Anlayamadım.
Yalniz değilsin
Hayır normalde karta mühür basmak bedava ama onlar kızlar yani kendince espri yapmış karta mühür basması 10 euro demiş gülüşmüsler zoruma gitti
Orda kizlar gülmüş komik bişi olmuş galiba eşinde gülmüş olabilir gulunebilir. Siz neden aptal yerine konmuş oluyorsunuz?
Arabayı parktan çıkarmak için elimizdeki karta mühür basılması gerekiyordu zaten bedava mühür basmak kızda 10 euroya basarım demiş kendince espri yapmış eşiminde ağzı kulaklarina yapisiyordu sinirlendim bendeAnlayamadım.
Tamam da canım burda yapılan küçük espiri bunda kötü niyetli bir şey yokArabayı parktan çıkarmak için elimizdeki karta mühür basılması gerekiyordu zaten bedava mühür basmak kızda 10 euroya basarım demiş kendince espri yapmış eşiminde ağzı kulaklarina yapisiyordu sinirlendim bende
Ben yurtdisinda kalıyorum bugün eşimle elektronik mağazaya fırına bakmaya gittik neyse gittik beğendik dışarı çıkacaktık kassaya elimizdeki karta mühür basılması lazımdı araba oranın park yerinde olduğu için mecbur basılıyor bedavaya kassada iki kız vardı eşim önden gitti hadi hemen cikalim diyordu kasadaki kız 10 euro basması diye güldü eşimde gülüyor yürüyerek gidiyor ben noldu hayırdır dedim kız bana 10 euro dediler basması ona güldük dedi sinirlendim ağzın kulaklarına yapışıyor ciddi duramadınmi yada ters bisey diyemedinmi beni aptal yerine koyon dedim kavga yaptim eve gelince şimdi konuşmuyoruz sizce napiym sinirim gecmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?