konu eski sevgilim :(, fikrinizi söyleyin lütfen

Ayrılalı epey uzun zaman olmuş. Bence içinde bir şeyler kalmış olsa şimdiye dönerdi, ulaşamayacağı yerde değilmişsin ki.
Dediğin gibi ortada çakırkeyflik bir durum var bence, fazla ümitlenme derim.

insanlar içtikleri zaman saklayamayacakları şeyleri yani az çok bilinçdışı denen olay oluyor açığa çıkarırlar. bence kurcalanması gereken bir durum....:44:

merak işte..acaba birileriyle çıkmaya mı başladı da kapattı face ini diye bile düşünmüş olabilir.insan ister istemez 6 ay gibi kısa bir sürede takip eder birbirini..taki diğeri başka birini bulana kadar devam eder bu takipler..selamlar sormalar vs..bence kapalı bırakmaya devam etseydin daha iyi olurdu..o zaman anlaşılırdı gerçek niyeti..ama bu saatten sonra gerçek niyeti de sahte niyetleri de kendine kalsın.. çaba göstermemiş bu saate kadar..bundan sonra gösterse n'olur..hiç acımamak lazım erkeklere..hak etmiyorlar acınmayı..

Son düzenleme:
hanımlar bu başlığı açalı çok olmamıştı, şimdi tekrar okuyorum yazdıklarımı. sizinle paylaşmak istediğim bazı şeyler var, şöyle ki beyzadem yavaş yavaş benimle samimi olmaya çalışıyor:37:. gerçi direkt olarak bişey söylemedi ama face de yazmalar, beğenmeler, aynı yerdeysek ve ben onu görmediysem aramalar falan.. gerçi direkt olarak bişey söylemediği için bazen hüsnü kuruntu yapıyorum gibi hissediyorum, belki de sadece arkadaş olarak göryodur artık diye :44:.. ama bilmiyorum bu bile benim için baya bi motive edici oldu açıkçası.. tüm bunların üzerine bi yorumunuz var mı hanımlar ?

hanımlar bu başlığı açalı çok olmamıştı, şimdi tekrar okuyorum yazdıklarımı. sizinle paylaşmak istediğim bazı şeyler var, şöyle ki beyzadem yavaş yavaş benimle samimi olmaya çalışıyor:37:. gerçi direkt olarak bişey söylemedi ama face de yazmalar, beğenmeler, aynı yerdeysek ve ben onu görmediysem aramalar falan.. gerçi direkt olarak bişey söylemediği için bazen hüsnü kuruntu yapıyorum gibi hissediyorum, belki de sadece arkadaş olarak göryodur artık diye :44:.. ama bilmiyorum bu bile benim için baya bi motive edici oldu açıkçası.. tüm bunların üzerine bi yorumunuz var mı hanımlar ?

erkekler hiçbir zaman kadınları arkadaş olarak görmez buna inanmıyorum. hele eski sevgili filan durumlarında. akıldaysa birgün dönebilirim mantığıyla hayatında tutmaya çalışırlar. benimki de öyle yaptı. ben güldüm eğlendim napıyosun mesajları, nasılsın mesajları gelmeye başlıyordu. arkadaş kalalım demişti. zamanla düzelir herşey demiştim ona. olacaksa olur su akar yolunu bulur sen böyle etrafta oldukça olmaz ama dedi. ben de etrafından yok oldum :)) adam şimdi biriyle gönül eğlendiriyor. hiç yapmadığım şeyi yapıyorum bu onu şaşırtmıştır. gözünün önünden çekildim, mesaj atmıyorum filan. sadece telefondan ulaşabilir bana veya bana ait bir bilgiye. bekliyorum bakalım biz 2 yılda 10 günden fazla habersiz ayrı kalmamıştık. şu 10 gün geçsin herşey daha güzel olacak. irtibatı tamamen kopar sende canım. facebook gibi kolay bilgi ve ulaşım yoluyla irtibat kuramasın senle. zaten bir niyeti varsa telefonun vardır ordan ulaşır. için rahat etmiyorsa açıkça söyle. ben ayrıldıktan sonra arkadaşlığa filan inanmıyorum beni bu niyetle arama de. bakalım ne yapacak?

Back
X