Konu çocuk olunca?

dediğiniz çocuk sadece karısını değil anasınıda döver,kendilerini insan olarak adlandırmıyorlar o yüzden çıkardıkları da insana benzemiyor malesef aslında o oyun parkının başında bir koruma görevlisi beklemeli ki bu tip hayvanları meraya yönlendirsin.

işte böyle aileler yüzünden böyle çocuklar oluyor... böyle bir anneden başka nasıl bir çocuk oalcaktı ki.. en başta kuralları öğretirsek doğru şekilde, sorun kalmaz ağaç yaşken eğilir..

Ben olsaydım saksı gibi dikilen kadına bir iki çift laf ederdim. en azından "siz mi müdahale edersiniz yoksa ben mi edeyim" derdim.

Nasıl bir kadınmış o sinir oldum okurken.Terbiyesiz, hadsiz kadın.Herkes çevreye ve topluma duyarlı insan yetiştiremedikçe, sorunlar asla bitmeyecek.

Bazen cocuklarin yaramazligi anne baba uyarsa bile durmuyor.biraz cocugun karakteriyle ilgili.benim oglum da viraz yaramaz neler yapiyorum ama olmuyor.
Ama başka bir çocuğa vursa tepkisiz kalmazsınız değilmi? Tabiki cocuktur zaman zaman yaramazlık yapar, hırçınlaşir ama anne baba da müdahil olur böyle durumlara, bir kere gönülsüzce söyleyip çekilmez kenara.

Ağaç yaşken eğilir demis atalarımız. Çok da doğru demişler. Bu davranışlar tepki gormedikçe kanıksandıkça bu çocukların şiddete eğilimi azalmaz, bitmez maalesef.

okadar cok hak veriyorumki sana bazi anne babalar cocuklarina dur demiyolar bi dur diyen oluncada aaa sen nasil karisirsin benim cocuguma oluyor simdiye kadar hic kimsenin cocuguna bise demedim ama sinir oldugum okadar oldu ki bizimde bi arkadas onlara gidince cocugu oyuncak vermez benim kizima hic kimseyle paylasmayi sevmezmis benim yavrumda oyle masum masum oturmasin diye yanimda hep sevdigi bi kac oyuncagi gotururum onlar bize gelincede benim kizimin oynadigi oyuncagi almak isterler kizimda vermeyince melek biz misafiriz biz gidince sen cok oynarsin der annesi elinden cekistirir alir bi gun sinirlenip soylucem yakindir artik ama gercekten cok hakklisin biz cocuklarimiza vurmak kotu bisey diye ogretiyoruz hata mi yapiyoruz acaba disari cikincada baskasinin cocugundan cat pat yiyolar bilemiyorum inan napmak lazim

Kesinlikle katılıyorum çocuk bu bilemez, düşünemez.
Yaramazlık yapar hırçın olur nihayetinde çocuk. Ama sen eşşek başı mısın değil mi? Madem anne babasın takip et bi zahmet doğurduğun varlığı.!!
Sen söylemezsen nerden bilsin o çocuk doğru mu yanlış mı?

Aynı şeyi savunuyoruz özetle ama ben daha yolun başındayım, sizin yaşanmışlıklarınız fazla ve benden daha farklı bakıyorsunuz artık.
Evet maalesef heryerde karşımıza çıkıyor bu tip olaylar ve çıkmaya devam edecek.
İnanın çocuklara kızamıyorum. Ne verirsen onu alıyor o minicik bedenler.
Ama bizler elimizi taşın altına sokamıyoruz. Boşveriyoruz. İnanın hastalıktan kırılıyorum şu an, dünde öyleydim ama yinede oturup izleyemedim uzaktan. Küçük bebekler vardı, benim kızım çarpar vs diye ayakta izledim o oynarken. Bunu gorünce de delirdim ben ayakta zor dururken uyumlu, sakin çocuğuma güvenemeyip başında bekliyorum ama sen çocuğuna dur demekten, parktan alıp çıkmaktan acizsin. Yazık.

avmlerde o tarz parklarda bakıcı olmuyormu
bizim burda 2 bakıcı oluyor
isteyen çocuguyla giriyor
ben kızımla hep girdim
benzeri benim başımada geldi
top havuzunda bir erkek çocugu kızımın tepesine çıktı resmen
çocugu uyardım babasıda sap gibi dikiliyor çocuk gene devam etti
adama döndüm madem çocuguna sahip çıkamayacaktın neden başında içeri girdin ya çocuguna bak yada güvenlik çagaracam dedim ve aldı ogluşunu uzadı

İşte o annede hatalı. O çocuk paylaşmayı öğrenmeli, bunuda diğer çocuğun elinden oyuncağını alarak öğrenemezki.
Annesi demeli bak kardeşede ver, beraber oynayın vs diye. Bilmiyorlar onlar bizden ögrenecekler.
Vurma konusunda fikrimi asla değıştirmedim ne kadar üzülsemde. Sonu yokki bunun, o sana vurdu sende vur bitane diyemem ki. Başında bekliyorum şimdilik, biraz daha büyüsün bir çare düsünücem. Bunları yaşadıkça insanın kapı dışarı çıkası gelmiyor.

Bu park büyük bir marketin içindeki top havuzundan ibaret ve ailelerin gözetiminde maalesef.
Aynı avmde daha büyük oyun parkında görevli var ama oraya gitmedim bu kez. Çok vaktim yoktu biraz oynasın dedim, demez olaydım.
İyi yapmışsınız sizde uyarmakla ailesini.
Geçenlerde trambolinde de yasadık buna benzer birşey, görevliye rağmen çocuk laftan anlamadı, anneside telefonu ile ilgileniyordu maalesef.

anladım uyarmayınca sadece benim çocugumla kalmayıp başka çocuklarada zarar verecek
yaygara çıkaracak bir tipim zaten
adam kaçtı benden

Asla izin vermem ama hani bu durum icin degil ama insan bazen cok yoruluyor onu demek istedim

Valla arkadaşım. çocukları birilerini dövdüğünde aferim oğlum -herkez korksun benim oğlumdan diyen ,benim kız tüm sınıfı dize getirir erkek fatma gibi diyerek övünen anne babalar okadar çokki etrafımızda .Onların bu zihinlerini değiştirmelerine imkan yok ama o saygısız yetiştirdikleri çocuklar büyüyünce ne oluyor onuda etrafımızda gözlemliyoruz zaten..

Asla izin vermem ama hani bu durum icin degil ama insan bazen cok yoruluyor onu demek istedim
Bende inanılmaz hastaydım ama bu cocuğuma müdahale etmemi, orda ayakta beklememi engellemedi. Hepimiz yoruluyoruz ama biraz empati yapmak durumundayız ve tabiki çocuk olduklarını unutmamak gözetim altında tutmak. Anne olmak, layığıyla anne olmak zor.

Aynen öyle.
Geçen parkta hamile kediye tekme attı çocuk, çocuk deyip geçme baya sağlam babası sırıta sırıta yalandan yapma oğlum diyor. Sanki gülünecek, komik olan birşey varmış gibi. O çocuk yine zarar verecek hayvanlara, başka çocuklara bu kaçınılmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…