- 30 Ekim 2014
- 42
- 3
- 13
- 40
- Konu Sahibi Biricik123
Merhaba benim hakkimda konu acilmis... bu konuyu acil bir sekilde nasil silebilirim???? Veyahut sildirebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu kapatilir ancakMerhaba benim hakkimda konu acilmis... bu konuyu acil bir sekilde nasil silebilirim???? Veyahut sildirebilirim
siz silebilirmisiniz?Acilan konunun linkini kopyalar misiniz..
siz silebilirmisiniz?
Gercekten yani esim cildirmak üzere olamaz böyle birsey......
kapatilir derken? silinmezmi ?
Direk siz olduğunuz isim soyisim içerecek şekilde ya da kim okursa okusun siz olduğunuz anlaşılacka şekilde belli mi?
Konular genellikle silinmiyor. Çok çok uç bir örnek olması lazım.
Acik acik siz oldugunuz belliyse yoneticilere bildirin silerler ne demek silinmiyor yahu kanun mu yani
e bizi taniyan bilir yani
Mesaj ve konu silme islemi yapilmiyor. Konu linkini yollarsaniz yonetime bildirecegim..siz silebilirmisiniz?
Gercekten yani esim cildirmak üzere olamaz böyle birsey......
ben size özelden yollayimMesaj ve konu silme islemi yapilmiyor. Konu linkini yollarsaniz yonetime bildirecegim..
Eger sahsiniza hakaret vs bir sey yapilmis ise konu veya mesajlari kibleyiniz lutfen..
Acilan konu kapatilir baska uyelerin adina konu acmak yasak. Anca kapatabilirler..
Bende cok merak ettim yaaBelki konu düzenlenebilir. Hangi konu ki? İçimi dökmek istiyorum konusu mu?