konu nerelere geldi..

ozgeoyku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
1.141
927
Merhabalar,
2 yıllık ilişkim var.Kimi zaman çok iyi geçinirken ,kimi zaman tartışırız,
kimsenin ilişkisi dört dörtlükdegildir illaki amabugun yaşananlarcok canımı sıktı.
Konu faceden açildi ve sevgilim begendiğim sayfayı çikarmış en sinir olduğumşeyi yapiyor ,ben çıkarmadim hatirlamiyorum,sacma sapan konusma dedi ,onun öncesinde benim telefonum yönlendirme olmus telefonum kapalı iken anneme düşmüş dn gece ,babamda kimdemiş annem zor durumda kaldi tabi. Bugun isten geldim ablam telefonun acik mi dedi evet dedim geceleri aramasın soyle ona dedi . Bende abla susar misin ben hallettim bayiye gttiydim dedim, bir şeyler söyledi sanane dedim ablama, bu sefer de daha şimdiden boylesin birde saygı bekle ilerde saymaz ki sen boyle soylersen dedi saydirtirsansayar ailemi dedim ciktim yukariya onunla telefonda konusmaya ne oldu dedi yok bisey dedim ,ablana ne oluyor laf sokuyor bana dedi iyi yapiyor gecegece ne ariyorsun sana defalarca soylemisti yonlendirme durumunuda biliyorsun yani dedim , sustu tabi.Facebook icin karisma bana benim hesabim o ,sifremi degistircem vermicemsana dedim hele sen yap onu gorursun dedi,neyigorcekmişim söyle de bileyim dedim .Sen boylr karisma diyemezsin evlilik de yok oyle bir şey dedi, oyle bir şey olacagi mechul dedim ,o akilverenleri dinleme sen dedi ,bende ipler koptu kim veriyormusbana akil dedim ,o akil verenler kendilerine baksinlar şu an bu durumda olmazlardi dedi kim diye sorunca ablan oyle konusmayi cok biliyor akil veriyo dedi, daha cok seyler soyledi de hatirlamiyorum , sen kimsin sen kendini ne zannediyorsun dedim bu sefer aptal,gerizekali dedi bende sensin o gerizekali dedim ,kapat telefonu dedim ,gerizekali diyorken suratina kapattimtelefonu babam geliyor eve diye .
Ben gerizekaliysam git akillisini bul ben daha ailemin içine girmeden ailemelaf ettirmem anladin mi git bulkendine başka birini bitti diye mesaj attim.
Şu anda mesajlar atiyor ozur diliyor ben ona sebeb vermisim o sekilde konuşmak icin yağ gibi uste cikmaya calisiyo birde .
Sizce dogru mu yaptimyoksa abartiyor muyum?
Daha ailenin icine girmeden bu sekilde konusan bana aptal gerizrkali diyen evlenince daha fazlasini soyler ailem hakkinda konusur diye duşunurekten bu karari verdim ani oldu açıkcası.
Siz ne dusunuyorsunuz?

Başları hiç anlamadım da bu kadar şeyden sonra barışmazsınız herhalde?

Facebbokta ünlü sayfaları oluyor beğeniliyor , bende o sayfayı beğenmiştim , sevgilimde çıkarmış bende ona bunu söyledim çıkarmmışsın diye yok ben çıkarmadım saçma sapan konuşma bana dedi , birde benim cep telefonum yönlendirme yapılmış benim telefonum kapalı iken arayan annemi arıyor ama sanki benim telefonum açıkmış gibi çalıyor.
Yani ben düşünmüyorum ama mesaj üstüne mesaj ikinci şansıydı bu onun . daha şans vermeyi düşünmüyorum bilemiyorum

daha sevgiliyken saygı bu kadar azalmış, evliliği zaten hiç aklına getirme. yolları ayırmanın vakti gelmiş geçiyor bile, haberin olsun

Bir kaç kez sinirle kavga sırasında söylemişti yine aptal , gerizekalı sözcüklerini , bende her defasında uyarıp bu son olsun bir daha tekrarlarsan bu ilişkiyi bitiririm , ben aramızdaki saygı bitmesin diye sana karşılık vermeyip susuyorum ama sen bunu fırsat bilme yalnız dedim. Bu sefer tekrarlayınca o an ki öfkemle bende ona söyledim birde ailem hakkında konuşunca bende ipler iyice koptu . Evlilikten sevgiden çok saygının önemli olduğunu her defasında sölemişimdir ona , aramızda saygı varsa sevgi hiç bir zaman bitmez diye ama anlatamadım sanırım

benim anlamadığım ne diye bu kadar her şeyi paylaşırsınız ki?facebook şifrenin onda işi ne?yapmamalısın bence bu kadar.en doğru kararı vermişsin.ablanı dinle boşver.

