Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benımde duzensızdı doktora gıttım kıst felan yoktu adet duzenlıyı hap verdi buna ragmen yınede duzene girmedi ben hatta hep acaba bebeqim olurmu dıyenlerdendım adet duzensızlıqını cok kafaya takıyordum allahıma bin sükür hamıleyım suanda ama bende sızın qıbı nedenını bır turlu ogrenmıs deqılım dılerım en kısa zamanda guzel saglıklı hayırlı evlatlarınız olur
canım benımde duzensızdı doktora gıttım kıst felan yoktu adet duzenlıyı hap verdi buna ragmen yınede duzene girmedi ben hatta hep acaba bebeqim olurmu dıyenlerdendım adet duzensızlıqını cok kafaya takıyordum allahıma bin sükür hamıleyım suanda ama bende sızın qıbı nedenını bır turlu ogrenmıs deqılım dılerım en kısa zamanda guzel saglıklı hayırlı evlatlarınız olur
Kiz Benimde Normalde Düzenliydi Geçen Ay 5 Gün Geçti Düzensizleşmeye Başladi Hayirdir..çok şükür Bendede Bişey Yok Ama.
ya arkadaşlar ben hep 40 günde bir oluyorum yani her ay 40. günde geliyor şimdi bu düzensiz mi oluyor
bende herşey normal olmasına rağmen 28 günde bir olan adetlerim 32-47(ilaçla)-37 çok uzamaya başladı.istemeden stres yapıyoruz heralde.herşeyin hayırlısını diliyorum...
Kizlar Benimde Gecikiyo Yaa.hemde öle Böle Değil.28 Günde Bir Oluyordum.şimdi 35 Güne çikti.en Son 12 Ocakta Oldum.hala Bişi Yok
Neden Ki.mevsim Değişikliğimi Acaba.
ya arkadaşlar ben hep 40 günde bir oluyorum yani her ay 40. günde geliyor şimdi bu düzensiz mi oluyor
merhaba arkadaslar benimde adetlerim cok duzensizlesti ozelliklede evlendikten sonra gunu gunune uymuyor hatta bazen 1 ay arayla bile oluyorum. doktora gittim dedi hamile kalman zor cunku ovulasyon gununu bilemessin cok gecikiyor adet duzensizligim yuzunden hamile kalamassam cok uzulurumultrasona girdim hicbirsey yok dediler hersey normalmis hormonlarimda normalmis gayet sagliklisin dedi ama neden o zaman adet duzensizligi yasiyorum.....