- 21 Kasım 2015
- 135
- 108
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne yaa böyle bugun kaba adamlar günümü acaba 4 konudan biri esinin kabalıgı yontman lazım cnm isin zor sabrım cok olmalı ayrıca sakın kendini asalatma o sana bagırdıgında sende bagar korkma anlıyorm korkuyosun ama o bi yeri kıararsa sende kır ufak caplı bi kriz gecir gibi görün bi daha yapamaz bide en önemkisi aile ailen her halukarda ben kızıma kimse bagarsın diye evlendirmedim derse kimse san hiştt diyemezArkadaslar eşim cok kaba. Birinin yanında bana bağırmaya bayılıyor . Ve her uyarmamda sanki bişey yokmuş gibi konuyu savuşturuyor. Konuşuyorum anlamıyor . Bende böyle şeylerden cok utanırım . Bagirinca yüzüm kizariyor . Altan alıyorum . Bişey demeye kalksam daha cok bağırıyor . Ailesinin yanında bazen daha cok yapıyor. Konuştum anlamıyor. Tamam diyor yine aynı . Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun k kızlar .arkadaslar ben bagirinca dövmeye kalkiyor
Evet
. Evet bas edemiyorum.artik nasıl davranacağımı sasirdim
ailen yokmu belli bir sure onlarin yanina gitsenEvet
. Evet bas edemiyorum.artik nasıl davranacağımı sasirdim
Ses tellerini yolarım adamın...
Git evde bagir ne gerek var millete reklam etmeye...
Konuşuyorum esimle anlatıyorum bi konu varsa . Evde çözelim . Eve geliyorum küsüyorum konuşmuyorum . Akocaniz gittikce dozu kaciriyor anlasilan.Alttan aldikca da kaciracak.Sozunu dinledigi birisi varsa bir buyugunuz mesela , o uyarsa nasil olur.hatta misafirlige alsaniz ve sicagi sicagina mudahele etse daha da iyi olur.Kadina niye catiyorsun seklinde bi nutuk iyi gelebilir.Etkili olmazsa , sessiz kalmayi deneyin bu sefer , hic konusmayin tamamen sessizlige burunun.yaniniza gelip gonlunuzu almaya calistiginda da ikna edin bir daha yapmasin.Nasil bir iliskiniz var bilmiyorum ama uyarida bulunun.Tahammulunuzun kalmadigini ve kotu seyler olacagindan korktugunuzu soyleyin.Vurdugunda hicbir seyin eskisi gibi olmayacagini acikca ifade edin.(bu cumleyi cok uzun sure sessiz kaldiktan sonra soyleyin).Degisen birsey olmazsa da yol verin gitsin.
Gurbetdeyim benim hic kimsem yok burda. Onunda bütün sülalesi burda öyle konuşsak onların buyuguyle . Bulmuş bunuyo derlerkocaniz gittikce dozu kaciriyor anlasilan.Alttan aldikca da kaciracak.Sozunu dinledigi birisi varsa bir buyugunuz mesela , o uyarsa nasil olur.hatta misafirlige alsaniz ve sicagi sicagina mudahele etse daha da iyi olur.Kadina niye catiyorsun seklinde bi nutuk iyi gelebilir.Etkili olmazsa , sessiz kalmayi deneyin bu sefer , hic konusmayin tamamen sessizlige burunun.yaniniza gelip gonlunuzu almaya calistiginda da ikna edin bir daha yapmasin.Nasil bir iliskiniz var bilmiyorum ama uyarida bulunun.Tahammulunuzun kalmadigini ve kotu seyler olacagindan korktugunuzu soyleyin.Vurdugunda hicbir seyin eskisi gibi olmayacagini acikca ifade edin.(bu cumleyi cok uzun sure sessiz kaldiktan sonra soyleyin).Degisen birsey olmazsa da yol verin gitsin.
Gurbetteyim gidemem. 3 cocukta varailen yokmu belli bir sure onlarin yanina gitsen
evet bencede hep öyle oluyor...İşte dinsizin hakkından imansız gelir de.
Böyle dangozlara genelde sizin gibi ağzı var dili yok, hanım hanımcık hatunlar denk geliyor.
Kader kısmet işte.![]()