Çok doğru düşünüyorsun, söylediklerin ve tavrını olgun buldum.Sen de yanlış olan bir şey yok, o nedenle düzeltebieceğin bir şey yok,yanlış olan karşındaki insan. o da aynı hataları tekrarlıyor ve ders almıyor, üstelik seni kaybetme pahasına. sence yapacak çok bir şey kalmış mı? bence kendine haksızlık etme canım, sana ve ailene yakışan biriyle olmalısın

Çok doğru bir karar vermişsin. O kimki senin ablana yada ailene kötü konuşuyor , defolsun gitsin.. Allahtan erkenden çıkmış gerçek yüzü ortaya

Hiç abartmıyorsunuz. Doğru tepki vermişsiniz. Saygı bittiyse ilişki de bitmiş demektir.
Sevgi de önemli fakat saygı bittiği zaman sevgiden eser kalmıyor kırılan kalpler bir daha yerine oturmuyor malesef ki

benim anlamadığım ne diye bu kadar her şeyi paylaşırsınız ki?facebook şifrenin onda işi ne?yapmamalısın bence bu kadar.en doğru kararı vermişsin.ablanı dinle boşver.

Ablam bana hiçbir zaman için ayrıl felan demedi ,sadece geceleri aramasın dedi o da enim telefonum kapalı olduğu için anneme düştüğü için , yoksa aslında severdi kendisi bir kaç kez telefonda konuşmuşlukları olmuştu
Ama iş bu duruma gelince ailem için asla laf ettirmem yani herşeyi paylaşıyorsun derken?

Çok doğru düşünüyorsun, söylediklerin ve tavrını olgun buldum.Sen de yanlış olan bir şey yok, o nedenle düzeltebieceğin bir şey yok,yanlış olan karşındaki insan. o da aynı hataları tekrarlıyor ve ders almıyor, üstelik seni kaybetme pahasına. sence yapacak çok bir şey kalmış mı? bence kendine haksızlık etme canım, sana ve ailene yakışan biriyle olmalısın

Hani özür diliyorsun tamam da benden ne özrü bekliyorsun ben ona adam gibi konuş dediydim sen benim adamlığıma laf etttin yine yuttum sana mesaj atıyorum bak dedi ben sadece bana ettiğin lafları unutamam ki daha şimdiden ailem için laf söylüyorsun ben buna çok sinirlendim bir keresinde daha ayrılmıştık bu zamanlarda ve 2ay sonra barıştık belki yine aynı olur diye düşünüyor sanırım ki ilk başta gerçekten anlamamış bittiğini hayatım felan diye mesaj atmış hiç birine cevap yazmadım

Çok doğru bir karar vermişsin. O kimki senin ablana yada ailene kötü konuşuyor , defolsun gitsin.. Allahtan erkenden çıkmış gerçek yüzü ortaya

Daha ailemin içine girmeden , tanımadan o insanları yani ben daha çok sinirlendim.

Yaslar küçük galiba. Iliski tarzinizi hic begenmedim.

Yaşlar gayet iyi yani .

Facebook sifresinin onda ne isi var anlamadim. Niye boyle birsey yaparsiniz ki? Ikincisi umarim bu iliskinin ozellikke bu kafadaki erkek arkadasinizla yurumeyecegini anlamissinizdir. Herseyden once hic saygisi yok.

facebook şifrenden falan bahsediyorum.evliyim eşimin maillerine bakmam bile.şifre istemişliğimiz yoktur.güven problemi olan ilişkilerde istenir şifre vs. unutma.saygısızlıkta cabası...

adamlığıma laf ettin demiş bir de, gülüyorum şuan. önce o kelimenin içini bir doldurmayı öğrensin, adam olsun sonra sana laf etsin. taviz verirsen gördüğün gibi daha çok üste çıkar. süründürmek lazım valla, iyi anlayışlı oldukça kaybediyoruz:KK43:

Facebook sifresinin onda ne isi var anlamadim. Niye boyle birsey yaparsiniz ki? Ikincisi umarim bu iliskinin ozellikke bu kafadaki erkek arkadasinizla yurumeyecegini anlamissinizdir. Herseyden once hic saygisi yok.

