• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu annem :/

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.169
4.946
373
Bıktım artık annemden
Anksiyete hastası oldum sayesinde
kredi kartından 100 tl harcadım bu ay ihtiyacım vardı
neymiş efendim ona sormadan niye harcama yapıyormusumda
Çok sorumsuz olmuşumda
Dedim bende gelecek ayın kredisini veriyim sana ben öderim
yok onuda kabul etmiyor
babanla bizi para yuzunden kavga mı ettırmek ıstıyorsun falan dedi
bende kızdım babamı aradım
annem boyle boyle dedı dedım
vercem kredimdeki parayı ne yaparsanız yapın dedim.
babamda kızdı dedıkı 100 tlden ne olacak
annene bu konuları söyleme bana soyle falan dedi
İyice soğudum annemden
Hemde iyice ne yapmalıyım.

Sirf bu sebeple soguyamazsiniz herhalde. Ya cok daha baska seyler vardir ya da ergenlik doneminizdesinizdir diye dusunuyorum.
Bu olayda bir sey yok ki. Anneniz evin hesabini daha iyi bilir. Zorlanacagini dusundugu icin kizmistir. Buyutmeyin bence. Ya da babanizi dinleyin. Babanizla halledin bu meseleleri.

Bıktım artık annemden
Çok sorumsuz olmuşumda
yok onuda kabul etmiyor
İyice soğudum annemden
Bence annene hak vermelisin oda babandan korkusundan yapıyor galiba :50:

Bence mesele oara degil yani senin ona öbür aydan 100tl vermen değil
Olay senun nereye harcamandir
Ihtiyacin olduğunu baştan haber vermediğine göre akluna başka seyker gelebilir.
Yasinizi bilmiyorum ama anne olunca anlarsınız

Kusura bakmayın telefon dan yazdığım için cok yanlış yazmışım

Bıktım artık annemden
Çok sorumsuz olmuşumda
yok onuda kabul etmiyor
İyice soğudum annemden

soğuman için tek sebep bu olmamalı :)

gel bi de benim annemi anlatayım sana ben istersen:)))

Sirf bu sebeple soguyamazsiniz herhalde. Ya cok daha baska seyler vardir ya da ergenlik doneminizdesinizdir diye dusunuyorum.
Bu olayda bir sey yok ki. Anneniz evin hesabini daha iyi bilir. Zorlanacagini dusundugu icin kizmistir. Buyutmeyin bence. Ya da babanizi dinleyin. Babanizla halledin bu meseleleri.

20 yaşındayım babam bugüne kadar sen bu kadar harcadın falan dememiştir.
Hem ödeyeceğimide söyledim çocuk gibi trip atıyor.
Başkalarına gelince para bol bize gelince yok.
İlkkez yaptığı bişeyde değil hem
Babamla halletcem bu meseleleri artık
Artık bıktım

Kredi kartı annenizin galiba 'bana sormadan' demiş haklı galiba ona sorsaydınız yada izin alsaydınız gerçi yaşınızı durumunuzu bilmeden böyle yorum yapmak doğru olacak mı bilmiyorum ama soğuyacak bir şey yok şu meselede

Bence annene hak vermelisin oda babandan korkusundan yapıyor galiba :50:

Babamla konustum çok sıkısıksanız vereceğim ayın 7sinde
Oda hayır dedi :/

Bence mesele oara degil yani senin ona öbür aydan 100tl vermen değil
Olay senun nereye harcamandir
Ihtiyacin olduğunu baştan haber vermediğine göre akluna başka seyker gelebilir.
Yasinizi bilmiyorum ama anne olunca anlarsınız

Kıyafet aldım ama belirttim obur ay ben kendim odeyecegım
Kartın avansını açtıramadım diye./

soğuman için tek sebep bu olmamalı :)

gel bi de benim annemi anlatayım sana ben istersen:)))

bunlar onun huyunun bir kısmı
anksiyete hastası oldum onunların yuzunden

Kredi kartı annenizin galiba 'bana sormadan' demiş haklı galiba ona sorsaydınız yada izin alsaydınız gerçi yaşınızı durumunuzu bilmeden böyle yorum yapmak doğru olacak mı bilmiyorum ama soğuyacak bir şey yok şu meselede

babam ödüyor ama her şekilde
20 yaşındayım
bırakında artık izin almayayım

20 yaşındayım

Ben bırakıyorum da annen bırakmıyor sorun çıkmasını istemiyorsan izin alırsın ne var bunda
Madem çözüm istemiyorsun ne diye konu açıyorsun ki haklısın mı demeliydim :26:

Ben bırakıyorum da annen bırakmıyor sorun çıkmasını istemiyorsan izin alırsın ne var bunda
Madem çözüm istemiyorsun ne diye konu açıyorsun ki haklısın mı demeliydim :26:

Kart annemin bile değil bana istediğin ne olursa al diyip şimdi böyle yapmalarından hoşlanmıyorum.

