• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu sacmada olsa moralim bozuldu işte

Eteğinin rengi siyah mı :18: Kumaş boyası gibi bir şey oluyormuş sanırım tam bilmiyorum denemedim de kıyafeti kaynatıyormuş suda boyayla birlikte öyle bir şey araştırabilirsin benimde siyah kıyafetime dökülmüştü arkadaş söylemişti :44::44:

Son düzenleme:
belki eteğin aynısını bulabilirsin :1: çaktırmdan babana sor bakalım nerden almış :9:

aynı renk kumaş alıyosunuz eteğinizide alıyosunuz.
terziye gidiyosunuz..
bu eteğin aynı modelinden istiyorum diyosunuz 20 liraya felan dikiyolar kuşamşda 5-10 lira olsa..
olay tamamdır:42:

Kızlar en mantıklısı aynısını bulmak. ben iş yapmıstım pijamalarlaa heryeri sildm fln sanrmm banyonun lavabosunun kenarını domestosla silmiştimm orayı iyi durulamadımmı ne snra üstümü giydmm makyajımı banyoda yaptm kesn ordan bulastı:(:( neyse babamn agzını arıyorumm arkadaslar umarım aynısını bulurum yoksa adam cok şaşırcakk

Herhangi bir butikten almışsa aynısını bulmanız kolay olmaz herhalde olacağı varmış..Boyamayı deneyin bence giyersiniz bir gün babanız da görür olmadı sonra saklarsınız maneviyatı açısından.Dert etmeyin..

anılarım caanlandı esımle cıktıgımız donemde bana bluz almıstı sıyah.cok sevıyordum ama annem camasır suyu damlatmıs olmus benım guzelım bluz kaka kahverengı.cok uzulmustum.halada uzulurum hatırladıkca.ya boya etegı yada aynısını bul babanda uzulmesın sende.

maddiyata hç deger vermem cnm bak sen beni anlamıssınn yasamıssın cnku manevi acıdan kıymete biniyo dmi:) öyle yapcam aynını bulursam alıcam kumas boyasıyla boyanacak bi etek değil. kısmet deilmiş giymek :(

ben de üzülürdüm yerinizde olsam. çok değer veririm böyle hediyelere.. ne diyelim sağlık olsun umarım bulunur aynısı...

bende cok begendigim bisi giydigim zaman agzimda delik varmis gibi yemek dökülüyor bazen :1:

ama bencede canim ya boyat yada git aynisindan al baska caresi yok.. babanin agzindan almazsan eger nerden aldigini götür hani elbise tadilati gibi bi yere boyat yada elbise boyalari var kendi al boya

bende cok begendigim bisi giydigim zaman agzimda delik varmis gibi yemek dökülüyor bazen :1:

ama bencede canim ya boyat yada git aynisindan al baska caresi yok.. babanin agzindan almazsan eger nerden aldigini götür hani elbise tadilati gibi bi yere boyat yada elbise boyalari var kendi al boya

öğrendim bgnn:)) dedımkıı hangı magazaysaa cok guzel seyler vardır dedim oda hemen agzından kacırdı yarın bakıcamm

Back
X