• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu esim

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Arkadaslar eşim cok kaba. Birinin yanında bana bağırmaya bayılıyor . Ve her uyarmamda sanki bişey yokmuş gibi konuyu savuşturuyor. Konuşuyorum anlamıyor . Bende böyle şeylerden cok utanırım . Bagirinca yüzüm kizariyor . Altan alıyorum . Bişey demeye kalksam daha cok bağırıyor . Ailesinin yanında bazen daha cok yapıyor. Konuştum anlamıyor. Tamam diyor yine aynı . Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun k kızlar .arkadaslar ben bagirinca dövmeye kalkiyor

Son düzenleme:
Arkadaslar eşim cok kaba. Birinin yanında bana bağırmaya bayılıyor . Ve her uyarmamda sanki bişey yokmuş gibi konuyu savuşturuyor. Konuşuyorum anlamıyor . Bende böyle şeylerden cok utanırım . Bagirinca yüzüm kizariyor . Altan alıyorum . Bişey demeye kalksam daha cok bağırıyor . Ailesinin yanında bazen daha cok yapıyor. Konuştum anlamıyor. Tamam diyor yine aynı . Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun k kızlar .
bunu yaptığında direk insanların yanında sıcağı sıcağına uyar ki o an senin dustugun durumu anlasin. Belki o zaman aklında daha kalıcı olur.

Özellikle ailesinin hatta başkalarının yanında sen daha çok bağır.
O sana bağırırsa kime bağırıyorsun sen be kendine gel diye tersle.
Bir şey isterse mesela, kalk da al önce kendine sevgi duyur, sonra ricada bulun gibi laflarla boz.
Sonra da bu işte bu kadar bir adam siz böyle olmayın ama eşiniz sizden nefret eder sonra diye söylen diğerlerine.

Çok ciddiyim.

Bnde eşime öyle yapiom acaba eşimde mi öyle düşüyor

Bir şey isterse mesela, kalk da al önce kendine sevgi duyur, sonra ricada bulun gibi laflarla boz.
Sonra da bu işte bu kadar bir adam siz böyle olmayın ama eşiniz sizden nefret eder sonra diye söylen diğerlerine.

Çok ciddiyim.
Bagirinca dövmeye kalkıyor ve daha cok üste çıkıyor ve daha rencide edici kelime söylüyor daha suçlu duruma düşürüyor .resmen elimi kolumu bagliyor

Bagirinca dövmeye kalkıyor ve daha cok üste çıkıyor ve daha rencide edici kelime söylüyor daha suçlu duruma düşürüyor .resmen elimi kolumu bagliyor

İşte dinsizin hakkından imansız gelir de.

Böyle dangozlara genelde sizin gibi ağzı var dili yok, hanım hanımcık hatunlar denk geliyor.
Kader kısmet işte.:KK14:

Çok ciddiyim.
imzamı atarım .

Hic mi tanıdığın abin eşin dostun yok bi köşede sıkıştırıp iyi bi benzetsinler :KK11:böylelerine bu şekilde yapacaksın başka bişey fayda etmez
Bak bi daha sana eş....k gibi a.......cakmı:KK20:

Back
X