• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu esim ve arkadaslari. Nasil tepki vermeliyim?

O şekil iltifat ediyor erkekler demek ki :D

Erkeklerin arasinda donen muhabbet cok mustehcende bulmadim acikcasi ama evli ama bekar farketmez uc erkek bir araya geldimi mutlakaki bu sekilde sohbet ortami olustururlar kizilacak veya tepki verilecek birsey yok bana gore

Esin cevap vermemis bu da iyi bir sey kala almamis demekki. Buradaki arkadaslarin dedigi gibi klasik erkek muabetti bence sesini cikarma. Bu sefer ya telefonunu vermez yada mesajlari siler. Bence okuma bazen okumamak daha iyi. Ben eskiden bakardim simdi bakmiyorum.

Ama evli bir insana bunlarin soylenmesi ne kadar dogru. Evet geyik farkindayim ama kendimi yok sayilmis hissettim. Oyle bi kosede duran sus gibi hissettim. Ustelik ikisiyle de tanisiyoruz.

Inan biz de hepimiz evliyiz eslerimizi de taniyoruz, ama adı üstünde geyik muhabbeti, biraz da gazlama amacli tabi, bel alti espiriler dönüyor, bunun eşi yok saymakla ya da o şakaları gercege donusturmekle alakasi yok ki,
Erkek olsan seni kacirmazdim diyen evli cocuklu kadin arkadasim nasil ki kocasini aldatmak icin aranmiyorsa ya da benimle ilgili fantazileri yoksa erkek muhabbetini de cok ciddiye almamak gerek diye düşünüyorum.

Ben de onu düşündüm.
Bugün kızlarla, yaşlandık galiba şu yeni nesil jönler ilgimizi çekmiyor diye bir geyik döndürmüşüz,
Kocam okusa boşamalı buradakilere göre :))
Ki okusa da kızarım, özel yahu.
Arkadaşlarımın ne düşündüğünü niye bilsin

Ay aynisi bizdede vardi :KK70: gerci whatsapp kiz grubundaki konusmalarimizi okusa esim beni bi akil hastanesine kapatir yada bosar yada en iyi ihtimalle yatirir dizine :KK70:

Ay ben deliririm okusa, yani kizlarla agda muhabbetinden, kegel egzersizine, bilmemkimin adonislerine kadar geyik yapiyoruz niye okusun elin kocasi :)

Ay vallahi bazen kendinize dert arıyorsunuz hanımlar ya, geyik yapmışlar siz de katılın geyiğe arada laf sokuşturun.

Bizimkininde benzeri futbol grubu var o kadar saçma diyalog geçiyor ki elime alıp okumaya değmez diye zahmet edip bakmıorum bile :D ciddiye almayın derim.

Ama evli bir insana bunlarin soylenmesi ne kadar dogru. Evet geyik farkindayim ama kendimi yok sayilmis hissettim. Oyle bi kosede duran sus gibi hissettim. Ustelik ikisiyle de tanisiyoruz.
Gereksiz erkek muhabbeti. Takılmayın hiç. Yüzeysel bakın olaya derinlik aramayın. Düşünülmeden yapılmış ciddi olmayan erkek muhabbeti.

Back
X