Konu Silmek Yasaktır ;)

zesa_1509

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
49
2
96
arkadaşlar ben yarın ankara dan istanbul a yola çıkıcam.yollar kötü çıkma diyen çok kişi var .bileti iptal de ettiremiyorum. ayrıca nişanlımı görmeyeli çok zaman oldu bir hevesle gittim bileti aldım ama şimdi hep bir kötü haber. yola çıkanınız, yollar hakkında bilgisi olan varsa ankara istanbul arasında lütffen paylaşsın.birçoğunuz için önemsiz olabilir ama inanın anltamadığım şeylerde var gitmek istiyorum ama yollarda korkuttu beni.
şimdiden hepinize teşekkür ederim(

yollar hakkında bilgim yok ama böyle şeyler kader kısmet işidir yollar iyide olsa senin başına birşey gelecekse gelir zaten tabiki tedbir almakta gerekir ama ben olsam çıkardım yola

yollar hakkında bilgim yok ama böyle şeyler kader kısmet işidir yollar iyide olsa senin başına birşey gelecekse gelir zaten tabiki tedbir almakta gerekir ama ben olsam çıkardım yola

ya nişanlım içim kötü oluyor gelme felaket yollar diyor ben atlayıp gelcem senin o yolda rezil olmanı istemiyorum diyor.ama ben böyle hazırlanmışken gelme ben gelicem dedim falan bir dolu şey
ben de senin gibi düşünüyorum

ben üniversiteyi boluda okumuştum çok daha kötü hava şartlarında defalarca ankaradan boluya gittim geldim otoban herzaman açık oluyor boluya kadar kesinlikle bir sorun yaşamayacağından eminim ama boludan istanbula kadar olan kısım biraz sıkıntı yaratabilir belki... desemde yinede aynı fikirdeyim kaderin önüne zaten geçilemez ne zaman gideceksin bilmiyorum ama dua et senin için hangisi hayırlıysa Allah o yola sevketsin seni

biletini almissin iptal da ettiremiyosan o zaman yapacak birsey yok..Biz ne diyebiliriz,havalar malum.Ya bileti yakip gitmiceksiniz yada hersei goze alip gidiceksiniz karar sizin.

Canım yollar felaket falan değil ki? Dün sevgilim istanbuldan ankaraya gitti, pazar günü de dönecek. Hatta sordum ona yol nasıldı diye, "açıktıı yolda bi' şey yoktu ki. kenarda kar vardı" dedi. Bence rahat ol. Yollar açık, başına bir şey geleceğini sanmıyorum.

ya canım herkes bişey diyince nişanlımda yok içimde bişeyler var deyince tırstım açıkcası. yolda mahsur kalmaktan falan
çok sağolbuara

Bugün sabahtan beri Ankara!ya kar yağıyor ve her yer bembeyaz..muhtemelen Bolu'da daha fazla kar vardır.İstersen meteorolojiyi arayıp yol durumunu sorabilirsin.

canım hani çok yoğun karların olduğu zaman varya ben o zaman istanbuldan ankara ya gittim lapa lapa kar yağıyordu bide yolda o karları izledim güzel oldu:) yani korkma ist-ank yolu hep açık oluyo inşallah kazasız belasız gider gelirsin

canım vlla iki hafta önce bende nişanlımın yanına gitmek içiin bilet aldım..oda İstanbulda..bilet aldım fakat haberlerde İstanbullular dışarı çıkmasın bu hafta sonu gibi şeyler yazıyordu..Hava yollar kötüydü..Bizimkiler falan istersen bu hafta gitme dediler.Bende özlemiştim artık gidicem dedim..Konyadan gittim bu arada bende..Ama güzergah Ankara üzeriydi..Fakat yoğun kar yağışı dolayısılyla Afyon Eskişehir üzeri gitti otobus..3 saat gecikmelide olsam gittimm..Yollar iyiydi abartıldığı gibi değildi ama otobus soğuktan olsa gerek sürekli arızalandı..Sonuç olarak sağ salim gittimm çok şükür..iyikide gitmişim..Ama o zamanda Ankara üeri gitmemişti otobus İstanbula yollardan dolayı...iyi düşün karar ver .hava güzelken gitmen daha iyi olabilir tabi çıkıp gezmeniz de daha iyi olur güzelken..

Sen çık yola , bakarsın geçen hafta sonu gibi bahar havası karşılar seni İstanbul'da , Cuma'dan sonra kar yok diyor haberler... Yollarda doğu anadolu durum öyle aman aman yola çıkılmayacak gibi . Sana şimdiden hayırlı yolculuklar..

sakın sakın gitme bırak o gelsin....... nişanlılıkdan başlatma herşeyi senden beklemesinden....

yol için de sakın çıkma bekle şubat sonunda çık enazından havalar budakar kötü olmaz ayrıca iptal ettiremezsin belkide ileri tarihe atabilirsin diye biliyorum 24 saatten azbirsüre kalmadığı sürece tabi tahmin ettiğim firma ise

yok canım kampanya ile aldığım için iptal ettiremiyorum. o zaten gelme kıyamam diyor ama ben gitmeyi çok istiyorum. bakalım 12 de otobüs saatim hala karar veremedim:S:S
haftaya ben gelicem sen yolda mahvlma yeter bana diyor bu nedenle daha da duygusal olup gidesim geliyor

K.validem şu anda otobüsle istanbıldan ankaraya gidiyor dün genel merkezi arayıp sormuştum yollar nasıl diye sorun yok dediler..İsterseniz firmayı arayıp sorabilirsiniz yol durumu nasıl diye....

K.validem şu anda otobüsle istanbıldan ankaraya gidiyor dün genel merkezi arayıp sormuştum yollar nasıl diye sorun yok dediler..İsterseniz firmayı arayıp sorabilirsiniz yol durumu nasıl diye....

tatlım arayıp sormadığım yer kalmadı ama nişanlım ben senin bu yolda cıkmanı istemiyorum zaten içimde bir his var diyip duruyor beni delirttti. valizimle oylece bekliyorum. haftaya derslerim yoğunlaşacak gidemeyecem bidaha diye gitmek istiyorum o da ben gelcem diyor. ya biletimiz niye yansın diyorum bunu da anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…