- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
- 18
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
benimde babamda var vallahi.bir marketin müşteri hizmetlerini arayıp bizi övmüştü abartarakhastalık bu maalesef benim babamda da var inandırmazsında
benimde babamda var vallahi.bir marketin müşteri hizmetlerini arayıp bizi övmüştü abartarak
güya bir şey talep edecekti o ürünle bizi bağdaştırıp övdü huy işte ne yapacaksın.biz umursamıyoruz öyle konuşuyor önemsiyormuşuz gibi gözükmemiz gerekn yerde aa evet öyle diyoruz.takma kafayaniye öyle yaptı ki çok güldüm ilk okuduğumda
ikizler burcu :) ben aslanım ama hiç öyle yapmam yani ben öyle düşünüyorum en azından :)Annen aslan burcu mu?
ay önceden yoktu sanki şimdi çoğaldı engel olunamıyor :/ sinir oluyorumBu yaşına kadar böyle gelmiş değiştiremezsiniz..
benimde babamda var vallahi.bir marketin müşteri hizmetlerini arayıp bizi övmüştü abartarak
ben vazgeçtim artık benimkide anca kendini övsün ama öyle böyle değil her yerde her ortamda beceriyor işin kötüsü kendisini övmek için kim varsa kötüler sırf iyi görünsün diyegüya bir şey talep edecekti o ürünle bizi bağdaştırıp övdü huy işte ne yapacaksın.biz umursamıyoruz öyle konuşuyor önemsiyormuşuz gibi gözükmemiz gerekn yerde aa evet öyle diyoruz.takma kafaya
ay önceden yoktu sanki şimdi çoğaldı engel olunamıyor :/ sinir oluyorum
ikizler burcu :) ben aslanım ama hiç öyle yapmam yani ben öyle düşünüyorum en azından :)
evet aynen . eskiden durumumuz cok kötüydü şimid ise lükste değiliz ama normaliz gelirimiz az bişey arttı rahatladık.. ama bunu birde size annem anlatsın sanki milyarderiz gibi.. bide teyzelerimden biri cok zengin.. kendi bitince onu ve onun yaşamını anlatır anlatır durur sacma sapan insanlara sürekli para konuşuyor. özlemdir belkideMaddi durumunuz yükseldi de ondan mı böyle yapıyor
ay annemden değilde bu davranışından utanıyorum diyelim öz annemden neden utanayım. düşünsenize biriyle oturuyosunuz sizi anneniz övüyorda övüyor . kendince göğe cıkarıyo cocugunu ama aslında yerin dibine sokuyo beni ben aşırı rahatsız oluyorum ve utanıyorum o an. mesela aşağıdaki mağazada çalışanlara işimi anlatmış anlatmış konuşmuş fotolarımı göstermiş. ay sonra o kızlar annen gösterdi anlattı diye bana söylüyolar ya nası utanıyorum. sonrada işten çıktım zaten o kadar cok anlatırsa olacagı buydu.Böyle basit birşey için annenizden mi utanıyorsunuz?!
Annenizin huyu bu, bakın can çıkar huy çıkmaz. Değiştirelemez huy.
Boşverin öyle anlatmak istemiş anlatmış, annende olsa siz ayrı ayrı iki insansınız, karışamazsınız ki onun bu hallerine.
Hoş birşey demiyorum yaptığı, belki o da böyle kendini iyi hissediyodur.
Herkesin normali farklıdır, doğrusu başka yanlışı başka. Boşverin. Bu da onun normali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?