- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
Aslında bu kadar saf değildi. Güzel bir ünv de okudu. Şu an iyi biryerde Çalışıyor. Çok daha elit insanlarla karşılaşma ihtimali var. Ama gözü kör olmuş Gibi.Yani gercekten saf heralde birsey diyemiyorum birde herkesin hayatta basiretinin baglandigi bir zaman vardir belki o zamanlaridir
Bir onceki yorumuma istinadende cocuk mevzusunda sunu demek istedim kadin evlenirse nafakasi kesilecek eski esten birtek cocuklarina harclik nafaka gelir onuda cocuga degil kendine harcayacak
O noktada diyecekki hadi evlendik istedin bende var iki sende var 1 buyur gecindir onun icin hangi cesaretle bir tane daha cocuk istiyor dedim delimi dedim
Ha siz cok uc ucuz bir sehrin kasabasinda oturup yasiyorsaniz ekme bicme aracisiz ucuza edinme vs varsa bilemem herkes kendi sehrine gore bakiyor mesela ben istanbuldayim kiytirik beyaz lahanaya 10 tl verdim bgn o yuzden 3 ustune 4. Cocuk acayip geldi bana
Kardesiniz cok boslukta kalmis aile istemis guleryuzlu ilgili birini istemis tek basina evlatla ugrasmis bunalmis gozu birsey gormuyor
Kadininda evlenmeye niyetinin olmadigini uyumlu bir cinsel partner buldugunu bunu yasamak istedigini o surectede biraz masraf yikma birseyler edinme derdinde oldugunu dusunuyorum (hala icimde dolandiricimi acabasi var o ayri)
Kardesinize ihtimaliniz varsa arayin tarayin girisken olun siz birini bulun tanistirin kadini aninda birakir yokluktan boyle Adam Allahin emrini istiyor kotu birsey istemiyor aile kurmak isteyen evlilik isteyende evine duskun olur yurutur sabreder heralde cokmu sikintili bir tip bir uyeye basini yakamam yazmissiniz
Siz yardimci olun
Simdilik onada evlilik muhabbetine girmeden iliskisini devam ettirmek istiosa ettirmesini aklina sokun zamanla kendi bazi seyleri gorur evi falan varsa satilamaz devredilemez sarti koyun ufakligada ilerde babasinin evlenebilecegini yeni bir aileye bakisini vs ara ara sohbetlerle yoklayin derim cocuklarin ne yapacagi belli olmuyor ilerde hersey yolun gorer cocuktan kabak gibi kalir ortada
Size baska bir onerim yok aklima gelmedi yine inatla celladima yuruycem diyosa arkadan poposuna bir tekmede siz vurun daha hizli yurusun mesafeyi hizli alsin bari
2. Çocuk sahibi olma fikri yeniden evlenmek istiyor ya evliliğinin bi süsü olarak tekrar aile olmak çocuk sahibi olmak istiyor. Karı koca çalışsalar bir Kebdi oğlu var yeniden bir çocuğu daha olsa geçinirler istanbulda.
Genel olarak bir çocuğu daha olsun istiyor.
Evet büyük bir boşlukta kalmış aile özlemi çekiyor. Kadını tam tanımadığı için de çok gizemli büküyor. Kadın Süslü cümlelerle kendini bi anlatıyormuş ki kardeşim Dünya'da böyle kadınlarda var mı vs diyorum ama Davranışları bazen çelişiyor onu sorup Söylediklerini teyit ettirebileceğim kimse de yok diyor. Hatta bir ara eski Kocasını bulup ona sormayı bile düşünmüş.
Kadının düşüncesi benimde Anladığım kadarıyla nafakam gitmesin Çocuklarım zaten Yanımda uyumlu da bi partner buldum iş tamam der gibi gibi.
Kardeşime birini bulmayı düşündüm aslında ama daha önce bu kadının dengesiz tavırlar sergilemeye Başladıktan sonra kardeşime ayrılmasını söylemiştim k zaman dinledi beni ayrıldı. Bir daha olmayacak bitti Aklımı basıma alacağım zamanı gelince mantıklı bi insanla Olacağım dedi. 2 hafta sonra biz kız arkadaşımla yeniden birlikteyiz diye geldi.
Şimdi birini bulurum gercekten dürüst birini 2 hafta sonra ben aradığımı bulamadım kız arkadaşımla aldattım derse şaşmam.
O Yüzden kimsenin de Basını yakmak istemiyorum.