Konu Kv

Eşinizle, kp ile , kayınlar ile aranızın iyi olmasını kıskanıyor bence. Kp bile yanınızda kalıyor ona ihtiyaç yok, kendini işeyaramaz hissedip size karşı doluyor muhtemelen.

Hiç ciddiye almayın, mesafenizi koruyun samimi olmayın. Gerektiği yerde saygı çerçevesinde cevabınızı verin.

He anne köy gelini al , bakalım o nasıl oluyor benden daha iyi olur inşallah, benim elimden gelen bu kadar derdim ben mesela :)

Madem oğlundan bu kadar çekiniyor, ben olsam şöyle yapardım.
Tenhada sıkıştırıp "babam üzülmesin diye sesimi çıkarmıyorum ama çok ileri gidiyorsun anne. Bütün konuşmalarını kaydediyorum. Bir daha laf söz yaparsan hepsini oğluna dinletirim" derdim.
Belki biraz gözü korkar.

Eşinizle, kp ile , kayınlar ile aranızın iyi olmasını kıskanıyor bence. Kp bile yanınızda kalıyor ona ihtiyaç yok, kendini işeyaramaz hissedip size karşı doluyor muhtemelen.

Hiç ciddiye almayın, mesafenizi koruyun samimi olmayın. Gerektiği yerde saygı çerçevesinde cevabınızı verin.

He anne köy gelini al , bakalım o nasıl oluyor benden daha iyi olur inşallah, benim elimden gelen bu kadar derdim ben mesela :)
mesafe candır yani :))

Aynen bencede oyle bir gelin almalisin anneciğim...bende oyle bir elticim olsun isterim:deli:

Kadin kompleks yapmış belli..hiiic duymayin..

Aynen bencede oyle bir gelin almalisin anneciğim...bende oyle bir elticim olsun isterim:deli:

Kadin kompleks yapmış belli..hiiic duymayin..
Duymuyorum ama kadın adeta bana sabır testi yapıyor çok içine atan bi insanım ben aslında takmayan biri olsam neyse

Herkes söylemiş zaten maalesef kıskanıyor =( hayatlarından mutsuz kadınlar oğulları evlenince sanki hakmıs gibi bütün kötü enerjilerini gelinlerine aktarıyorlar. Evlenince ne oluyorsa anlamıyorum ben zaten =( cok takmamaya calısın,sizi sinirlendiremesin vazgecer belki.

Herkes söylemiş zaten maalesef kıskanıyor =( hayatlarından mutsuz kadınlar oğulları evlenince sanki hakmıs gibi bütün kötü enerjilerini gelinlerine aktarıyorlar. Evlenince ne oluyorsa anlamıyorum ben zaten =( cok takmamaya calısın,sizi sinirlendiremesin vazgecer belki.[/QUOTE
Valla bunu denicemmm sinirlenmemeye özen göstereceğim

Bazi insanlari oldugu gibi kabul ediceksiniz bence. Cunku degismiyorlar. Sindirmeye de gerek yok , annesin , ne zorluklar yasiyorsun biliyorsun.
Bence umursama dediklerini ve saygili ol , kendin icin . Malesef hem gonlumuze gore es , hem de aile bulmak zor.

Bazi insanlari oldugu gibi kabul ediceksiniz bence. Cunku degismiyorlar. Sindirmeye de gerek yok , annesin , ne zorluklar yasiyorsun biliyorsun.
Bence umursama dediklerini ve saygili ol , kendin icin . Malesef hem gonlumuze gore es , hem de aile bulmak zor.
Eşimi büyütürken zorluk çekmiş diye onun dengesizliklerini görmezden gelecek değilim
Gönlüme göre olsun istemiyorum zaten haddini bilsin yeter

Eşimi büyütürken zorluk çekmiş diye onun dengesizliklerini görmezden gelecek değilim
Gönlüme göre olsun istemiyorum zaten haddini bilsin yeter
Senin kizdirmak amacli soylemedim. Degismiyorlar , ne yapsanda. Had bilmektende anliyacaklarini sanmiyorum. Cunku cevremde boyle insanlar var.
En guzel tavsiye umursamamak . Benim fikrim. Cunku kafana takarakta ,kendine ediyorsun .

Back
X