• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu başlığı ne olmalıydı ????

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Merhaba arkadaşlar
Dün kaynımın nikahı kıyıldı kızın ailesinin ilinde bu pazar da düğün olacak bizim burda.

1. Kayınvalidem ile arama mesafe koymak istiyorum ama bu kadın çok şey istiyor reddedince kötü gelin oluyorum. Ne yapmam lazım

2.haftaya kaynımgil geldiğinde eşim biz aşağı inelim onlar ailecek yukarıda rahat etsin diyor. Evimi bırakmam için bir gerekçe mi bu ay nasıl sinir oldum ya yatak odası boş kalacak diyo biz aşağı inelim. (biz gittik bizi havaalanında karşılamadılar bile aktarma ile gittik mahallenin başında karşıladılar kalacak yer kendimiz bulduk insan bir dile getirir buyrun diye hiç ilgi yok) bu hareket fazla olmaz mı bide altı üstlü iki daire aşağıda da yer var diyorum olsun biz evi bırakalım diyor. Yeni gelin ailesi rahat etsin diye ben yerimden oynayacağım bana neden bu kadar ilgi göstermediniz.

3. Çok sinir oluyorum. Bana yapmadıkları şeyi eltime benim yapmamamı beklemelerine kriz geçiriyorum ya. Eltimi kıskandığım için değil benim hakkım yendiği için insanı eşek yerine koyuyorlar.

4.biz balayına gitmedik hatta hiç bu evde gelin gibi olmadım hep kızlarıymışım gibi davrandılar kız çocuğu olmadığı için bende salak gibi her türlü iyimser olmaya çalıştım.
Şimdi kaynım balayına gitti ben bunu başlarına kalkarım diye kaynana düğünden sonra bizde gidelim diyor
Gidelim desem de bir önemi yok kalalalım desemde. Benim içimdeki yaralar bu şekilde kapanmayacak ki kapanmaz ben bu öfkemi yenmek istiyorum zor ama yenemesemde hafifletmek istiyorum.

Benim kabullenişimden zorla dirwtilmesinden dolayı şuan böyleyim ama çok sinir oluyorum.

Kv aile hayatıma karışmasa umursamam ama eltime hiçbirşey yapmazken bana yüklenmesi sinir ediyor ya kimseye yapma yada yapıyorsan ikisine bir yap salak mıyım ben offf bu kadının böyle gereksiz hal hareketleri beni deli ediyor

Diğer konularda bişi diyemem ama ev bırakma mevzusu saçma. benim evim özelim,
ne işi var tanımadıgım insanların ben yokken.
Ama anlatamıyorum bunlar anasının başının altından çıkıyor. Yanımda da buna benzer şeyler söyledi. Çıkmıcam sen git ananın evinde uyu dedim tavır alıyor birde sen misafir istemiyorsun felan kendi evimi kendim yönetemiyorum kim misafir istemez ki evine

Evi bırakmıyor muşum saçmalık ya deli olacam

Ama anlatamıyorum bunlar anasının başının altından çıkıyor. Yanımda da buna benzer şeyler söyledi. Çıkmıcam sen git ananın evinde uyu dedim tavır alıyor birde sen misafir istemiyorsun felan kendi evimi kendim yönetemiyorum kim misafir istemez ki evine

Evi bırakmıyor muşum saçmalık ya deli olacam

iyide bu misafirlik degil ki,
Onlar rahat etsin diye sen neden rahatını bozasın.
Çok istiyosa siz aşagı inmeden gelip kalsınlar.
Misafirden rahatsız olanı gördüm de ev sahibinden olanını pek duymadım :)

Merhaba arkadaşlar
Dün kaynımın nikahı kıyıldı kızın ailesinin ilinde bu pazar da düğün olacak bizim burda.

1. Kayınvalidem ile arama mesafe koymak istiyorum ama bu kadın çok şey istiyor reddedince kötü gelin oluyorum. Ne yapmam lazım

2.haftaya kaynımgil geldiğinde eşim biz aşağı inelim onlar ailecek yukarıda rahat etsin diyor. Evimi bırakmam için bir gerekçe mi bu ay nasıl sinir oldum ya yatak odası boş kalacak diyo biz aşağı inelim. (biz gittik bizi havaalanında karşılamadılar bile aktarma ile gittik mahallenin başında karşıladılar kalacak yer kendimiz bulduk insan bir dile getirir buyrun diye hiç ilgi yok) bu hareket fazla olmaz mı bide altı üstlü iki daire aşağıda da yer var diyorum olsun biz evi bırakalım diyor. Yeni gelin ailesi rahat etsin diye ben yerimden oynayacağım bana neden bu kadar ilgi göstermediniz.

