• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konudan konuya

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
esınızın telefonunu kontrol edıyor musunuz baslıklı konuyu bıraz önce esımle masada yemek yerken muhabbet nıyetıne okuyordum bır arkadasın yorumunu okudum esımle dıyologumuz

ben: bak ne demıs bır arkadas erkeklere guven olmuyor kızların adını hüseyın ahmet mehmet dıye kaydedıyor

esım: ( heycanla) Evettt

uzun bır bakısma sessızlık ve devamı gelen cumle

bekarken yani yapardık...

Kendini böyle ele verecek kadar saf olamaz.

Sizi değil, ama eski sevgililerini aldatmış.

esınızın telefonunu kontrol edıyor musunuz baslıklı konuyu bıraz önce esımle masada yemek yerken muhabbet nıyetıne okuyordum bır arkadasın yorumunu okudum esımle dıyologumuz

ben: bak ne demıs bır arkadas erkeklere guven olmuyor kızların adını hüseyın ahmet mehmet dıye kaydedıyor

esım: ( heycanla) Evettt

uzun bır bakısma sessızlık ve devamı gelen cumle

bekarken yani yapardık...

Birazcık patavatsızlık etmiş..

Hani bir yerde bir şey sorulunca onun cevabını biliyorsak heyecanla cevap veririz ya? Bu da onun gibi bir şey. Kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu nedenden dolayı tartışma olmasın. :)

Biz kizlar da yapiyorduk bunu.
Aile korkusu da sebeplerden biriydi.
İlla ki sevgiliden/esten saklama meselesi degil.
Hatta ben bazi bosbogaz kiz arkadaslarimdan korunmak icin bile yapmistim. :)
Hey gidi bir nesil boyle heba oldu :p

ayy o an şoka gırdım kızlar bıde kendıde şaşırdı bozuldu sonra şapşal şapşal geveledi tartısmadım tabıkı bıde ıstersen telefonumdakı butun huseyınlerı arayabılırız dedı

Hani bir yerde bir şey sorulunca onun cevabını biliyorsak heyecanla cevap veririz ya? Bu da onun gibi bir şey. Kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu nedenden dolayı tartışma olmasın. :)

vallaa şaşkın şaşkın baktım sadece zaten +:56: yemege devam

Ay onuda ben yazmisim :)))
Aile ici siddete sebep oluyormusum neredeyse sizden ve esinizden beni affetmenizi diliyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy nasil da farkinda olmadan pot kirmis :) bende yapardim onceleri aileden biri bakarsa diye hep sevgilimi kiz adiyla kaydederdim :)

Back
X