Konu eşim

Benim eski eşim de çok cimriydi. Bende kozmetik ürün satıp kendi ihtiyaçlarımı karşıladım. Çok iyi anlıyorum seni. Çocukla uğraşırken ev işleri filan zorlanıyordum. Yine de hallediyordum. Eğer yardımcı olsaydı kendim için bir bardak çay içecek vakit bulurdum ama olmadı. Bağırır çağırır böyle tipler çünkü kendilerini bir halt sanıyorlar. Para kazanınca adam mı olunuyor? Adam olan eşini muhtaç etmez. Benim başımdakine göre herşey fuzilydi. Sürekli kavga ediyorduk. Başka sorunlar da vardı şiddet vs bu yüzden ayrıldım. Daha fazla dayanamadım dava açtım, boşandım. Seni anlıyorum. Böyle adamlar el iyisi ev kötüsü oluyor. Dışarıdakilere melek evde beş karış surat herşeye bir afra tafra efendilik taslama çabası. Çünkü temelinde kadın her işi yapar erkek işe gidip gelir eve yardımcı olmaz hatta parayı kazanan benim nereye istersem oraya harcanır kafası var. Allah yardımcın olsun

Çok üzülüyorum evimi derli toplu bıraktığım halde birkeere yaptığım uğraşlarımın karşılık görememesinr
Görünmez canım görmezler. Onlara göre kadın evde erkek işe gidiyor kadın mükemmel olmak zorunda. Yaptığın işleri görmez yapmadığın minicik birşey bulur gider ona takılır. İğrençler

Normalde vermeli . Eşim bana ayda her maaş aldıkça 500 tl veriyor ayrıca normal bi kredi kartı var . Insanlık hali ne zaman lazım olacağı belli olmaz .

Bu arada örgü ne üzerine işliyorsunuz? Bebek yeleği ceket falan mı Yoksa normal başka bi şeyler mi ?

Adam birden böyle olmamıştır herhalde.
Böyle birinden neden çocuk yaptınız?
Hadi yaptınız ne diye hala çekiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…