Şükür yokÇocuk var mı
Kendi muattap olmuyor hem pasif para vermekte istemiyorAdam araba almak için evlenmiş heralde vermeyib hakkınızı
Aynen keşke evlenmeseydimKurnazlık yapıyorlardır
Arkadaşlar bi önceki konudan beni biliyorsunuz 3 ay evli kaldim geçimsizlik eşim bn senden sogudum boşanmak istiyorum dedi bir ay oldu ses çıkmayınca biz dava açtık babası amcamın yanına gitmiş anlaşmalı boşanma yapalım demiş bunun için biz açtığımız için talepte bulunmamız lazım arabayı düğündeki takılardan aldik üstüne kredi çektiler çoğu bizimdi 500 milyar istedik arabayi satip öyle verelim dedi avukat parayı getirmeden şerhi kaldirmam dedi 33 yassina gelmis kendini savunmayan pasif biri bide para vermeyelim demiş bedava ya geyirmeye çalışıyorlar sizcede öyle degilmi
Araba 500 bine alındı 400 bini bizden kullanmasın mikropOnlar bir şeyler vermiyerek sizin dediginiz gibi geyirmeye calisiyolar
Sizde almaya çalışarak
ne bileyim kişiden kişiye değişir galiba onlardan gelicek para da pulda batsın der çeker giderim ben
bir kuruşu hayır getirmez
Ha kadının mihri denen durum var altın inci gibi şeyler onları alır bavulumu toplar canım ceheneme derdim
Haklısınız olan.oldu yoluma bakicamİstisnasız herkes yapma dedi konuyu görünce hiç şaşırmadım ama demen ki yaşayıp görmek lazımmış. Hakkınızda hayırlısı umarım kolay atlatırsınız.
Bnde düzelir diye düşündüm olmadiİstisnasız herkes yapma dedi konuyu görünce hiç şaşırmadım ama demen ki yaşayıp görmek lazımmış. Hakkınızda hayırlısı umarım kolay atlatırsınız.
Arabayı 500 bine alındı 400 bini bizim benden gidenin haddi hesabı yok elbiseye kadar bn aldım para yok dedi hep versin walla o bana acımadı bnde ona acimicamOnlar bir şeyler vermiyerek sizin dediginiz gibi geyirmeye calisiyolar
Sizde almaya çalışarak
ne bileyim kişiden kişiye değişir galiba onlardan gelicek para da pulda batsın der çeker giderim ben
bir kuruşu hayır getirmez
Ha kadının mihri denen durum var altın inci gibi şeyler onları alır bavulumu toplar canım ceheneme derdim
İnşallahanladım hayırlısı olsun inşallah.
YokÇocuk var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?