- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.360
- 498
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Mesela benim 8 -9 gün sürüyor baya artar ihtimal di mi ilişkiye girsemDüşükte olsa risk var. Ama adetinizin kaç gün sürdüğüde önemli. 4 gün sürüyodur son günü dediğiniz için ihtimal baya düşük olur 7 gün sürüyordur ihtimal artar.
Ertesi gün hapı kullanın.. kızınız küçücük daha bi de emiyosa bu yüzden sütten kesilmesi gerekicek.. garantiye alıp hap için derimBşde sezeryan oldum dokuz ay öncecocuk istiyorum ama kızım Ikı yaşına girince inş
benımde boyle oldu artı ella ertesı gun hapı aldım ne olur ne olmaz dıye ama bı ıse yaramadı kızım suan 1bucuk yasındaKızlar adetın son günü hamile kalan var mı ? Mümkün mu . Son gunu yıkandım . Mesele oldu cok afedersınız eşim korunmadıkorkuyorum şimdi
Hadi Ya adet son gunu mubenımde boyle oldu artı ella ertesı gun hapı aldım ne olur ne olmaz dıye ama bı ıse yaramadı kızım suan 1bucuk yasında
Ovulasyon günü dışında nasıl hamile kalınır yahu?
Konu sahibi ella al, sen yurtdışında değil miydin. Orada birçok ertesi gün yöntemi var.
Benim bunca yıllık biyoloji bilgimi çöpe atıyor bu hatunlar ya??Bende onu çok merak ediyorum ya.
Yumurtlama olmadan nasıl gebelik olur ki?
Kızlar adetın son günü hamile kalan var mı ? Mümkün mu . Son gunu yıkandım . Mesele oldu cok afedersınız eşim korunmadıkorkuyorum şimdi
Çıkmaz Can'ım.. Bat tarihine bir hafta kala çıkar en erken..Test yapsam çıkmaz degıl mi
İstemıyorum kızım dokuz aylık ve sezeryanBen 2 defa o şekilde gebe kaldım :) siz istemiyosunuz sanırım
Var zaten büyüsün öyle istiyprdum bakımı cok zorAylardır Bebek için atmadığım takla kalmadı tutmadı benim şimdi sakınan göze çöp batar hesabı hamile kalırsın
Bence akışına bırak cennet kokulu bir miniğin olsa fena mı olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?