Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama evli bir insana bunlarin soylenmesi ne kadar dogru. Evet geyik farkindayim ama kendimi yok sayilmis hissettim. Oyle bi kosede duran sus gibi hissettim. Ustelik ikisiyle de tanisiyoruz.
Ben de onu düşündüm.
Bugün kızlarla, yaşlandık galiba şu yeni nesil jönler ilgimizi çekmiyor diye bir geyik döndürmüşüz,
Kocam okusa boşamalı buradakilere göre :))
Ki okusa da kızarım, özel yahu.
Arkadaşlarımın ne düşündüğünü niye bilsin
Ay aynisi bizdede vardigerci whatsapp kiz grubundaki konusmalarimizi okusa esim beni bi akil hastanesine kapatir yada bosar yada en iyi ihtimalle yatirir dizine
![]()
Valla biz bugun avusturyali itfayecilerin takvimini inceleyip aramizda paylastikAy ben deliririm okusa, yani kizlarla agda muhabbetinden, kegel egzersizine, bilmemkimin adonislerine kadar geyik yapiyoruz niye okusun elin kocasi :)
Valla biz bugun avusturyali itfayecilerin takvimini inceleyip aramizda paylastik![]()
Valla biz bugun avusturyali itfayecilerin takvimini inceleyip aramizda paylastik![]()
Ahah insanin gozu gonlu açılsın dimi
Bizim kizlardan biri ek is olarak seksili don gecelik satiyor, her yeni modelin ustune donen geyik, direk bosanma sebebi![]()
Gereksiz erkek muhabbeti. Takılmayın hiç. Yüzeysel bakın olaya derinlik aramayın. Düşünülmeden yapılmış ciddi olmayan erkek muhabbeti.Ama evli bir insana bunlarin soylenmesi ne kadar dogru. Evet geyik farkindayim ama kendimi yok sayilmis hissettim. Oyle bi kosede duran sus gibi hissettim. Ustelik ikisiyle de tanisiyoruz.