• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu annem :/

Benim bildiğim bir ailede annenin kartı/parası, babanın kartı parası diye bir ayrım yoktur. Evin parası vardır. Bu yüzden babası da ödese annesinin söz hakkı vardır.

Konu sahibi arkadaşım kendi paranızı kazanıp kendi adınıza kartınızı çıkarana kadar nezaketen de olsa anne babanıza haber vermek durumundasiniz maalesef. Bu sebepten dolayı anneden soğumak ne demek. Ne emekler vermiştir sizi dünyaya getirene dek.

Bu yüzden soğumadım sırf para konusu yüzünden beni başkalarına muhtaç ediyor ondan soğudum.

kardeşim k.bakma ama ödeyeceğimi dedim ben bunu neden anlamıyorsunuz ya
bankakarttımı açtıracaktım bugun pazar oldugunu için açtıramadım .

ben sigara kullanmıyorum.

Babam bana sana limit verdim o limiti aşma istediğin kadar kullan dedi
Şimdi söyle bana izin almam lazım mı değil mi
sadece 30 tlye bir ilaç aldım devlet karşılamıyormus diye
limiti aştım onunla bunu soyledım diye kızdı bana

Özetlemişsin resmen tsk ediyorum.

Hayır oyle değil bu konu yüzünden soğumadım tabikide başka nedenlerimde var kendimce
Annem benim kazandığım para senin diyipte bende 5 kuruş kalmayınca ben annemden para isteyemiyorum dayımdan alıyordum para
Ki pahalı bir şehirde okuyorum evimden 18 saat uzaklıktayım birazda onlar kendi yerlerine beni koysalar iyi olacak

Bende diyorum ki ödeyip ödemen sorun değil zaten. İzinsiz kullanmandan bahsediyorum ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende diyorum ki ödeyip ödemen sorun değil zaten. İzinsiz kullanmandan bahsediyorum ben.

Babamın bu konularda haberi var diyorum ha babamdan izin almısım ha annemden fark eder mi :/

Babamın bu konularda haberi var diyorum ha babamdan izin almısım ha annemden fark eder mi :/

Konu da yanlış okumadıysam annenle tartışınca babana söylüyosun. Neyse bende anneyle aranda bu kadar sorun olacak bi sebep göremiyorum. Biz ne desek boş senin bildiğin doğru zaten sana göre(!)

Konu da yanlış okumadıysam annenle tartışınca babana söylüyosun. Neyse bende anneyle aranda bu kadar sorun olacak bi sebep göremiyorum. Biz ne desek boş senin bildiğin doğru zaten sana göre(!)

ben buraya azar yemeye gelmedim,
azarlayacak başkasını bulun lütfen
Ayrıca özellikle açıklama yapıyım
Babam ama sene başında bir ihtiyacın olursa al çekinme kartı kullanmaktan dedi bende kullandım kartı ki ben aradığım zaman işte oluyorlar ben orda izin almak için annemimi bekleyeceğim koşturuyor zaten (!) Babam zaten bana anneme söylediğim için kızdı ki annem en ufak bişeyde bile bana kızıyor.

Benim anlamadığım bunları neden bize anlatıyorsun alacaksın babanı ve anneni yaptıkları yanlışı yüz yüze konuşacaksın , yarin sen iş hayatında ne yapacaksın , vallahi iş hayatındaki insanlar çok beter annene alınma bu meseleyi çözüme uiaştır 2 kırmadan

Onların parasını harcarken ekstra 1 lira için bile hesap vermek zorundasın canım .
Kaldı ki olay 1oo lira değil o parayı nereye harcadığın diye düşünüyorum .
Kendi paranı kazansan bile , onların çatısındayken hesap vermek zorundasın
20 yaş çok küçük bir yaş . İlerde anlarsın

Back
X