merhaba herkese
Daha öncede konular açtım. Ama bu sefer farklı. Çok mutsuzum içim sıkılıyor . Namaz kılıyorum. Beni mutlu eden şeyleri yapmaya çalışıyorum ama hiç keyif almıyorum. Herşey çok anlamsız geliyor . Tüm arkadaşlarım evlendi başka şehirlere gittler çokta yalnız kaldım. Hayatımda biri var ama hiç mutlu değilim bitme noktasında belki de bitti. Benimle hiç ilgilenmiyor umrunda değilim. Bende bıraktık artık sorgulamayı. Kimseyle konuşamıyorum iş ev arası gidip geliyorum. Psikoloğa gittim benim bildiklerimi bana anlattı ve hiç keyif almadım. Faydasını görmedim bıraktım bu yüzden . Sizinle dertleşmek istedim. Yardımcı olur musunuz fikriniz var mı?
Bu durumlarda ben insanın zamanını tek başına dahi geçirebileceği şeylerle uğraşmasını tavsiye ederim.
Bi müzik aleti çalmayı öğrenin mesela bilemiyorum ya da fotoğrafçılık kursuna gidin çok keyiflidir insan kendini unutur çekerken
Aslında en güzeli ne biliyor musunuz, bi golden dişi edinin öyle cana yakın öyle karşılıksız bir sevgi ki onlardaki
Çok mükemmel bir dost oluyorlar, kimseye ihtiyacınız olmuyor
merhaba herkese
Daha öncede konular açtım. Ama bu sefer farklı. Çok mutsuzum içim sıkılıyor . Namaz kılıyorum. Beni mutlu eden şeyleri yapmaya çalışıyorum ama hiç keyif almıyorum. Herşey çok anlamsız geliyor . Tüm arkadaşlarım evlendi başka şehirlere gittler çokta yalnız kaldım. Hayatımda biri var ama hiç mutlu değilim bitme noktasında belki de bitti. Benimle hiç ilgilenmiyor umrunda değilim. Bende bıraktık artık sorgulamayı. Kimseyle konuşamıyorum iş ev arası gidip geliyorum. Psikoloğa gittim benim bildiklerimi bana anlattı ve hiç keyif almadım. Faydasını görmedim bıraktım bu yüzden . Sizinle dertleşmek istedim. Yardımcı olur musunuz fikriniz var mı?
Basta okurken benim gibi diye dusundum ama benden bi tık ileridesin diye dusunuyorum erkek erkadasin varmis (gerci seni mutlu eden bir birliktelik degil) isin var en azindan
Sana bir gunumu anlatayim mi sabah uyaniyorum uyanincaya kadar annem isleri bitirmemisse ortaligi toparlayip silip supuruyirum yemek yapilmamissa ben yapiyorum inum disinda kumanda elikde tum gun sacma sapan programlar izliyorum kumandayi birakincada elime telefonu alip bdv ye takiliyorum
Eskiden ibadetlerine dikkat eden normal seviyede sisyal kitap okumaya bayilan ve zevk alan arkadaslariyka gorusen biriydim
Simdi cevremdeki herkes okul is evlilik diye dagildilar bi badima kaldim kalan bi kac kisiylede maddi durumlardan dolayi gorusmemeyi tercih ettim
Allah affetsin zorunlu ibadetlerimi bile guc bela yerine getiriyorum yasamaktan gram zevk almiyorum ama olmektende korkuyirum
Inan hergunum bir oncekiyke ayni geciyor
Bence imkanin varsa isten dolayi sehir degisikligi yap yoksa bulundugunbsehirde farkli bi cevre edimeye calis
Isinden zaman bulabilirsen ilgini cskecek kluplere kurslara dahil ol
merhaba herkese