yollar hakkında bilgim yok ama böyle şeyler kader kısmet işidir yollar iyide olsa senin başına birşey gelecekse gelir zaten tabiki tedbir almakta gerekir ama ben olsam çıkardım yola
Canım yollar felaket falan değil ki? Dün sevgilim istanbuldan ankaraya gitti, pazar günü de dönecek. Hatta sordum ona yol nasıldı diye, "açıktıı yolda bi' şey yoktu ki. kenarda kar vardı" dedi. Bence rahat ol. Yollar açık, başına bir şey geleceğini sanmıyorum.
yok canım kampanya ile aldığım için iptal ettiremiyorum. o zaten gelme kıyamam diyor ama ben gitmeyi çok istiyorum. bakalım 12 de otobüs saatim hala karar veremedim:S:Ssakın sakın gitme bırak o gelsin....... nişanlılıkdan başlatma herşeyi senden beklemesinden....
yol için de sakın çıkma bekle şubat sonunda çık enazından havalar budakar kötü olmaz ayrıca iptal ettiremezsin belkide ileri tarihe atabilirsin diye biliyorum 24 saatten azbirsüre kalmadığı sürece tabi tahmin ettiğim firma ise
K.validem şu anda otobüsle istanbıldan ankaraya gidiyor dün genel merkezi arayıp sormuştum yollar nasıl diye sorun yok dediler..İsterseniz firmayı arayıp sorabilirsiniz yol durumu nasıl diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?