- 6 Mayıs 2024
- 114
- 10
- 18
- 26
- Konu Sahibi anonim0647
ya klavye artistliğinmidir nedir bilmiyorum insanlar ne kadar birbirini aşağılayıcı ve çok bilmiş olmuş yaaa. Dışarıda birisi o insanın yüzüne haksızlık yapsa kedi gibi susup kendini savunacak kişiliği olmayan insanlar burda gelip insanların düşüncesiyle dalga geçme özgüvenini nerden buluyor anlamış değilim. Burda bişey danışıyorsun mesela hamilemiyim diyorsun git test yap diyor sonrada neden kızıyorsun saygı duy yorumlara diyor. Şaka gibisiniz. Biz anne olmak isteyen insanlar zaten yaralıyız ne kadar saçma bir soru sorarsak soralım CEVAP VERME o zaman. Bizim senin o cevabına ihtiyacımız mı var. Yada başka birisi bir konu açmış yorumları okuyorum hangi taş devrinden kaldın diyor sanane yaaa ya neden böyle kötü insanlar hep burda var ben başka forumlarda da kayıtlıyım giçbirinde böyle gerizekalıca bir uslüp görmedim. Bu site benim özgüvenimi yıktı. Birde ikidebir ceza veriyprlar sanırsın cuöhurbaşkanlığı yönetiyorlar öyle sıkı öyle ota boka ceza veriyprlar. Ne haliniz varsa görün kötü insanlar. Kakbiniz gibi bir hayat yaşayın kötü insanlar