Şifreler olabilir ama kendi hesabı gibi kullanması beni sinirlendiriyor, Yok arttık bitti diye mesajı atmıştım

adamlığıma laf ettin demiş bir de, gülüyorum şuan. önce o kelimenin içini bir doldurmayı öğrensin, adam olsun sonra sana laf etsin. taviz verirsen gördüğün gibi daha çok üste çıkar. süründürmek lazım valla, iyi anlayışlı oldukça kaybediyoruz:KK43:

Yani , erkeklerin geleni böyle taviz verdiğin zaman daha çok üste çıkıyorlar ne yazıkki, mantılı düşünmek lazım bu duurmlarda aşktan ziyade

Merhabalar,
2 yıllık ilişkim var.Kimi zaman çok iyi geçinirken ,kimi zaman tartışırız,
kimsenin ilişkisi dört dörtlükdegildir illaki amabugun yaşananlarcok canımı sıktı.
Konu faceden açildi ve sevgilim begendiğim sayfayı çikarmış en sinir olduğumşeyi yapiyor ,ben çıkarmadim hatirlamiyorum,sacma sapan konusma dedi ,onun öncesinde benim telefonum yönlendirme olmus telefonum kapalı iken anneme düşmüş dn gece ,babamda kimdemiş annem zor durumda kaldi tabi. Bugun isten geldim ablam telefonun acik mi dedi evet dedim geceleri aramasın soyle ona dedi . Bende abla susar misin ben hallettim bayiye gttiydim dedim, bir şeyler söyledi sanane dedim ablama, bu sefer de daha şimdiden boylesin birde saygı bekle ilerde saymaz ki sen boyle soylersen dedi saydirtirsansayar ailemi dedim ciktim yukariya onunla telefonda konusmaya ne oldu dedi yok bisey dedim ,ablana ne oluyor laf sokuyor bana dedi iyi yapiyor gecegece ne ariyorsun sana defalarca soylemisti yonlendirme durumunuda biliyorsun yani dedim , sustu tabi.Facebook icin karisma bana benim hesabim o ,sifremi degistircem vermicemsana dedim hele sen yap onu gorursun dedi,neyigorcekmişim söyle de bileyim dedim .Sen boylr karisma diyemezsin evlilik de yok oyle bir şey dedi, oyle bir şey olacagi mechul dedim ,o akilverenleri dinleme sen dedi ,bende ipler koptu kim veriyormusbana akil dedim ,o akil verenler kendilerine baksinlar şu an bu durumda olmazlardi dedi kim diye sorunca ablan oyle konusmayi cok biliyor akil veriyo dedi, daha cok seyler soyledi de hatirlamiyorum , sen kimsin sen kendini ne zannediyorsun dedim bu sefer aptal,gerizekali dedi bende sensin o gerizekali dedim ,kapat telefonu dedim ,gerizekali diyorken suratina kapattimtelefonu babam geliyor eve diye .
Ben gerizekaliysam git akillisini bul ben daha ailemin içine girmeden ailemelaf ettirmem anladin mi git bulkendine başka birini bitti diye mesaj attim.
Şu anda mesajlar atiyor ozur diliyor ben ona sebeb vermisim o sekilde konuşmak icin yağ gibi uste cikmaya calisiyo birde .
Sizce dogru mu yaptimyoksa abartiyor muyum?
Daha ailenin icine girmeden bu sekilde konusan bana aptal gerizrkali diyen evlenince daha fazlasini soyler ailem hakkinda konusur diye duşunurekten bu karari verdim ani oldu açıkcası.
Siz ne dusunuyorsunuz?
gayet doğru tepki vermişsin.geri dönme.sorunlu birine benziyo

"Şu anda mesajlar atiyor ozur diliyor ben ona sebeb vermisim o sekilde konuşmak icin yağ gibi uste cikmaya calisiyo birde ."

hem suçlu hem güçlü.
özür dilerken bile seni suçluyor, huyu değişmez, hatta artarak devam eder
sadece bu huyu istememene yeter.
yol yakınken yol ver gitsin.

X