Konu monu yokkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

anonim0647

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
114
10
18
26
ya klavye artistliğinmidir nedir bilmiyorum insanlar ne kadar birbirini aşağılayıcı ve çok bilmiş olmuş yaaa. Dışarıda birisi o insanın yüzüne haksızlık yapsa kedi gibi susup kendini savunacak kişiliği olmayan insanlar burda gelip insanların düşüncesiyle dalga geçme özgüvenini nerden buluyor anlamış değilim. Burda bişey danışıyorsun mesela hamilemiyim diyorsun git test yap diyor sonrada neden kızıyorsun saygı duy yorumlara diyor. Şaka gibisiniz. Biz anne olmak isteyen insanlar zaten yaralıyız ne kadar saçma bir soru sorarsak soralım CEVAP VERME o zaman. Bizim senin o cevabına ihtiyacımız mı var. Yada başka birisi bir konu açmış yorumları okuyorum hangi taş devrinden kaldın diyor sanane yaaa ya neden böyle kötü insanlar hep burda var ben başka forumlarda da kayıtlıyım giçbirinde böyle gerizekalıca bir uslüp görmedim. Bu site benim özgüvenimi yıktı. Birde ikidebir ceza veriyprlar sanırsın cuöhurbaşkanlığı yönetiyorlar öyle sıkı öyle ota boka ceza veriyprlar. Ne haliniz varsa görün kötü insanlar. Kakbiniz gibi bir hayat yaşayın kötü insanlar

ya klavye artistliğinmidir nedir bilmiyorum insanlar ne kadar birbirini aşağılayıcı ve çok bilmiş olmuş yaaa. Dışarıda birisi o insanın yüzüne haksızlık yapsa kedi gibi susup kendini savunacak kişiliği olmayan insanlar burda gelip insanların düşüncesiyle dalga geçme özgüvenini nerden buluyor anlamış değilim. Burda bişey danışıyorsun mesela hamilemiyim diyorsun git test yap diyor sonrada neden kızıyorsun saygı duy yorumlara diyor. Şaka gibisiniz. Biz anne olmak isteyen insanlar zaten yaralıyız ne kadar saçma bir soru sorarsak soralım CEVAP VERME o zaman. Bizim senin o cevabına ihtiyacımız mı var. Yada başka birisi bir konu açmış yorumları okuyorum hangi taş devrinden kaldın diyor sanane yaaa ya neden böyle kötü insanlar hep burda var ben başka forumlarda da kayıtlıyım giçbirinde böyle gerizekalıca bir uslüp görmedim. Bu site benim özgüvenimi yıktı. Birde ikidebir ceza veriyprlar sanırsın cuöhurbaşkanlığı yönetiyorlar öyle sıkı öyle ota boka ceza veriyprlar. Ne haliniz varsa görün kötü insanlar. Kakbiniz gibi bir hayat yaşayın kötü insanlar
Tamam

Lütfen içerikler, üyeler ve üye yorumlarıyla alakalı konu açmayınız yasaktır.

Elbette burası Cumhurbaşkanlığı Sarayı değil, bizlerde ülke yönetmiyoruz ama başka platformlarda yoksa bile KK’da kurallar var ve üyeler bu kurallara uymakla yükümlüdür.

Örneğin konu silemezsiniz yasak, konu sildiğiniz için ceza almıştınız.

Kullanım Sözleşmesinden bazı maddeler:

Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.

Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez.

Forum içi yazışmalarda kullanılacak dil ve üslup, forumun verimli olmasıyla doğrudan ilişkilidir. Bundan ötürü iletilerde küfür ve benzeri kaba ifadeler kullanılmaması ve başka birini küçük düşürücü, tahrik ve hakaret edici söylem ve tavırlardan uzak durulması özellikle gerekmektedir.

Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.

Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

Bu kuralları kabul etmeyen tüm üyeler forumu terkedebileceği gibi kurallara aykırı davranışlarda bulunan üyelerin sorun yaratan iletileri silinebilir yada kilitli konulara taşınabilir artı olarak kendilerine uyarı cezası verilir. Buna rağmen aynı davranışları sergilemekte ısrarcı davranan üyeler forumdan uzaklaştırılacaktır. Üye cezalandırmasını forumun yöneticileri yapar. Yöneticiler isterlerse diğer yönetim grupları ile istişare yaparak fikirlerini alabilir. Ancak nihai karar organı forumun yöneticisine aittir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X