Güncelleme : 14. Sayfa da
Kızlar yalvarıyorum bana bi akıl verin başım çatlamak üzere. 3 yıllık evliyim eşimle aramız çok iyi normal karı koca ilişkisi. Sever iltifat eder sevdiğini söyler sarılır beni çok sever. Ama bazen öyle çekilmez oluyor ki alıp başımı gidesim geliyor ama olmuyor işte olmuyor. Mesela bi örnek vereyim ;
Halk eğitim de bi kursa yazılmıştım bugün gitmem gerekiyordu. Dün söyledim ona gidecem diye tmm dedi. Bugün hazırlanmışum çıktım asansörü beklerken mesaj attım ona ben çıktım haberin olsun diye. Aradı beni hayır gitme dedi. ben şokk. Hazırım çıkmışım dedim nereye gitme neden dedim yok gitme dedi öyle bi kaç dakka tartıştık sinirden girdim eve ağladım. Sakinleşince Aradım onu ne oldu iyi misin dedm nie gitmememi istemiyorsun dün ne konuştuk dedim bi saate gelirim ben seni bırakırım dedi. E bunu baştan söyleseydin ya dedim nie gitme diye tavır koyuyorsun tartışmaya yer mi arıyorsun dedim yok dedi. Neyse bekledim bekledim gelmedi. Yine aradım kurs kaçta bitecek dedi 12 de dedim o zmn 11 de gelirim dedi

e gitmenin ne anlamı kaldı o zmn gitmeyeyim dedim tmm gitme dedi kapattı telefonu

Aradım aradım en az 10 defa açmıyor. Sinirden yine oturduö ağladım. Az önce aramış nasılsın cnm diyor. Nasıl olayım sence dedim bilmem dedi.
Napıyırusn dedi dersin ne söyle dedim tmm neyse hadi grşrz diyor

yine oturdum ağlıyorum

çok belli etmese de kıskanç olduğunu biliyorum acaba ondan mj böyle davranıyor. Haber vermeden git diyeceksinz ama öyle de olmuyor yetiştirilme tarzı böyle olunca insan cesaret edemiyor. Küsmeler tripler de işe yaramıyor. Yalvarırım akıl verin aklım başımda deil toplayamıyorum kendimi. Yediremiyorum kendime. Cesaretli yetişemedim ki cesaretli davranayım olmuyor işte köle gibi olmak istemiyorum. Hemcinslerimden yardım istemek geldi aklıma sadece. Nasıl davranmam gerektiği söyleyin bana yalvaroyrm. Sağlıklı düşünemiyorum. Şimdiden anlayışlı yaklaşan herkese teşekkür ederim