20 yaşındayım

Kusura bakmayında eğer size ait olmayan bi kart kullanıyosanız izin almak zorundasınız borcunu kimin ödediğinin bi önemi yok. Ben anneme demeden ondan 1lira bile almam. Benden para esirgrdiği için değil tabi ki saygı meselesi bu. Aynı şekilde annemde bana sormadan benim kartımı kullanmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ancak kendi kazandığın parayı istediğin şekilde kullanırsın birde bu üni öırenciler ailelerden gizli ,gizli sigara kullandıkları için o parayı sigaraya harcayıp ünide aç .aç geziyorlarmış para yetmiyormuş onlara

20 yaşındayım

Izin alinca insan küçük düşmez saygi göstergesidir bu bence...yaşım 21 isterse 50 olayim yinede izin alirdim şayet birlikte yasıyorsak kii bu onun karti...tabi sen daha iyisini bilirsin....biraktik git harca bacim haklisin

Arkadaşlar kart anneye ait değil ve baba ödüyor,üstelik konu sahibi de bu ayki harcamasını kendi ödeyeceğini söylemiş.

babalar kızlarına kıyamaz... hiçbir şey demezler ama eşlerine kızın yaptıkları ile ilgili maddi yada manevi gayette rahat hesap sorarlar....yani olan annelere olur......baba kız genelde iyidir de ortayı bulmaya çalışan garibim anneler hep böyle kötüdür:ssz::ssz:

Arkadaşlar kart anneye ait değil ve baba ödüyor,üstelik konu sahibi de bu ayki harcamasını kendi ödeyeceğini söylemiş.

Benim bildiğim bir ailede annenin kartı/parası, babanın kartı parası diye bir ayrım yoktur. Evin parası vardır. Bu yüzden babası da ödese annesinin söz hakkı vardır.

Konu sahibi arkadaşım kendi paranızı kazanıp kendi adınıza kartınızı çıkarana kadar nezaketen de olsa anne babanıza haber vermek durumundasiniz maalesef. Bu sebepten dolayı anneden soğumak ne demek. Ne emekler vermiştir sizi dünyaya getirene dek.

Son düzenleme:
Kusura bakmayında eğer size ait olmayan bi kart kullanıyosanız izin almak zorundasınız borcunu kimin ödediğinin bi önemi yok. Ben anneme demeden ondan 1lira bile almam. Benden para esirgrdiği için değil tabi ki saygı meselesi bu. Aynı şekilde annemde bana sormadan benim kartımı kullanmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kardeşim k.bakma ama ödeyeceğimi dedim ben bunu neden anlamıyorsunuz ya
bankakarttımı açtıracaktım bugun pazar oldugunu için açtıramadım .

Ancak kendi kazandığın parayı istediğin şekilde kullanırsın birde bu üni öırenciler ailelerden gizli ,gizli sigara kullandıkları için o parayı sigaraya harcayıp ünide aç .aç geziyorlarmış para yetmiyormuş onlara

ben sigara kullanmıyorum.

Izin alinca insan küçük düşmez saygi göstergesidir bu bence...yaşım 21 isterse 50 olayim yinede izin alirdim şayet birlikte yasıyorsak kii bu onun karti...tabi sen daha iyisini bilirsin....biraktik git harca bacim haklisin

Babam bana sana limit verdim o limiti aşma istediğin kadar kullan dedi
Şimdi söyle bana izin almam lazım mı değil mi
sadece 30 tlye bir ilaç aldım devlet karşılamıyormus diye
limiti aştım onunla bunu soyledım diye kızdı bana

Özetlemişsin resmen tsk ediyorum.

babalar kızlarına kıyamaz... hiçbir şey demezler ama eşlerine kızın yaptıkları ile ilgili maddi yada manevi gayette rahat hesap sorarlar....yani olan annelere olur......baba kız genelde iyidir de ortayı bulmaya çalışan garibim anneler hep böyle kötüdür:ssz::ssz:

Hayır oyle değil bu konu yüzünden soğumadım tabikide başka nedenlerimde var kendimce
Annem benim kazandığım para senin diyipte bende 5 kuruş kalmayınca ben annemden para isteyemiyorum dayımdan alıyordum para
Ki pahalı bir şehirde okuyorum evimden 18 saat uzaklıktayım birazda onlar kendi yerlerine beni koysalar iyi olacak

Back
X