konu nasıl silinir

astrofengia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
48
-1
ben bu forumu çok iyi bilmediğim için açtığımız konular silinebiliyor sanıyordum ama silinmiyormuş. son açtığım konuyu ailem görürse benim olduğumu anlarlar ve öncesindeki konuları da görürler ki bu benim için çok kötü olur aşırı katı bi ailem var hatta sadece son konu yüzünden bile beni evden atabilirler. eğer silinmediğini bilsem cidden yazmazdım. bu yüzden son konuyu tamamen silme için ne yapmam lazım? 2 kişiye mesaj attım ama dönüş yapmadılar yardımcı olanlara şimdiden Allah razı olsun



ailen nasıl görsün fbi mi ehehe yazan bazı ultra zeki kişilere ithafen, ailemle ilgili anlattığım olaylardan yola çıkarak evet bu biziz diyip anlayabilirler. e yazmasaydın o zaman diyecekler için de evet silinmediğini bilseydim yazmazdım zaten. eğer yardımcı değilseniz yorum da atmayın bi dünya sorunum var bir de sizinle uğraşamam
 
Son düzenleme:

Merhaba,
üye olmadan önce karşınıza bir kullanım sözleşmesi çıkıyor, o sözleşmeyi “okudum kabul ediyorum” u işaretledikten sonra üyelik işleminiz tamamlanıyor, sözleşmede,

  • Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez.
maddesi var, üyelik işleminiz tamamlandıktan sonra sizlere “Hoşgeldiniz” başlıklı bir otomatik mesaj gelir, o mesajda konuların silinmeyeceği maddesi özellikle yazar, ki sonradan rahatsız olacağınız sorunlar yaşamayın, en fazla kullanılan kategori Bir Derdim Var bölümünde şöyle bir bilgilendirme topiğimiz var:


O bilgilendirme topiğinin 2. maddesi de direkt konu silmenin yasak olduğundan bahseder, hatta madde gayet açıklayıcı yazılmıştır.


2- Konu ve mesaj içeriği silmek yasaktır. İçeriği silinmiş konular kapatılır ve orjinal içerik geri yüklenir.

Lütfen ;
  • üzüleceğiniz konulardan,
  • başkalarını üzeceğiniz yorumlardan,
  • yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
  • ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan, uzak durmanızı öneririz.

Tüm bu bilgilendirmeleri okumadan pas geçmiş olmanız sizlerin sorumluluğundadır zira kullanım sözleşmesinde şu maddeler de yer almaktadır.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Bu sebeple konularınızı silemeyiz ama son konunuzu yorumlara kapadım.
 
X