- 20 Ağustos 2019
- 32
- 15
- 8
- 32
- Konu Sahibi Gulistan00332
-
İnanın çok üzüldüm ağladım eşimden gizli. Ona söylesem büyütecek olayı. İşi bırakmayı bile düşünüyorm şuan. Yarına kadar düşünüp. Sinirle hareket de etmek istemiyorum ama kırıldım.Canım yerinde olsam diğer çocuğu mu da baktırmam bakıcı tutarım. Ve tavrımı koyarım annen de olsa saygısızlık yapmaya hakkı yok bence çocuğunu al ve diğeri doguncada bir süre idare edersin
Ben mi abartıyorum diye düşünmüştüm ama sizde hak verdiniz dışardan biri olarak. Dediğiniz gibi annemle açık açık konuşup içimi dökmek en iyisi sanırım. Teşekkürlerilk olarak bence annenizle konuşun. Baktınız anlamıyor herkesin içinde “e anneciğim sen çok ısrar ettin ,işi bırakmamı bile istemedin” diye nazikçe konuşun.
Yaptığı çok ayıp bir şey.
Bu annelere ne olmuş vallahi anlayamıyorum.
Resmen kızlarıyla becerikli olma yarışına girmişler
Bu ilk değil geçen senede yaz tatilinde biraz da kayınvaliden baksın gönder de demişti yine başkalarının yanında. Halbuki 2 saat uzaklıkta yola gönderip 15 gün ayrı kalamayacağımı adı gibi biliyor. En iyisi bakıcı fakat çocuğum okula gidecek haftaya okul başlıyor. Bana artık ev hanımlığı düşecek bu gidişle. Sürekli laf duymaktan iyidir belkide. Teşekkürler yorum için.Ben bu kk da bir şey öğrendim.
Anne ve kv ye çocuk baktırmamak aile içi ilişkilerin selameti acısından cok Önemli.
Ne kadar iyi bir anne ya da evlat olursa olsun . Illaki bi şey çıkıyor.
Sevgili konu sahibi. Size bakıcı öneriyorum.
Açıkçası evet çok iyi bakıyor benden daha iyi bakıyor doğruya doğru. Ama her seferinde böyle olunca da kırılıyorum. Hormonlarından mıdır yaş aldıkça artık kaldıramıyorum yada bilmiyorumAnneler özellikle başkalarının yanında yaptıkları iyiliği abartarak anlatabilirler. Çünkü, pohpohlanmak isterler. Bence anneniz kötü niyetle söylemedi bunları. Benim annem de böyle yapar. Kardeşimin çocuğuna bakıyor. Ama başkalarına öyle anlatıyor ki. Sanki ölüp ölüp diriliyor. Halbuki torununa canını verecek kadar seviyor.
Bu davranışların altında evladından ve çevreden övgü almak var. "Anneciğim sen olmasan ne yapardık, çocuğumuz da biz de perişan olurduk. İyi ki varsın" gibi cümleler duymak istiyorlar. Hem sizden hem çevresinden.
Bu yüzden annenize alınmayın. Onlar torunlarına severek bakıyorlar. Bence abartmayın kalbini kırmayın. Arada sırada övgü dolu cümleler kurun. Hala kendilerini işe yarar hissetmek istiyorlar sadece...
Yarına kadar düşünücem biraz bunu. Annemle konuşup kırıldığımı istemiyorsan bakma deyip ya işi bırakıcam yada bakıcı arayışına başlıcam artık. TeşekkürlerAnnen de olsa cok saygisiz bir hareket yerinide olsa birakmam artik cocugumu iyi bir bakici tutarim
Haklısınız bunaldım artık tam olarak ego bu heralde. Ama insan evladına torunu üzerinden ego tatmini yapar mı. Hep böyleydi zaten küçüklükten beriİsten ayrılırım Cocugum kendim bakarım
Egosu Yuzunden sacma sapan agız kokusunu cekmem.
Yapar. Herkes sızın gibi degilHaklısınız bunaldım artık tam olarak ego bu heralde. Ama insan evladına torunu üzerinden ego tatmini yapar mı. Hep böyleydi zaten küçüklükten beri
İnanın çok üzüldüm ağladım eşimden gizli. Ona söylesem büyütecek olayı. İşi bırakmayı bile düşünüyorm şuan. Yarına kadar düşünüp. Sinirle hareket de etmek istemiyorum ama kırıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?