konu:BABAM

Kahlofrida

Hayat kısa, Kahlo uçuyor.........
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.470
2.564
133
Arkadaşlar babam genel tabiatı itibariyle çok sinirlidir. Ama çocuklarına yani bize çok düşkün olmuştur her zaman. Uzun yıllardır kendi ailesiyle konuşmuyordu. Son bes yıldır arayı düzelttiler. Düzelttiler dediğim çok sıcak olmasa gidip gelmeye başladı. Son bir yıldır babam çok değişti. Anneme bize olmadık şeyler söylüyor. Hatta annemin ailesine 25 yıldır saygıyı davranan adam onlara küfür etti. Yüzlerine değil tabi ama annemin çok zoruna gitti. Hiç konuşulmuyor. Garip davranıyor. Bizi bile evde istemiyor. Ben 25 yaşındayım. Henüz bekarım. Annem sırf babamın bu tavırları yüzünden evlenmemi çok istiyor. Ama ben annemi ve kardeşlerimi de düşünüyorum. Yani çözüm evden gitmek olmamalı. Ve babaannemden şüpheleniyoruz. Acaba büyü falan mı var diye ne yapacağız arkadaşlar bir akıl verin. Babamla konuşulmuyor yani oturup konuşun gibi bir durumu aştık çoktan bi hocaya falan gitmeli miyiz?

Baban Kaç yaşında

Ne oldu da küfür etti ve ne dedi

Eskiden de fevri miydi

İnsan yaşlandıkça tahammülü
Düşer ve daha huysuz olur

Oooo büyü bu konunun ömrü kısa anlaşılan Evden kaçmak için evlenilmemeli tabbisiii...Babanız size düşkün ise karşınıza alın uygun bir dile konuşun derdi neymiş.Hoca büyü işi yaş.

Baban Kaç yaşında

Eskiden de fevri miydi

eskiden de sinirliydi ama hergün böyle değildi ve bize bağırmazdı

Oooo büyü bu konunun ömrü kısa anlaşılan Evden kaçmak için evlenilmemeli tabbisiii...Babanız size düşkün ise karşınıza alın uygun bir dile konuşun derdi neymiş.Hoca büyü işi yaş.
çok sık hastanıyor yani haftada bir yorgan döşek o kadar sinirli

Baban Kaç yaşında

Eskiden de fevri miydi

küçük bir konuydu annem hiç cevap vermez zaten ama hırsını alamıyor ....nın kızı tarzı şeyler

Aile olmak çok çok önemli bir konu. Keşke evladı olan herkes iyi birer ebeveyn olabilse. Baban neden değişti bilemiyorum. Ama ondan kurtulmak için evlenme. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma . Zaten şuan evlenemezsin de,yani evlilik fikri çok uzak gelir. Ben de babamla sorun yaşıyorum ve evlenmeyi hic istemiyorum.

Ben de sizin gibi bıkıyorum evlenip kurtulayım diye bile düşünüyorum bazen. Her şeye karışmalar huysuzluklar yoruyor. Garip annem arada kalıyor.

Tabiati sinirliymiş zaten. Tetikleyen bir olaydan sonra içinde tutmamaya karar vermiş olabilir ya da istemeden yapıyordur.

Sinirli bir yapiya sahip insanlar bir sure sonra cevresine zarar verdigini fark edemez zaten.
Belli bir yastan sonra da huy degisiyor.
Fiziksel bir rahatsızlığı var mi? Doktora bir götürün ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…