• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu açıp açmamak konusunda kararsızdim OKB mi yoksa ailemij dediği gibi nankörlük mu

yagmurr3

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
162
Puanlar
23
ben 18 yaşındayım 16 yaşındayken falan arkadaşım vardı evlerine gittim düğün için saçlarını falan yapmıştık beraber o sırada da 19 yaşında bir abisi varmış çok sıkıştığım için evde kimse yok diye biliyorum tuvalete girdim kapıyı kapamamisim buda kimse varmı falan dedi ses vermedim gider diye gidecekken ışık açık diye girdi bir anda şok oldum yani 5-10 saniye durdu çıktı hemen sorduğumda da çok bişey görmedimzaten sadece bacak gibi bişey dedi abartma falan dedi ama ben çok utandım bunun sonucunda neyse ilişkimiz ilerledi biz sevgili olduk iyide gidiyordu takı cinsellik açıp nude falaj isteyebe kadar ayrıldım öyle bişey yapmak istemediğim için aama şimdi de kafama aşırı takıldı uyuyamıyorum gelecekteki eşime soylememmi gerekir bilerek olmayan bişey sonuçta diyorum bide OKB hastasıyım onunda etkisi var napacagimi bilmiyorum önemsiz bir konu bile bu kadar takiliyoe ya kafamabunda bile bilerek yaptın sen falan diye düşünce geliyor yoruldum valla dini yönden zaten sürekli dinden çıkmış gibi hissediyorum Allah'a küfür ediyorum içimden bilerek olmuyor vicdan yapiyorm kafama takılıyor soyledimmi diye sürekli aynı şeyler başımda bir iş yokken de oluyor nasıl geçecek bilmiyorum kafayı yeme seviyesindeyim cinsellik adına hiç bişey yasamadim turevlerini nude atmadim konusmak isteyeni engelledim hatta 4-5 kere kalın perdem kapalı giyinmedim diye bile utanan bir insanım bir kere duşa girerken havlumu almamışım koşarak almam gerekti gece geç saat di ya biri gorduyse falan yani görmesi de mümkün değil pek ama işte ama bu kaza bile o kadar kafama takılıyor ki ben napacagimi bilmiyorum artık normal bir insan olmak istiyorum şu genç yaşımda ya ibadete sarılmıştım ibadette yapamıyorum OKB denperde açıkken aman kim görecek dedim ki nadirdir insan geçmesi evin önünden ki tül bile olsa tamamiyle göremez sonuçta insan işte bunları aşırı kafama takıyorum yaşıtlarıma bakıyorum geziyorlar eğleniyorlar hayatı doyasıya yaşıyorlar bide benim kafama taktıgim şeylere bak ya
Allah rızası için dualarinizda banada yer verin
Şimdi evde üstümü bile giymek istemiyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor aileme anlatinca nankör.diyorlar çok bunaldım bitik haldeyim gerçekten

Geçen bir şey araştırırken dini bir foruma girdim onu hatırlattı konun bana. Efendim bir beyzademiz - ki bu konu çokkk klasiktir- gençliğini doyasıya yaşamış, bayaaaa bi yaşamış, şimdi 40ına doğru beyaz bir sayfa açmış. Kız oğlan kız bir kızcağızı bulmuş fakat kız Allaha şükür salak değilmiş, geçmişi hakkında bir şeyler sormuş. Şimdi bu beyzade foruma soruyor. Diyor ki, ben gerçeği söylersem benimle evlenmez ne yapayım? Günaha da girmek istemiyormuş ama...

Allah sizi inandırsın forum erkekleri öyle bir dayanışmaya girmişler, beyin fırtınası yapmışlar ki. Biri demiş ki "Sen bana bu soruyu nasıl sorarsın diye bağır çağır, gücenmiş gibi yap", diğeri demiş "Ben hiç öyle bir adama benziyor muyum de" , bir başkası "Geçiştir, soruyu ona çevir, sende bir şey var ki soruyorsun de utansın" falan filan. Çünkü açık açık yapmadım demedikçe yalan sayılmıyormuş, günaha girmezlermiş....

Uzun uzun niye anlattım? Sen bu çakallara karşı kendini kirli görüyorsun. Çekindiğin varlıkların tiyniteti şerefleri bu kadar. Bu yani. Silkelen kendine gel. Kadınlık gururun olsun az, kimseye de bir şey söyleme. Bir şey olmamış zaten.

Geçen bir şey araştırırken dini bir foruma girdim onu hatırlattı konun bana. Efendim bir beyzademiz - ki bu konu çokkk klasiktir- gençliğini doyasıya yaşamış, bayaaaa bi yaşamış, şimdi 40ına doğru beyaz bir sayfa açmış. Kız oğlan kız bir kızcağızı bulmuş fakat kız Allaha şükür salak değilmiş, geçmişi hakkında bir şeyler sormuş. Şimdi bu beyzade foruma soruyor. Diyor ki, ben gerçeği söylersem benimle evlenmez ne yapayım? Günaha da girmek istemiyormuş ama...

