asla iletişim kurmam. Ha haksızsam başta özür dilerim ama özrüm onu susturmaya yetmezse gene başa döneriz o söylenir ben iletişimi keserim. Şöyle çatır çutur kavga edebilen insanlara çok gıpta ediyorum. Ben fazla içime atıyorum galiba

Aslında susmak muhattap olmamak en güzel.
sakinleşmeyi beklediginizde zaten karşı taraf haklı da haksızda olsa kendinede zarar vermemiş oluyor.
iki kişinin birbirini dinlemedigi bagırıp etrafı yumrukladıgı hangi sorun çözüme ulaşır ki.
sakinlik içinde çözüm odaklı konuşmak en güzeli

Alttan alayorum .
Oda alamıyor .
Bağırıp bağırıp duruyoruz. :işsiz:

Ölü gibi sessiz olmayı tercih ediyorum bu da karşı tarafı iyice çileden çıkarıyor ama benim bir kırılma noktam var cinnete geçtiğim an işte o zaman karşımda durabilecek babayiğit henüz tanımadım. Öfke nasıl kontrolden çıkabiliyormuş gördüklerinde şoka giriyorlar. Çünkü çok sabırlı bir şekilde ölü sessizliğime öyle alışmış oluyorlar ki gerçekten korkuyor insanlar ben patladığımda...

Aslında siz inat etseniz iyice delirmez

Sizi sindirmeye çalisiyor vardir boyle erkek tipleri
Dogru bildiginizden şaşmayın ve düşüncelerinizi alttan almadan savunun

Böyle yaparsaniz karsi taraf alttan almayı ögrenir emin olun

Banane bende kavga ederim haklılığımı savunurum mu dersiniz yoksa mutluluğum daha önemli diyip alttan mı alırsınız?

Ben kırıcı şeyler söylemesemde karşıdaki bağırınca,sinirlenince çok üzülüyorum kendimi savunuyorum iş inada biniyor alttan alamıyorum ilişki sarpa sarıyor olması gereken ne sizce?
Ben de sizin gibi yapıyordum elime hiçbirşey geçmedi. Kendimi uzdugumle kaldi. Sonrasinda biraktim gene elime birsey gecmedi. En azindan kavga sonrası yaşadığım sıkıntı yok

Bende aşırı öfke kontrolünden muzdaribim maalesef. Asla sesimi yükselterek kavga edemem. Eşimle tartışırsak o sesini yükseltir ben sadece benle bu şekilde konuşamazsın derim buz gibi bi şekilde eğer söylenmeye ses yükseltmeye devam ederse ya başka odaya çekilirim ya da evden çıkarım. Efendi gibi özür dileyene kadar da asla iletişim kurmam. Ha haksızsam başta özür dilerim ama özrüm onu susturmaya yetmezse gene başa döneriz o söylenir ben iletişimi keserim. Şöyle çatır çutur kavga edebilen insanlara çok gıpta ediyorum. Ben fazla içime atıyorum galiba
Sizinki zararsız..ve bence kontrol ediyorsunuz en azından bağırıp çağırmayıp orayı terketmek de sakinleşmenin bir yolu.

Aslında siz inat etseniz iyice delirmez

Sizi sindirmeye çalisiyor vardir boyle erkek tipleri
Dogru bildiginizden şaşmayın ve düşüncelerinizi alttan almadan savunun

Böyle yaparsaniz karsi taraf alttan almayı ögrenir emin olun
Ben alttan alamıyorum ki işte. Hani hep evlilerde mutlu evliliğin sırrı hoşgörmek,biri kızgınsa alttan almak derler ya o yüzden sorayım dedim.

Ben alttan alamıyorum ki işte. Hani hep evlilerde mutlu evliliğin sırrı hoşgörmek,biri kızgınsa alttan almak derler ya o yüzden sorayım dedim.
Evlilikte de alttan alanı ezme mantiginda gidiyor bence :)

İlişkinin bozulmaması için sadece sen uğrasırsan zaten sonunda kaybedersin. Karşındaki insan düşünmüyorsa sen de düşünme. O düşünüyorsa sen de düşün. Güçlüyüm erkeģim diye kendini üstün gören asalak cinsin bir evliliği bile idare etmeyi becerememesi onun güçlü değil aciz olduğunu gösterir. Bunu bütün erkekler için söylüyorum. Hep biz alttan alamayiz. Bırakın biraz da o alsın.

Back
X