3. Çok sinir oluyorum. Bana yapmadıkları şeyi eltime benim yapmamamı beklemelerine kriz geçiriyorum ya. Eltimi kıskandığım için değil benim hakkım yendiği için insanı eşek yerine koyuyorlar.

4.biz balayına gitmedik hatta hiç bu evde gelin gibi olmadım hep kızlarıymışım gibi davrandılar kız çocuğu olmadığı için bende salak gibi her türlü iyimser olmaya çalıştım.
Şimdi kaynım balayına gitti ben bunu başlarına kalkarım diye kaynana düğünden sonra bizde gidelim diyor
Gidelim desem de bir önemi yok kalalalım desemde. Benim içimdeki yaralar bu şekilde kapanmayacak ki kapanmaz ben bu öfkemi yenmek istiyorum zor ama yenemesemde hafifletmek istiyorum.

Benim kabullenişimden zorla dirwtilmesinden dolayı şuan böyleyim ama çok sinir oluyorum.

Kv aile hayatıma karışmasa umursamam ama eltime hiçbirşey yapmazken bana yüklenmesi sinir ediyor ya kimseye yapma yada yapıyorsan ikisine bir yap salak mıyım ben offf bu kadının böyle gereksiz hal hareketleri beni deli ediyor
Asla evınızı bırakmayın bu cok anlamsz bır beklentı.. Bu kadan ödun verırsenız kendınızden hıc kıymetınız olmayacak.. Bu fedakarlık degıl cunku kendı hayatınızdan tavız vermenız hoş degıl. Tavrınızıkoyun

valla ev sahibinin olmadığı evde ben misafir olarak rahat edemem bir kere, yürüdüğüm yer batar.Ev sahibi yanımızda olsunki arkamdan laflanmasın evde yokken yayılmışlar diye..Bırakmayın evinizi eşinizede sert bir dille değilde, ben evimde en iyi şekilde ağırlamak istiyorum deyin.

Kusura bakmasınlar ama hiç kimse için evden çıkmam.
Benim evimde ben yokken kimsenin kalmasına izin vermem.

Evi bırakmak saçma tabiki.
Ama balayına gitmek vs kendinizi doldurmayın gitseydiniz madem derler adama.
Ne güzel işte evin kızı olarak görüyorlarsa, el kızı diyeceklerine.

Konunuzun başlığı "Eltimle benim aramdaki 7 fark" olabilir.

Evi bırakmak saçma tabiki.
Ama balayına gitmek vs kendinizi doldurmayın gitseydiniz madem derler adama.
Ne güzel işte evin kızı olarak görüyorlarsa, el kızı diyeceklerine.

Konunuzun başlığı "Eltimle benim aramdaki 7 fark" olabilir.
Ben bu evin kızı olmak istemiyorum.
Bütün işi sana yıkıyorlar, istiyorlar ki kendileri de kakara kikiri yapsın.

Gelin olarak görsünler beni herşeyi istemesinler ya
Kadın deli ya sert cevap veriyorum hala devam ediyor bide beynel sevmez ya böyle hadi neyse deyip beni çıldırtıyor sevmediğimi bildiği halde yapıyor

Balayi konusunu kiyaslama. Zamanında gitmemis olmaniz esinle senin problemin. Gitseydiniz...

Evink de birakma. Kimse kendi evinin rahatligini bulmak zorunda degil.

Bende onu diyecektim,
evin kızından çok ellerinin altında ki yardımcı gibi görüyorlar daha çok.
Eşin dede iş yok senin kusura bakma.

Balayi konusunu kiyaslama. Zamanında gitmemis olmaniz esinle senin problemin. Gitseydiniz...

Evink de birakma. Kimse kendi evinin rahatligini bulmak zorunda degil.
Ben kıyaslamıyorum balayına gitmediğimizi defalarca yüzlerine vurdum gidelim dedim götürmedi.

Şimdi anasının başına kalkarım diye anası diyor seneye bizde gidelim diye kendi kocasıyla gidecek ben oğluyla

Bende onu diyecektim,
evin kızından çok ellerinin altında ki yardımcı gibi görüyorlar daha çok.
Eşin dede iş yok senin kusura bakma.
Ona daha çok sinir oluyorum ama bilmiyor yada işine öyle geliyor anne baba köylü kendi şehir de yetişmiş ayak uyduramıyor kararsız kalıyor annesi gili seçiyor bu kez beni karşısında buluyor

Ama ona kızamıyorum bütün suç onun belkide. Kendisiylede konuştum neden böyle olduğunu sürtüşmeleri ama bana annem babam dedi işte kendi ailesine göre yorumladı

Adım adım boşanmanın eşiğine geliyor sanki bu evlilik bir mucize lazım sanki ama yok

