Konu iş

Turkiyede yasamiyordunuz sanirim siz ben cok emek verdim.inanin zor bu sistemde kadin olarak ayakta kalmak

yoo türkiyede yaşıyorum.
evet zor ama ben zorluklara çok alışkınım belkide. yani demek istediğim şu, iş hayatı gerçekten zor. her türlü insan var. herkes bu şartlara uyum sağlayacak kuralı yok.
bazı insanlar gerçekten mücadele ve rekabeti seviyor, siz sevmiyorsanız size zor ve itici gelmesi normal. durum buysa canınızı sıkmayın boş yere, daha uyumlu olacağına inandığınız, rekabetin az olduğu yerleri seçmeye çalışın.
elbette insan olan her yerde zorluk olur ama kötünün iyisini seçme şansı var diyeyim.

yoo türkiyede yaşıyorum.
evet zor ama ben zorluklara çok alışkınım belkide. yani demek istediğim şu, iş hayatı gerçekten zor. her türlü insan var. herkes bu şartlara uyum sağlayacak kuralı yok.
bazı insanlar gerçekten mücadele ve rekabeti seviyor, siz sevmiyorsanız size zor ve itici gelmesi normal. durum buysa canınızı sıkmayın boş yere, daha uyumlu olacağına inandığınız, rekabetin az olduğu yerleri seçmeye çalışın.
elbette insan olan her yerde zorluk olur ama kötünün iyisini seçme şansı var diyeyim.
Rekabet degil bu asagidakilerin sizi asagiya cekmesi

Ozel okul sanirim ozel kurumla devlet kurumu arasinda ucurum var malesef
Elbette farklılıklar vardır.
Ama insan her yerde insan, sorunlar benzer.
Öğretmenken az işim ağrısız başım vardı.
Bir şekilde idareye terfi ettirildim o yıldan beri hep idareci olarak kurum değiştirdim.
Her kurumda farklı artılar yanında farklı sıkıntılar yaşadım.
Benim de önümde yeni bir fırsat var gibi,
henüz netleşmedi ayak sesi duyuldu,
şimdiden benim de kafam karışık.
Bakalım gelen günler ne getirecek?

Elbette farklılıklar vardır.
Ama insan her yerde insan, sorunlar benzer.
Öğretmenken az işim ağrısız başım vardı.
Bir şekilde idareye terfi ettirildim o yıldan beri hep idareci olarak kurum değiştirdim.
Her kurumda farklı artılar yanında farklı sıkıntılar yaşadım.
Benim de önümde yeni bir fırsat var gibi,
henüz netleşmedi ayak sesi duyuldu,
şimdiden benim de kafam karışık.
Bakalım gelen günler ne getirecek?
Umarim guzel olur.anaokulu eglencelidir diye dusunuyorum

Hayir benim yerime gecmek degil bu zamana kadar var plan ayricaliklarini,haksiz kazanclarini surdurmek.cunku ben comak soktum....
Benim beklentim daha da yukselmekti ama ben bu ulkeden umidimi kestim acilcasi

işinizin detayını bilmediğimden ve kamu çalışanı da olmadığımdan birşey diyemiyorum. ama söylediğinize göre sizde hatalar yapmışsınız ?

İletisim hatalari yaptim

gene aynı şeyi söyleyeceğim.
kalıp hatalardan ders çıkarıp mücadeleye devam etmek de bir seçenek, ben uğraşmak istemiyorum demek de.
ikisi de sizin karakterinizle, nasıl biri olduğunuzla alakalı.
ben olsam gider yönetici koçluğu alır inadına devam ederim. ama bu benim. siz bunu yapmak ister misiniz ?

gene aynı şeyi söyleyeceğim.
kalıp hatalardan ders çıkarıp mücadeleye devam etmek de bir seçenek, ben uğraşmak istemiyorum demek de.
ikisi de sizin karakterinizle, nasıl biri olduğunuzla alakalı.
ben olsam gider yönetici koçluğu alır inadına devam ederim. ama bu benim. siz bunu yapmak ister misiniz ?
Yonetici koclugu nasil alabilirim?

Elma yy- Zor İnsanlarla Zorlanmadan Başetmek ve yayınevini hatırlamadığım Yöneticinin Yönetimi kitaplarından çok şey öğrenmiştim ben.
Hafta sonu da İknanın Psikolojisi adlı kitaba başladım.

Bence olay maddiyat olmamalı . Daha az parayla gecinebiliriz . Daha da huzurlu olabiliriz ne ala ama statü noktası çok önemli . Üst pozisyondaki işi bırakıp alt pozisyonda bir görevde çalışmak cvde kötü etki bırakır . Genel olarak işe alımlarda bakılan bir şey bu.

Back
X