Konu Hediye!

eftelya95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
624
423
Arkadaşlar bu konuyu kendim için açmıyorum.Bir Arkadaşım erkek arkadaşına hediye alacak,çocuk 27 yaşında bilgi işlem uzmanı klasik giyinen olgun ağır biri.Şimdi daha önce kol düğmesi tarzı sıradan sayılacabilecek hediyeler aldığı için arkadaşım farklı bir şey olsun istiyor.Parfüm saat tarzı şeyler değil yani.Yaz olmasa atkı örecekti çocuk el emeği şeyleri çok seviyormuş.Yaz için örülecek bir şey var mıdır kullanabileceği?Ayrıca çocuk gitar,bağlama çalıyor.Resim müziğe ilgisi olan biri.Ayrıca duygusal ama bunu fazla dile getirmeyen biriymiş.Şimdi bu kişiye arkadaşım şık ve özel hissettirecek ne almalı? Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Konuyu belki yanlış yere açmışımdır bilmiyorum hala tam olarak ama herkes fikrini söylerse sevinirim.

Playstatıon4 alsın. bi erkeği ennn cok sevindiren seydir (kadınıda delirten) cesaret ister tabi.

Gitar mitar caliyorsa pena bulsun cok guzel ama onu kolye yPtirsin. Ben yaptirmistim oyle bi sey. :) cok basit cok siradandi ama cok etkilenmisti. Tavsiye ederim.

pena nasıl kolye yaptırabilir?
ben eşime yaptırdım
beyaz altından yaptırdım en sevdiği penayı örnek olarak verdim kuyumcuya
ortasınada bir tane pırlanta minik taş taktırdım
ilk yaptırdığım pena yeşil altındandı
fakat onukolye değil çalması için yaptırdım
üzerine ismini yazdırmıştım

ben eşime yaptırdım
beyaz altından yaptırdım en sevdiği penayı örnek olarak verdim kuyumcuya
ortasınada bir tane pırlanta minik taş taktırdım
ilk yaptırdığım pena yeşil altındandı
fakat onukolye değil çalması için yaptırdım
üzerine ismini yazdırmıştım

teşekkür ederiz pena bizde düşündük basit olmaz mı demişti ama szin gibi kolye yaptırabilir.

bağlaması var zaten ama? birdaha mı alsın onda olan bir şeyi
varsa gereksiz olur.. Bak o zamn şole yapabilir guzel orjinal bi bağlama maketi alabilir.. Muziğe ilgisi olduğu için emin ol dikkatini çekecekyir.. Benim eşim de muzisyen ve ben aynı şeyi almıştım sevgiliyken. Şuan evimde aksesuar olarak kullanıyorum.. Uzerinede ismimizi ve ilk tanışma yıl donumumuzu yazdırmıştım..

varsa gereksiz olur.. Bak o zamn şole yapabilir guzel orjinal bi bağlama maketi alabilir.. Muziğe ilgisi olduğu için emin ol dikkatini çekecekyir.. Benim eşim de muzisyen ve ben aynı şeyi almıştım sevgiliyken. Şuan evimde aksesuar olarak kullanıyorum.. Uzerinede ismimizi ve ilk tanışma yıl donumumuzu yazdırmıştım..

a bu iyi fikir.nette bulabiliriz dimi?

Erkekler o kadar önem vermez hediyelere vs., çok yormasın kendini :)
Zaten adamın kendine nasıl hediye aldığını görünce acı gerçeği anlayacak :))

Tuval ve boya alabilir.

Resimli kitaplar var, sanatcilar ve calismalari hakkinda ben onlari cok severim. Michaelangelo ve Raphael kitaplarina hastaydim, cok cok guzeller. Daha renkli bir sey isterseniz Boticelli derim.

Şu buyukler icin boyama kitaplari var ya ondan alsin ve yaninda rengarenk kalemler de alsin, hani mandala desenleri falan cok moda şu aralar. Kitapyurdunda d&r'da her yerde var.

X