- 26 Mayıs 2018
- 8.202
- 38.777
- 548
- 51
- Konu Sahibi Dindirella
Evet Anaokulu müdürüyüm.Tolere edemedim cok hata yaptim.duzeltilebilir mi bilmiyorim siz ne is yapiyorsunuz okul muduru musunuz
Büyük ve kurumsal bir anaokulu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Anaokulu müdürüyüm.Tolere edemedim cok hata yaptim.duzeltilebilir mi bilmiyorim siz ne is yapiyorsunuz okul muduru musunuz
Turkiyede yasamiyordunuz sanirim siz ben cok emek verdim.inanin zor bu sistemde kadin olarak ayakta kalmak
Ozel okul sanirim ozel kurumla devlet kurumu arasinda ucurum var malesefEvet Anaokulu müdürüyüm.
Büyük ve kurumsal bir anaokulu.
Rekabet degil bu asagidakilerin sizi asagiya cekmesiyoo türkiyede yaşıyorum.
evet zor ama ben zorluklara çok alışkınım belkide. yani demek istediğim şu, iş hayatı gerçekten zor. her türlü insan var. herkes bu şartlara uyum sağlayacak kuralı yok.
bazı insanlar gerçekten mücadele ve rekabeti seviyor, siz sevmiyorsanız size zor ve itici gelmesi normal. durum buysa canınızı sıkmayın boş yere, daha uyumlu olacağına inandığınız, rekabetin az olduğu yerleri seçmeye çalışın.
elbette insan olan her yerde zorluk olur ama kötünün iyisini seçme şansı var diyeyim.
Rekabet degil bu asagidakilerin sizi asagiya cekmesi
Elbette farklılıklar vardır.Ozel okul sanirim ozel kurumla devlet kurumu arasinda ucurum var malesef
Umarim guzel olur.anaokulu eglencelidir diye dusunuyorumElbette farklılıklar vardır.
Ama insan her yerde insan, sorunlar benzer.
Öğretmenken az işim ağrısız başım vardı.
Bir şekilde idareye terfi ettirildim o yıldan beri hep idareci olarak kurum değiştirdim.
Her kurumda farklı artılar yanında farklı sıkıntılar yaşadım.
Benim de önümde yeni bir fırsat var gibi,
henüz netleşmedi ayak sesi duyuldu,
şimdiden benim de kafam karışık.
Bakalım gelen günler ne getirecek?
Hayir benim yerime gecmek degil bubu da bir çeşit rekabet. çünkü sizin yerinize geçmek istiyorlar.
peki sizin beklentiniz ne tam olarak iş hayatından ?
Hayir benim yerime gecmek degil bu zamana kadar var plan ayricaliklarini,haksiz kazanclarini surdurmek.cunku ben comak soktum....
Benim beklentim daha da yukselmekti ama ben bu ulkeden umidimi kestim acilcasi
İletisim hatalari yaptimişinizin detayını bilmediğimden ve kamu çalışanı da olmadığımdan birşey diyemiyorum. ama söylediğinize göre sizde hatalar yapmışsınız ?
Kamuda degilim ozelişinizin detayını bilmediğimden ve kamu çalışanı da olmadığımdan birşey diyemiyorum. ama söylediğinize göre sizde hatalar yapmışsınız ?
İletisim hatalari yaptim
İsi biliyordum elbette ama her is yeri ayri bir duzenİş bilmeden nasıl yönetici oldunuz
Yonetici koclugu nasil alabilirim?gene aynı şeyi söyleyeceğim.
kalıp hatalardan ders çıkarıp mücadeleye devam etmek de bir seçenek, ben uğraşmak istemiyorum demek de.
ikisi de sizin karakterinizle, nasıl biri olduğunuzla alakalı.
ben olsam gider yönetici koçluğu alır inadına devam ederim. ama bu benim. siz bunu yapmak ister misiniz ?
Yonetici koclugu nasil alabilirim?
Hemen bakayim tesekkur ederimlinkedin kullanıyorsanız orada araştırın isterseniz. genelde uzun süre sektör tecrübesi olmuş insanlar koçluk yapmaya başlıyor. içinize sinen biri olursa şansınızı denersiniz.
Hemen bakayim tesekkur ederim