• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu sacmada olsa moralim bozuldu işte

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
Babam bana yeni bir etek almıstı kızlar. sürekli giy giy diyordu bense özel bi günde giyeyimm die dolabımda bekletiyordum. Üstünede takım gibi uyumlu bluz aldm ve bugun kayınvalidemleri yemege cagırdık herseyı süper hazırladım ev cok düzgündü ama ne göreyim birden etegin her tarafı camasır suyu.. oysa ugrasmadım camasır suyuyla nerden gecti anlamadm babam duyarsa ben giy dmiştm die cok kızar bana. ne yapabilirim fkriniz varmı?

şmdi böle böle oldu desem ben sana giy demiştim faln snra ne bilim ben bile kıyamazken düşünün cok sevdgnz bi elbiseyi giydiginiz ilk gün basınıza böle bişi gelse..

şmdi böle böle oldu desem ben sana giy demiştim faln snra ne bilim ben bile kıyamazken düşünün cok sevdgnz bi elbiseyi giydiginiz ilk gün basınıza böle bişi gelse..

bir derdim var a konu açmazdım mesela

üzülürdüm illaki hediye hem de..

ama yapacak bişey yok

boyatabilirsin en fazla...

Nasıl yani yaw :44: Hakikaten nereden bulaştı acaba :44: Bence nereden aldıysa baban eteği (eteğin arkasında etiketinde yazıyordur muhtemelen) git aynısından hemen al kendine bir tane daha..

Son düzenleme:
neden dalga geceyım canım sende
başıma gelsede bu kdar dertlenmem emin olabilirsin napim yani kendimimi asaayımm:ssz:

canim benim bildigim camasir suyu lekesinin geri dönüsü yok
yazik olmus
babana acikla sonucta sen istemeden olmus :(

``sakinan göze cöp batarmis``
keske giyseymissiniz,camasir suyuyla ugrasmadinsa,
dolabta duran etege camasir suyu nasil bulasmis olabilir:44:

anlamadım iş yaparken mi giydın o eteği:26:

camasır suyunan gerı donus olmaz arkadasım .
tek caren etegın aynısından almak olur .
yada boyatmak .
su sıralar ben de sıyah trenckotumu boyamaya vermeyı dusunuyorum rengı attı da .
kadın gıyme konu actım ama goren olacak da yorum yapacakda ooooo...
konu sahıbıne ayıp olmaz ıse bırı bana da yardım ederse cok sevınırım valla :1:
arkadaslar nerede boyatabılırım .kuru temızlemeye sordum yapmıyoruz dedıler.
nereye versem boyarlar .kendım boyayabılır mıyım ?

Back
X