Konu taşımayın hemen lütfen . Hamilelik

Düşükte olsa risk var. Ama adetinizin kaç gün sürdüğüde önemli. 4 gün sürüyodur son günü dediğiniz için ihtimal baya düşük olur 7 gün sürüyordur ihtimal artar.
Mesela benim 8 -9 gün sürüyor baya artar ihtimal di mi ilişkiye girsem

O hap yok burda napcam bılmıyorum bir ay beklıcem var mı yok mu dıye bugün de halsizdim uykum geldı cok

Anında belli olmaz belirti vermez zaten. Psikolojiktir o.. nasıl eczanede olmuyo anlamadım ama oturduğunuz yerde başka eczane yok mu? Rica etseniz depodan bile getirirler..

Kızlar adetın son günü hamile kalan var mı ? Mümkün mu . Son gunu yıkandım . Mesele oldu cok afedersınız eşim korunmadı korkuyorum şimdi
benımde boyle oldu artı ella ertesı gun hapı aldım ne olur ne olmaz dıye ama bı ıse yaramadı kızım suan 1bucuk yasında

Tabi ki olabilir.
Yumurtlama bozuklukları olabiliyor adet döneminde tekrarlayan yumurta atımları olabiliyor..Yumurta atımı olup adet olamayanlar var ben gibi.. 7-8 ay adet görmediğim oluyordu ama yumurtluyordum :) ..Bunların hepsi sağlık probleminden kaynaklanabilir.
Her kadın 28 günde 1 adet olup 14 -15.gününde yumurtlamıyor.

Son düzenleme:
Kızlar adetın son günü hamile kalan var mı ? Mümkün mu . Son gunu yıkandım . Mesele oldu cok afedersınız eşim korunmadı korkuyorum şimdi

Aylardır Bebek için atmadığım takla kalmadı tutmadı benim şimdi sakınan göze çöp batar hesabı hamile kalırsın
Bence akışına bırak cennet kokulu bir miniğin olsa fena mı olur ?

Aylardır Bebek için atmadığım takla kalmadı tutmadı benim şimdi sakınan göze çöp batar hesabı hamile kalırsın
Bence akışına bırak cennet kokulu bir miniğin olsa fena mı olur ?
Var zaten büyüsün öyle istiyprdum bakımı cok zor

Adet döngünüz kısa ise yumurtlamanın o güne denk gelme ihtimali var.
Örneğin yaz günü benim 23 güne kadar düşüyor döngüm, sperm de 5 güne kadar yaşayabiliyormuş, bu durumda benim adetin son günlerinde doğurganlığım başlıyor diye hesaplıyorum ben hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…