konu biraz müstehçen amaa :(

Yo anladım yorumunuzu özelden genele gönderme olmuş biraz :) Sorununa odaklanıp yorumumuda yaptım spor iki günde 2 haftada inanılmaz sonuclar doğurmaz zamanla çalış kazanırsan kondisyon dedim reailte dışı olması kişiden kişiye değişiyor ben şaşırdığımı dile getirdim oda neye şaşırdığımı sorunca cevapladım evet herkes kadın ama bu toplumda yaşayan kadın demek istedim bende herkes kendince yorum yapıyor sizin ak dediğini bana kara gelebiliyor herkes yazmakta özgür ben cevap vermeden eleştirsem vay efendim siz böylesin şöylesiniz diye söylensem haklı olabılırsınız şaşkınlıgımı bildirip yapılması gerekeni kendi çerçevemden cevapladım amaaaaan banane yahu sizde esenkalın..

yaa yorgunsan, baska turlu onu tatmin edebilirdin.. usten inerdin, onu ustune alirdin.. onu da yapamiosan, oral sekse yonlenirdin :) hicbir erkek orala hayir demez

Kızlar 2,5 yıllık evliyim ama cinsellik isteğim o kadar az ki eşim şikayet ediyor şakayla karışık? Bazen canım hiç ama hiç istemiyor? Sizce ne yapabilirim?

Çok ciddi sorunum var ama size sorulmaz işimiz gücünüz ti ye almak güvenmemek başınıza gelmediği için inanmamak. Off off

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

duygularıma tercüman olmussunuz evet garip bir soru sordum ama yani bundan doğal ne var hayat da bu garip sorular olaylar ve durumlar yuzunden zorlaşmıyor mu? ve ben de bu siteden bu zor durumda cevap bulmak için paylaşımda bulundum. insanlar hemen eleştirel bir tavıra giriyor. bu cok sacma

Çok ciddi sorunum var ama size sorulmaz işimiz gücünüz ti ye almak güvenmemek başınıza gelmediği için inanmamak. Off off

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım ben de böyle dusunuyorum ama sonra amaan oyle yapacak olanlar var ama samimi duygularla yardım etmeye calışacaklar da elbet vardır diyorum. Mesela ben sana elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım inşallah sıkıntını cozebilirsin

şu yazdığınız o kadar doğru ki keske site yonetimi bu yazınızı tum uyelere yollasa..

Yıl olmuş 2014, hala bekareti namus zannedenler var. Hanımefendi siz evlenmeden böyle şeyler yapmıyor olabilirsiniz, bu yapanları eleştirebileceğiniz, ve hatta kendinizden çok emin bir tavırla yanlış olduğunu söyleyebileceğiniz anlamına gelmez. Bir kadın sevgilisiyle beraber oluyor siz olmuyorsunuz diye daha değerli falan değilsiniz. Bir zar size değer katmıyor. Bunu değerli bulmak tamamen cahilliktir, sizin zekanız, kişiliğinizdir size değer katan.

Burada herkes KENDİ görüşüne göre yorum yapıyor sizde KENDİNİZE göre yorum yapmışsınız benim yetiştiğim ailede bu normal değil senin yetiştiğin ailede normal sen o şekilde yetişmişsin o şekilde bakıyorsun düşünce özgürlüğü fikir ayrılığı falan bunlarda var hayatta bilginize.kendimi değerli gördüğüm falan yok nereden çıkarıyorsunuz hangi kelimeden anlamış değilim.

tamamsda cnm bunu yaşayanlar erkeğin kendisini bırakmasından korkmuyorki .neden korkalım biz cinselliği kendimiz için yaşarız bizi bırakmasın diye değil ilşki bitiyorsa bitiyordur evliliklerde bitiyor ona bakarsan.cinsellik yaşadık diye kimseye mecbur değilizki
üstelik kadında bekaret arayanlada bırak evlenmeyi çay bile içmem ben

harfi harfine katılıyorummm

Su bekaret kelımesı kadar saçma bı kelıme yok . Arkadaslar namus bacak arasından akacak 2 damla kan degıldır . Bırakın artık bu dusuncelerı . Cevremızde bır suru kızlar var erkek arkadaşlarıyla cınsel anlamda bır suru sey yasayıp bırlıkde olmayıp bekaretını koruyan . Hala kız olan ama tenınde saysız erkegın ızı olan . Bumudur namus ? Namus denılen sey bacak arasında degıl beyındedır . Ayrıca yasak olan sey daıma tatlıdır bu konuyu sureklı yasak yapılmaz dıye gündeme getırdıkce yenı nesıl kızlarımız dahada meraklı oluyorlar . Arkadasım spor herdaım ıyıdır hayatta . Erkek arkadaşına bu durumu anlatmalısın . Konusarak çözülmeyecek sorun yoktur bence ..

Erkek arkadaşın haksızlık etmiş sende sorun yok çok bencilce davranmış. Yorgun olduğunun bilincinde olması gerekiyordu hatta açıkca seni yormaması kendisinin aktif olması gerekliydi.

Madem değer katmıyor okul bitince yada evlilik zamanı diktiren diktirene ?

Bizim işgüzarlığımızdan hala tabuymuş gibi gözüküyor ama değil burda neler okuyoruz çevremizde neler görüyoruz.

Not : Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim.

Kızlar çok acımasızsınız.

Canım olur öyle. Ne yapıcan sen!!! takma kafana.

Bak şöyle yap : Üsteyken sana öyle dediğinde , gülümse , bi göz kırp ve hallederiz takma kafana de

Olur öyle hayatım heran enerjik heran istekli olmuyor ki insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…