Konu "işim" sinirlerim hop oturup , hop kalkıyor !

Sizin isyerinin suyu cikmis.

Benim de buna benzer bir ortamim vardi, ciktim rahatladim. Suan cok sukur aile gibi bir ortamda calisiyorum, herkes abi, herkes birbirine yardimci. Var boyle yerler umidini kaybetme.

Eskiişyerimi çok özlüyorum bu yüzden . Tamda bahsettiğin gibi bi yerdi :( 2 yıl güle oynaya çalıştım . ümidim hala vaar o yüzden.

özel sektöre hoşgeldiniz :) bir şirketi ayıran sadece içindeki insanlar, insanlar böyle olduğu sürece her yer aynı :)

ben ayrılmıştım buna benzer şeyler yaşadığımda..
çalışmak zorundaydım.. ama bu insanlarla olmazdı. velhasıl aynı ücretle bir iş buldum. ücret asgari bile değildi.. ama baya hırs ettim. kpss hazırlandım yerleştim çok şükür.. biraz az ücretle daha rahat iş bulup farklı alanlara yönelin derim ben

sizin firmada genel olarak bir çözümsüz hayat hakim gibi.
herkes bir şeyden şikayetçi ama kimse çözüm sunmuyor.
herkes bir alem.
toptan firmadan halt olmaz diyeceğim de demeyeyim.

siz kendi sıkıntılarınız için en azından onların yaptığını yapmayın, çözüm odaklı olun.
karar verici olun, patron yapmıyorsa siz yapın bu işi, ya da patronları zorlayın. benim şu konuda bir sıkıntım var, çözüm olarak ne önerirsiniz deyin ve önerilen şeyi hemen faaliyete geçirin. toplu mail atın ya da kural olarak çıktısını alıp bir yerlere yapıştırın. vs vs...

canım benım iş bulmadna çıkma dıyenelre uydum,sabır ettim piskolojım bozuldu,tamır etmek için kazandığımın ıkı mıslı verdım,ve geriye öğrenılmış korkular,kötü anılar ve nefretler bırıktıdım,mıllete uydum sabır etmedım,işsiz kaldım,parasız kaldım,oda ayrı konu her ıkısınde demedım,bana sorarsan şimdiki aklım olsa aslaaaaaaaa sabır etmezdım,çok net bebeğim,asla etmedım,işte bu yuzden hiç borca girmem,özgürlüğüm daha önemli,borca girip mahkum olamam,çekıp gitme şansım her zaman olmalı,not:işyerlerınde çok çektım,artık kendımle sorhuya kavgaya girdim,bendemı bir yamukluk var dıye,sonuç tatlım,asla sabır etme,,dayanırım dıyorsan iş ara öle çık,ayy yok sınırlerım bozuluyor dıyorsan al çantanı çık

özel sektöre hoşgeldiniz :) bir şirketi ayıran sadece içindeki insanlar, insanlar böyle olduğu sürece her yer aynı :)

Kesinlikle öyle işyerimizin dışarıdan ve içeriden görüntüsü muazzam . Herşey kusursuzca dekore edilmiş. Fakat karakter eksikliği var işte. Hadi diğer personelleri görmezden geleyim diyorum ama işverenler öyle

ben ayrılmıştım buna benzer şeyler yaşadığımda..
çalışmak zorundaydım.. ama bu insanlarla olmazdı. velhasıl aynı ücretle bir iş buldum. ücret asgari bile değildi.. ama baya hırs ettim. kpss hazırlandım yerleştim çok şükür.. biraz az ücretle daha rahat iş bulup farklı alanlara yönelin derim ben

Çok sevindm adınızaa. Darısı başıma inşaalh. :) Bir yandan kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum aynı zamanda. Bazen çalışma otur dersini çalış bu saçma sapan insanlar uğraşacagna diyorum. Kaç puanla atanabildiniz peki?

sizin firmada genel olarak bir çözümsüz hayat hakim gibi.
herkes bir şeyden şikayetçi ama kimse çözüm sunmuyor.
herkes bir alem.
toptan firmadan halt olmaz diyeceğim de demeyeyim.

siz kendi sıkıntılarınız için en azından onların yaptığını yapmayın, çözüm odaklı olun.
karar verici olun, patron yapmıyorsa siz yapın bu işi, ya da patronları zorlayın. benim şu konuda bir sıkıntım var, çözüm olarak ne önerirsiniz deyin ve önerilen şeyi hemen faaliyete geçirin. toplu mail atın ya da kural olarak çıktısını alıp bir yerlere yapıştırın. vs vs...

Onlar için sadece önemli olan PARA . herşeyi herkesi para olarak görüyorlar. Kaç kez söyledim belli aralıklarla toplantı düzenleyelim . Herkes şikayetlerini , önerilerini sunsun . Kurumsal bir firmayız sözde ama inanın alakası yok. Patron mutfaktaki ablaya üretimdeki , pazarlamadaki elemanı çekiştirir mi yaa . Ama yüzlerine asla birşey söyleyemezler. Her köşede bi fiskos dönüyor.

Siz mutfak işleri yapmanız yönünde bi talimat yoksa; başka işle ilgilenmek zorunda değilsiniz.Siz başkalarının işini yaparak ayrıca onlar yerine calısıp ekstra olarak onlarında sinirini stresini tasıyorsunuz.. Kendinize yazık.

Çok sevindm adınızaa. Darısı başıma inşaalh. :) Bir yandan kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum aynı zamanda. Bazen çalışma otur dersini çalış bu saçma sapan insanlar uğraşacagna diyorum. Kaç puanla atanabildiniz peki?
sağolun. inş sizde atanırsınız hayırlısıyla. 87 küsürlü bişeydi..

Back
X