- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Aynen ihtiyac beni dusunduren arabasizlik olacak zatenAy bilmiyorum ya araba benim için lüks değil ihtiyaç. Yani beni mutlu etmezdi daha düşük kademe bi hayat huzurlu hissedemezdim. Ama siz sizsiniz hangisi sizi daha huzursuz edecek siz bilirsiniz. Onu seçin.
Personel yok dogru duzgun ama sorumluluk cokTurkiye gibi torpilin calinan sorularin hile karisan sinavlarin artik aleni olduğu bir donemde bence 2 yil sonra calisir gecerim sinavi kismina cok guvenmeyin. Sıkın dişinizi ogrenin inceliklerini yolunuza bakin.
Nerede oyle degil ki :) az maas cok isPersonel yok dogru duzgun ama sorumluluk cok
Yeni isimde oyle degilNerede oyle degil ki :) az maas cok is
Yok kime anlatsam kac dedi hakkaten zorKendimi her seyden soyutlardim zihnen. Benzer sureclerden gectim. Ne senin icin onemli onceligin ne, onemli olan bu. Huzur mu yoksa para mi? Huzurum olmasada ben dayanirim para onemli diyorsan devam et.
Suan aklima geldi, acaba sen buyutuyor olabilir misin yasadiklarini? Hic ucuncu bir gozle olanlari gormeyi denedin mi?
İnsanlar baskalarinin maglubiyetlerinden zevk alirlar. Niye bilmiyorum ama malesef boyle.Yok kime anlatsam kac dedi hakkaten zor
İnsanlari cok umursamiyorum olabilir kiskanirlar ama ne cektigimi de ben biliyorum.yarin bir gun sorusturma yerim diye korkuyorum cunku dusman cokİnsanlar baskalarinin maglubiyetlerinden zevk alirlar. Niye bilmiyorum ama malesef boyle.
Yazdiklarindan hissettigim sen zihnen bu isi bitirmissin. İleride karsina baska firsatlar cikar, bu gunleri unutursun. Ben sunu yaparsam daha iyi olurum dedigin seyi yap. Suan yasadigin seyi burdaki kimse anlayamaz. Ancak empati yapmaya calisabiliriz. A
Hemen run away.. Allah askina kazik mi cakacagiz dunyaya. Kac sene omrumuz var, toprak olup gidecegiz. En iyi sekilde yasa hayatini. Az olsun huzurlu olsun, benim mottom bu.İnsanlari cok umursamiyorum olabilir kiskanirlar ama ne cektigimi de ben biliyorum.yarin bir gun sorusturma yerim diye korkuyorum cunku dusman cok
O kadar istenmiyorum ki elbet ayagimi kaydiracaklar...iki yil sonra yine girerim ben kendime guveniyorum.girmekte sorun yok kalmak sorun.iki yil kafami dinler tatil yaparim diyorum.hele pandemide cin iskencesiydi bu isAblacım bence diren. Asıl işine gitsin, 1 sene kal bu para+ünvanda, CVne koy. 1 yıldan sonra çık elindeki bu tecrübeyle bir yöneticilik işi bak. 2 yıl sonraki sınava güvenme işsizlik uçtu gitti. Güvenirsen kendine ve CVne güveneceksin o kadar.
Maddiyatın iyi, statün iyi sen sanıyor musun ki bunlar bedavaya gelecek? Para=stres + sorumluluk demek genel olarak. Bunları istemem diyorsam düz memurluğa geç gitsin zaten.
Ekonomi berbat, işsizlik delice bu işi bırakma valla deli derler arkandan. Sen bu işi kotaracak kapasitedesin bence yürü gitsin durma
O kadar istenmiyorum ki elbet ayagimi kaydiracaklar...iki yil sonra yine girerim ben kendime guveniyorum.girmekte sorun yok kalmak sorun.iki yil kafami dinler tatil yaparim diyorum.hele pandemide cin iskencesiydi bu is
Diyelim ki iki yıl sonra tekrar yeni bir kuruma yönetici olarak girdiniz,O kadar istenmiyorum ki elbet ayagimi kaydiracaklar...iki yil sonra yine girerim ben kendime guveniyorum.girmekte sorun yok kalmak sorun.iki yil kafami dinler tatil yaparim diyorum.hele pandemide cin iskencesiydi bu is
Turkiyede yasamiyordunuz sanirim siz ben cok emek verdim.inanin zor bu sistemde kadin olarak ayakta kalmakbu insanın yapısı ile alakalı bence. yani ben yapı olarak çok hırslı ve mücadele seven biriyim, inadına bırakmam. ama sizin böyle hırslarınız yoksa o zaman boşuna canınızı yormayın derim.
Tolere edemedim cok hata yaptim.duzeltilebilir mi bilmiyorim siz ne is yapiyorsunuz okul muduru musunuzDiyelim ki iki yıl sonra tekrar yeni bir kuruma yönetici olarak girdiniz,
orada huzurlu olacağınızın garantisi var mı?
O işte de benzer sorunlar yaşayabilirsiniz.
İşyerinde yükseldikçe sizi aşağıya çekmeye çalışanların sayısı artar.
Yönetici çoğu zaman yalnız insandır.
Statü ve para işin kazancı ise stres ve yoğunluk işin götürüsü.
Ben orta düzey yöneticiyim.
Bugüne kadar farklı kurumlarda çalıştım.
Hep daha iyi olacak diye kurum-okul değiştirdim her kurumda farklı sıkıntılar yaşadım.
Dikensiz gül olmadığı gibi sorunsuz işyeri de yok.
Burada esas soru, mevcut sorunları tolere etme seviyemiz, becerimiz nedir?
Bu beceri geliştirilebilir mi?
Bence yöneticilik geliştirilebilen bir beceri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?