Allah sizi inandırsın forum erkekleri öyle bir dayanışmaya girmişler, beyin fırtınası yapmışlar ki. Biri demiş ki "Sen bana bu soruyu nasıl sorarsın diye bağır çağır, gücenmiş gibi yap", diğeri demiş "Ben hiç öyle bir adama benziyor muyum de" , bir başkası "Geçiştir, soruyu ona çevir, sende bir şey var ki soruyorsun de utansın" falan filan. Çünkü açık açık yapmadım demedikçe yalan sayılmıyormuş, günaha girmezlermiş....

Uzun uzun niye anlattım? Sen bu çakallara karşı kendini kirli görüyorsun. Çekindiğin varlıkların tiyniteti şerefleri bu kadar. Bu yani. Silkelen kendine gel. Kadınlık gururun olsun az, kimseye de bir şey söyleme. Bir şey olmamış zaten.
Bu cidden yaşanmış mi ağzım axik dinledim

Velev ki sizi çıplak gördüler. Bunu niye başkalarına söyleyesiniz ki? Hani deseniz ki bakire olmadığımı karşımdaki ya anlarsa diye takıntı yaptım, bunu anlayacağım. Gidip de, biri tarafından tuvaletteyken basılmıştım deseniz suratınıza bön bön bakılır.

Psikiyatriye de bir gidin lütfen. İlaç sizi muhtemelen rahatlatacaktır, takıntılarınız azalır.

Velev ki sizi çıplak gördüler. Bunu niye başkalarına söyleyesiniz ki? Hani deseniz ki bakire olmadığımı karşımdaki ya anlarsa diye takıntı yaptım, bunu anlayacağım. Gidip de, biri tarafından tuvaletteyken basılmıştım deseniz suratınıza bön bön bakılır.

Psikiyatriye de bir gidin lütfen. İlaç sizi muhtemelen rahatlatacaktır, takıntılarınız azalır.
Teşekkür ederim

Özelden de atmışsın bu konuyu bana burdan cevap vereyim. Lütfen psikiyatriye git ilaca başla ve psikoterapi de al normal düşünemiyorsun çünkü

Bu cidden yaşanmış mi ağzım axik dinledim
Ben uzaktan benzer vakalara çokça şahit oldum "muhafazakar" ortamda büyüdüğüm için. O yüzden forumda okuduklarıma şaşırmadım.

Hatta bir keresinde yeni evli kız arkadaşım evde kocasının eski bir günlüğünü bulmuştu. Beraber olduğu tüm kızların adını yazmış, yanına da şöyleydi böyleydi diye not düşmüş anlayın. Bu adam da kıza hayatımda kimse olmadı demişti. Ama bu gençlik günlüğünü atmaya kıyamayıp bir de evlendiği eve getirmiş. Kız en son boşanmaya kalkmıştı, sonra koptuk.

Rica ediyorum şu tiynitette bir cinsin karşısında ne yaşarsan yaşa kendini kirli pis görmeye kalkma.

Teşekkür ederim
İlaçlardan korkmayın. Sizin durumunuza benzer biri vardı. Devamlı üstünü başını düzeltirdi namaz kılarken. Tuvalet ve banyoya girince kapıları kitlerdi ama arada açıp kapatırdı kontrol etmek için. İbadetlerini bıraktı. Kaygılıydı da, ağlardı. Ders de çalışamazdı.

Bir gün yaşadığı bir ağlama seansı sonrası psikiyatriye yönlendirilmiş. Kaygı ve depresyon için ilaç vermişler. O kişiyi birkaç ay sonra gördüm, dışarıdan bariz belli olan takıntıları yoktu, çok şaşırmıştım. Bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum.

Şimdi evde üstümü bile giymek istemiyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor aileme anlatinca nankör.diyorlar çok bunaldım bitik haldeyim gerçekten
Siz bu takıntılarınızı defalarca konu olarak açtınız, çözümü burası değil profesyonel yardım almalısınız.

Ayrıca 2 Ocak 2026’da size “üyelere özel mesaj atmayın rahatsız oluyorlar, tekrar bu yönde şikayet alırsanız uyarı almanız kaçınılmaz” demişim, rica ediyorum yine özelden yazıp sormayın.

Cevabım:nankörlük değil okb
Anladığım kadarıyla aileniz sizin ruhsal sıkıntılarınızın farkında değil umarım size karşı daha anlayışlı yaklaşırlar

Back
X