• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu esim

saygı ve sevgiden eser kalmamış.
eğer anlattığın gibiyse sen ayrılalım demeye kalksan seni öldürmekle tehdit bile edebilir

o size öyle bagirdiginda baskalarinin yaninda.. sizde direk ona bagirin nasil bi duygu oldugunu anlasin.. ama insalah ters tepmez sinirli bir insansa haddini asabilir baskalarinin yaninda

Ben olsam ben de bagiririm. Dovmeye kalkarsa da keyfi bilir, yanimdakileri sahit tutar, darp raporumu alir evden postalardim. Siz tirstikca daha da uste cikmis.

Arkadaslar eşim cok kaba. Birinin yanında bana bağırmaya bayılıyor . Ve her uyarmamda sanki bişey yokmuş gibi konuyu savuşturuyor. Konuşuyorum anlamıyor . Bende böyle şeylerden cok utanırım . Bagirinca yüzüm kizariyor . Altan alıyorum . Bişey demeye kalksam daha cok bağırıyor . Ailesinin yanında bazen daha cok yapıyor. Konuştum anlamıyor. Tamam diyor yine aynı . Sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun k kızlar .arkadaslar ben bagirinca dövmeye kalkiyor
bu ne yaa böyle bugun kaba adamlar günümü acaba 4 konudan biri esinin kabalıgı yontman lazım cnm isin zor sabrım cok olmalı ayrıca sakın kendini asalatma o sana bagırdıgında sende bagar korkma anlıyorm korkuyosun ama o bi yeri kıararsa sende kır ufak caplı bi kriz gecir gibi görün bi daha yapamaz bide en önemkisi aile ailen her halukarda ben kızıma kimse bagarsın diye evlendirmedim derse kimse san hiştt diyemez

Evet
. Evet bas edemiyorum.artik nasıl davranacağımı sasirdim

Ee millet ne diyor. Şaşırıp kaliyorlardir. Şimdi önerim şudur eğer bir daha seni insan içinde rencide ederse oradan kalk eve dön. Neyse sonra da küs, gerekli olmadikca konuşma. Sebebini sorarsa işte böyle böyle sakince anlat. Kavga çıkarırsa olabildiğince mesafeli davran falan. Ama insanlarla falan görüşün ki bak bakalim onların yanında hala boyle yapıyor mu? Duzeldiyse barışık sin eski muhabbetinize donersin. Sana ve iliskinize değer veriyorsa mitlaka hareketlerini düzeltmesi lazım bunu anlaması sağla işte. Bağırmaya gerek yok bunun için sana değer verimiyorsa işte zaten kocan da olsa mesafenin koru.

Benim önerim bu inşallah kocan düzelir canım.

Sana bağırılınca sen nasıl karşılık vermeden durabiliyorsun :KK57:

biri bana bağırsa ona ağzının payını iki misli vermeden rahat uyamam

haddini bildir

O bagırdıgında sende bagir ki anlasin senin ne hissettigini.

ilk evlendigimizde esim bi kere bana bagirmisti bagirmakta degil aslinda sadece biraz ses yukselmesi diyelim pisarmiyim bi kere daha sesin cikarsa cantami nerde olursa olsun kafana gecirir seni tekmelerim dedim o gun bugun cit yok 6 yil oldu ki arada laf atar su cantanda ne var azcik bosalt diye

Erkek egosu , sahip lik duygusu mu demeli yoksa olmayan ezik egolarını tatmin etme mi demeli ama nie bizim gibi onlara gücsüz olan varlıklar üzerinde o tartısılır !
Benım ki farklı ama babam boyleydı birilerinin yannda sureklı kızardı bagırırdı filan ,
Hıc cözemezdımm hala da cözemıyorum tam anlamıylaaaa

kocaniz gittikce dozu kaciriyor anlasilan.Alttan aldikca da kaciracak.Sozunu dinledigi birisi varsa bir buyugunuz mesela , o uyarsa nasil olur.hatta misafirlige alsaniz ve sicagi sicagina mudahele etse daha da iyi olur.Kadina niye catiyorsun seklinde bi nutuk iyi gelebilir.Etkili olmazsa , sessiz kalmayi deneyin bu sefer , hic konusmayin tamamen sessizlige burunun.yaniniza gelip gonlunuzu almaya calistiginda da ikna edin bir daha yapmasin.Nasil bir iliskiniz var bilmiyorum ama uyarida bulunun.Tahammulunuzun kalmadigini ve kotu seyler olacagindan korktugunuzu soyleyin.Vurdugunda hicbir seyin eskisi gibi olmayacagini acikca ifade edin.(bu cumleyi cok uzun sure sessiz kaldiktan sonra soyleyin).Degisen birsey olmazsa da yol verin gitsin.

Kocan tam bir acizmiş.Erkekliğini bağırarak döverek göstermeye çalışıyor millete.Bağırdığı Zaman düzgün bir şekilde ama iğneleyerek cevap ver . Anlamadıysa o Zaman anladığı dilden, sen de bağır

kocaniz gittikce dozu kaciriyor anlasilan.Alttan aldikca da kaciracak.Sozunu dinledigi birisi varsa bir buyugunuz mesela , o uyarsa nasil olur.hatta misafirlige alsaniz ve sicagi sicagina mudahele etse daha da iyi olur.Kadina niye catiyorsun seklinde bi nutuk iyi gelebilir.Etkili olmazsa , sessiz kalmayi deneyin bu sefer , hic konusmayin tamamen sessizlige burunun.yaniniza gelip gonlunuzu almaya calistiginda da ikna edin bir daha yapmasin.Nasil bir iliskiniz var bilmiyorum ama uyarida bulunun.Tahammulunuzun kalmadigini ve kotu seyler olacagindan korktugunuzu soyleyin.Vurdugunda hicbir seyin eskisi gibi olmayacagini acikca ifade edin.(bu cumleyi cok uzun sure sessiz kaldiktan sonra soyleyin).Degisen birsey olmazsa da yol verin gitsin.
Konuşuyorum esimle anlatıyorum bi konu varsa . Evde çözelim . Eve geliyorum küsüyorum konuşmuyorum . A
Ma hic umrsamiyor. Sanki orda bağıran o değilmiş . O olayları yasamamış . Gibi devam ediyor hayatına. Ne yapayım bilmiyorum . Bazende küsüyor bana . Yok rahatlık batıyor . Diyo ben boyleymis ne yapanm . Kendimi tutamıyorum . Off ya isim Zor.

Gurbetdeyim benim hic kimsem yok burda. Onunda bütün sülalesi burda öyle konuşsak onların buyuguyle . Bulmuş bunuyo derler

Ona soylede erkekligini kanitliycak baska bisey bulsun.asla ama asla taviz vermeyin.kesinlikle hakki yok sizi kucuk dusurmeye

Back
X