kontrolüm vardı bugün:)

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
363
meraba arkadaşlar şuanda 29+5 günlük hamişim bugün doktor kontrolum vardı sizlere anlatmak paylaşmak istedim.bebişim zaten 2 hafta önden gidiyordu halada öyle 1800 olmuş kilosu Allah a şükür sağlığımz iyi suyum falan iyi.sadece plasentada kireçlenme başlamış biraz erken başlamış.ya sanırım bebişim bana erken doğum yaptırcak:)) Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin :Saruboceq: sizinle paylaşmak istedim...

inşallah arkadaşlar yaaa bide ben gecen gttığımdede anne karnı pozısyonundaydı kafa aşşağıda yani uyuyodu bugun gttm yıne ölee bu bebek hiç pozisyon deiştırmıomu yaa bilmiyorumkismile sizinkıler nasıl oynuomu ben hıç gözlerı açık falan göremedım yani tembel galıba benımkı kaydirigubbakcemile3 ayy bn çok takıntılıyım kafa şişiriyorum valla kusura bakmayınn hepimiz için hayrlısı

canım benim öncelikle allah hayırlı bi şekilde kucağına almak nasip etsin:emir_bebek:
bende çok kafana takma :sinifsinif: benim bebeğim 5.ayda aşağıya indive kafasıda aşağıdaydı şimdi 8.ayına giricem hala aşağıda benimde erken doğum riskim var mafoldumben allah yardımcımız olsun..

cnm Allah sorunsuz bi doğum yapmanı, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mis kokulunu...
bu arada maşallah bebişine:nazar:

canım benim umarım vaktinde doğum yaparsın bebeğinin gelişimi gayet iyi erken doğumdan korkma bende kızımı 36.haftada doğurdum çok şükür hiç bir sağlık problemi yaşamadık küvöze bile girmdi.umarım sağlıkla alırsın bebeişini kucağına

meraba arkadaşlar şuanda 29+5 günlük hamişim bugün doktor kontrolum vardı sizlere anlatmak paylaşmak istedim.bebişim zaten 2 hafta önden gidiyordu halada öyle 1800 olmuş kilosu Allah a şükür sağlığımz iyi suyum falan iyi.sadece plasentada kireçlenme başlamış biraz erken başlamış.ya sanırım bebişim bana erken doğum yaptırcak:)) Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin :Saruboceq: sizinle paylaşmak istedim...

maşallahh meleğine :nazar: :nazar: :nazar: eee 2 hafta önden gidiyr annesi 2 haftada erken geliversin ne olucak yerimseniben ama kilosu gerçekten çok iyi ALLAH nazarlardan korusun boyu kaç cm.

teşekkürler arkadaşlar Allah hepimizin bebişlerini korusun ve sağsağlim kavuştursun bize :Saruboceq:
insanın ilk gebeliği olunca herşeyı kafasına takıo işte sanırım boyuda 39 cm a.s

maşaalhh tosuncuk olcak beliki rabbim hepimzi bi avazda kurtarsın inşaalhh saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn

Back
X