Konu arkadaşım.

Kendisinin wifisi olmadığı için benden rica etti sormamı. Kafasına takılan iki konu varmış. Cevapları screen shot ile kendisine atacağım.

Kendisi 2 ay kadar önce sevgilisinden ayrıldı. Arkadaşım Ayşe diyeyim Ayşe eski sevgilisinin whatsapinda engelli değilmiş ancak mesaj attığı zaman eski sevgilisi cevap vermiyormuş ancak engellemiyormus da .

2. Mevzusu ise Ayşe'nin erkek kardeşi ile eski sevgilisi Ayşe ile birlikte iken çok samimi imiş. Ancak ayrıldıklarından sonra Ayşe'nin kardeşi ile bir görüşme yada iletişim olmamış eski sevgilinin ancak Ayşe nin kardeşini silmemis whatsap ında neden diye düşünüp duruyor kız
Engellemeyi ergence ve gereksiz buluyordur..
Onemsese cevap yazardi diye dusunuyorum..

En güzelini yapmış.Güzel bir şekilde ayrılmış.Abisiyle ne diye görüşecek artık.Abisi biliyorsa eskiden sevgili olduklarını görüşmez Tabiki bir daha çünkü Ada'mın başka sevgilileri olacak.En temizi herkesi engellemiş.Demek ki kafadan atmış tamamen.

Ayşe benim eski ev arkadaşım olabilir mi ki yaaa :olamaz: kız bana hayatı dar etmişti, bilmem kim beni engellememiş, ama cevap vermemiş, ama mavi tik de çıkmamış, son görülmesini kapatmış, eee ben de cevap vermiyormuşum, heeeey tuvaletteymişim ama online mışım :KK14::KK14: evden çıktığım gün asansörde oynamıştım ve onu engellemiştim her yerden, çünkü ömrümü yemişti. Bence siz de arkanıza bakmadan uzaklaşın :KK47::KK47:

Kendisinin wifisi olmadığı için benden rica etti sormamı. Kafasına takılan iki konu varmış. Cevapları screen shot ile kendisine atacağım.

Kendisi 2 ay kadar önce sevgilisinden ayrıldı. Arkadaşım Ayşe diyeyim Ayşe eski sevgilisinin whatsapinda engelli değilmiş ancak mesaj attığı zaman eski sevgilisi cevap vermiyormuş ancak engellemiyormus da .

2. Mevzusu ise Ayşe'nin erkek kardeşi ile eski sevgilisi Ayşe ile birlikte iken çok samimi imiş. Ancak ayrıldıklarından sonra Ayşe'nin kardeşi ile bir görüşme yada iletişim olmamış eski sevgilinin ancak Ayşe nin kardeşini silmemis whatsap ında neden diye düşünüp duruyor kız
Wifi yok giremiyor peki ekranları nasıl görecek?

Silmek ne ergen degilse niye silmek engellemek bekliyor.ayrildik bitti gitti diyordur eski sevgilisi.
Kardesi ile gorusmuyormus zaten.tavrini belli edip.iliskisini kesen birinin aklina engellemek gelmez zaten

Bu konudaki Aysenin umudu seye benziyor hani var ya "ona gunaydin diye mesaj attim cevap vermedi cunku rahatsiz etmek istemiyor,cunku beni seviyor"
"Ona seni seviyorum yazdim cevap vermedi cunku vermesine gerek yok bildigimi biliyor,beni seviyor"

Umudunu kaybetmemek guzeldir.Ama bos yere umutlanmak size ancak zarar verir.Duygulara degil birazda mantiga kulak verin..

Dert edilecek birşey yok bunda,hele düşünüp duracak hicbir şey yok ortada.
Ayşe kadar önemsemiyor adam belliki,birde hırslanıp,kinlenmemiş ,boşvermiş,haliyle silmeye gerek duymamış ama Ayşe yazmaya devam ederse bıktırıp kendini sildirip,engelletecek gibi görünüyor.
Yoluna bakıp,hayatına devam etsin derim.

engelemememiş evlilik düşünüyo

Bu Ayşe ile ne kadar benzer şeyler yaşamışsınız :KK66:, sizin de bu tarz konularınız vardı diye hatırlıyorum.

Eski sevgilinizi unutmakta güçlük çekiyorsunuz ve her hareketinden bir mana çıkarmaya çalışıyorsunuz, geçmişi geçmişte bırakmak gerekir.

Her ayrılığın sonu düşmanca olmak zorunda değil. Sevginin bitmesi de nefretin başlaması gerektiği anlamına gelmez.

Back
X