İyi akşamlar hanımlar. Ben evde el emeği ürün yapıp satıyorum çok şükür sürekli sipariş alıyorum bu sayede de para kazanıyorum. Ama gelelim eşime en ufacık bişeyde. Birdaha örmeyeceksin vs diye yükseliyor. Sebebi asla doğru değil ev dağınıkmış (çocuğun oymadığı dolaptan aldığı kap kaçak oyuncak vs. ). Kızım onun oynamasına izim verdiğim şeyleri alıp getiriyor ama eşim bey anlamıyor. Bana yardımcı ol biraz sen kızına bak ben de siparişleri yapayım diyorum bağırıyor o bana benim yerime işe git diyormuşmu diye. kırk yılda bir kızım durmadıgında evi süpürmekte yardım vs istesem neler neler söylüyor. Tam bir dengesiz,bencil bir adamla evliyim. Köy işlerine vs gelince hiç durmadan yapar ya da vanı istediği şeylerde ama ben azıcık bir iş istesem her lafı söyler. Kahvaltısız işe göndermem hergğn yemeğimi yaparım çocuktan yapamadımdeyip kestirmem ona rağmen ev işlerini yapmayıp sipariş alıyormuşum. Dayanamadım söyledim para versen bende örmem gece yarılarına kadar sipariş yetiştirmeye çalışıyorum dedim. Neymiş lazım olanı alıyormuş. Eve birşey istesem asla almaz ne gerek bar der bu arada kızım uyudukça sipariş yapıyorum önce ev işini halledip ama eşim tam bir bencil içimi dökmek istedim