Canım benim kaynana gibi tüm işi sana mo yıkıyoo kıyamam...
Sakın evini bırakma esinle konuş Tatlılıkla.
Konu başlığı da kaynanamın sinsiliği olabilir...:KK14:

Evini komple başkalarına bırakacaksın sen alt kata inerek öyle mi?
Yapma böyle bir şey misafir ağırlanır ama eve bırakılmaz...
Eşin ne derse desin eve sığamıyorlarsa gelsin bir kaç kişi benim evimde ağırlarım paylaşalım misafirleri ama evimi bırakmam de.

evinizi bırakma talebi saçma gibi ama diğerleri uygun değil

o sizin evlendiğiniz zamanda bu şimdi

onlara farklı da davranır onlar balayına da gider

sizi karşılamamaları kalacak yer açmamaları onların eksikliği onlar gibi görgüsüz olarak mı kabul edilmek istiyorsunuz

kv karşı kendinizi doldurmayın ve eşitlik de beklemeyin

siz ve eltiniz, eşiniz ve kaynınız farklı insanlar eşitlik olmaz kiii

Son derece saçma, eltini neden bu kadar ayırıyolar iç güvey mi gidiyo kaynın

Evi misafirlere bırakma olayı saçma. Sen kendin ağırla sonuçta misafirdir, düğünde gelen giden çok olur o ev sadece senin evin değil eşinin de evi kardeşinin düğününde misafirleri evinde ağırlayıp yardımcı olmak istemesi en doğal hakkı ama sen evini tamamen bırakma sen de kal.
Eltim balayına gidiyor ben gidemedim muhabbetine gelince eğer balayına masrafı karşılayamadığınız için gidemediyseniz ve kvler şimdi kaynını balayına gönderiyorsa kv ne alınmakta haklısın ama kayın biraderin kendi karşılıyorsa veya siz kendiniz gitmemeyi tercih etmişseniz şimdi hiçbir laf etmeye hakkın yok sonuçta eşin de seni götürseymiş ya da siz de gitseymişsiniz.
Anladığım kadarıyla kv sana kızım kızım deyip her işini yaptırıyor. Her işine koşma, ısrar etse acındırsa da, şakaya vursa da yapma. Ne derse umursamazlıktan gel yine de yapma. çok gidip gelme. istikrarlı davran mesafe oluşur. Çok laf söz ederse de azıcık da öbür gelininiz yapsın de işlerine gelirse.Ayrıca kötü gelin desin nolucak yani niye takıyosunuz. iyi gelin olup da milletin angaryasını yükleneceğine kötü gelin ol rahatın yerinde olsun. iyi gelin dediklerinde başınız göğe ermez.

Son düzenleme:
evinizi bırakma talebi saçma gibi ama diğerleri uygun değil

o sizin evlendiğiniz zamanda bu şimdi

onlara farklı da davranır onlar balayına da gider

sizi karşılamamaları kalacak yer açmamaları onların eksikliği onlar gibi görgüsüz olarak mı kabul edilmek istiyorsunuz

kv karşı kendinizi doldurmayın ve eşitlik de beklemeyin

siz ve eltiniz, eşiniz ve kaynınız farklı insanlar eşitlik olmaz kiii
Ben eşitlik beklemiyorum iki yıl çok geç bir zaman değil ve bu iki yılda ben çok şey yaşadım benden bütün iyi niyetimi merhametimi saygınlığı herşeyi aldılar

Kıyaslama yapmıyorum belki size öyle geliyor olabilir belkide Kıyaslama size kayınvalideniz dese ki sana ne yaptıysam onada aynısını yapacam sizde mobilya alınırken, perde alınırken ev dizilirkwn gelinliği bile seçerken karışsa ve eltinize sadece telefon ile hayırlı olsun dese karışmadığı gibi gelip size herşeyi kendi ayarlamış gibi anlatsa ve siz eltinizden doğruları öğrenseniz ne yaparsınız.

Şimdi ben gitmedim ya balayına eltim gidiyor diye kurduğu yalana bak kaynımın eski çalıştığı iş yeri gönderiyormuş.

Hangi iş yeri işinden ayrılmış elemanı balayına gönderir saçmalık öyle olmadığını da biliyorum ama işte yalan üzerine yalan sıkıldım artık kendi bildiğimi okumak istiyorum bu kez anası evime karışıp böyle evlilik gitmez olayına giriyor

Bazen şu evlilik bitsede şu kadından kurtulsam diyorum. Milletin eşi kötüdür kaynanası iyi benim eşim iyi kaynanam kötü böyle olunca eşimi de dolduruyor
Akşam akşam bütün sinirlerimi topladı yine bu kadın ya uff

Back
X