ben 18 yaşındayım 16 yaşındayken falan arkadaşım vardı evlerine gittim düğün için saçlarını falan yapmıştık beraber o sırada da 19 yaşında bir abisi varmış çok sıkıştığım için evde kimse yok diye biliyorum tuvalete girdim kapıyı kapamamisim buda kimse varmı falan dedi ses vermedim gider diye gidecekken ışık açık diye girdi bir anda şok oldum yani 5-10 saniye durdu çıktı hemen sorduğumda da çok bişey görmedimzaten sadece bacak gibi bişey dedi abartma falan dedi ama ben çok utandım bunun sonucunda neyse ilişkimiz ilerledi biz sevgili olduk iyide gidiyordu takı cinsellik açıp nude falaj isteyebe kadar ayrıldım öyle bişey yapmak istemediğim için aama şimdi de kafama aşırı takıldı uyuyamıyorum gelecekteki eşime soylememmi gerekir bilerek olmayan bişey sonuçta diyorum bide OKB hastasıyım onunda etkisi var napacagimi bilmiyorum önemsiz bir konu bile bu kadar takiliyoe ya kafamabunda bile bilerek yaptın sen falan diye düşünce geliyor yoruldum valla dini yönden zaten sürekli dinden çıkmış gibi hissediyorum Allah'a küfür ediyorum içimden bilerek olmuyor vicdan yapiyorm kafama takılıyor soyledimmi diye sürekli aynı şeyler başımda bir iş yokken de oluyor nasıl geçecek bilmiyorum kafayı yeme seviyesindeyim cinsellik adına hiç bişey yasamadim turevlerini nude atmadim konusmak isteyeni engelledim hatta 4-5 kere kalın perdem kapalı giyinmedim diye bile utanan bir insanım bir kere duşa girerken havlumu almamışım koşarak almam gerekti gece geç saat di ya biri gorduyse falan yani görmesi de mümkün değil pek ama işte ama bu kaza bile o kadar kafama takılıyor ki ben napacagimi bilmiyorum artık normal bir insan olmak istiyorum şu genç yaşımda ya ibadete sarılmıştım ibadette yapamıyorum OKB denperde açıkken aman kim görecek dedim ki nadirdir insan geçmesi evin önünden ki tül bile olsa tamamiyle göremez sonuçta insan işte bunları aşırı kafama takıyorum yaşıtlarıma bakıyorum geziyorlar eğleniyorlar hayatı doyasıya yaşıyorlar bide benim kafama taktıgim şeylere bak ya
Allah rızası için dualarinizda banada yer verin
Şimdi evde üstümü bile giymek istemiyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor aileme anlatinca nankör.diyorlar çok bunaldım bitik haldeyim gerçekten
Allah rızası için dualarinizda banada yer verin
Şimdi evde üstümü bile giymek istemiyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor aileme anlatinca nankör.diyorlar çok bunaldım bitik haldeyim gerçekten