- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi Kanatlarimruhumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle. İki prensesin annesi gibi nickler bile ipucu içeren mahiyetteBurada mumkun oldugunda asla kimsenin sezmeyecegi nickler kullanmak daha mantikli bence cunku ozel sorular soruyoruz belki de asla ailemize en yakin arkadssimiza dahi anlatamadigimiz seyleri yaziyoruz.
Yani çok kolay değil mi bulmak? Sosyal medya hesabınızdaki nickinizi kullanmışsınız burada,google'a yazsalar çarşaf çarşaf çıkar bence.Anlamadim nasil etti buldular.. yine de riSk almak istemiyorum
Yalniz 10 sayfada eskiler silinmiyo.hepsi goruluyor.bende oyle saniyodum takii esim tum yazdiklarimi bulana kadarEşin en üstte sağda büyüteç resmi olan bir yer var ya...oraya senin nicki girerse (ben girdim ve su anki nickin 2017 ye kadar gitti ,yani bu nicki 2017 de kullaniyorsan eski nick bu) onunla ilgili yazdıklarını görür mü görür .Belki çeki düzen verir kendine diyorsan kalsın.Yok görmesin diyorsan git herkese yorum yap...10 sayfada eskiler silinir yeniler kalir
Canım profiline kısıtlama getirirsen profilden göremez (esin profilden görmüştür) benim dediğim şekli ile bakıldığında sadece son 10 sayfa gözüküyor.Ama konu sahibinin durumu farklı onun doğrudan Google ye girince çıkıyorYalniz 10 sayfada eskiler silinmiyo.hepsi goruluyor.bende oyle saniyodum takii esim tum yazdiklarimi bulana kadar![]()
Canım zaten bu konusu yeni nickle yani sıkıntı yaratan bu nick değil.Zaten bu nick ile arama motorunda (Google) aratinca da sorun yok hicbirsey çıkmıyor Ama konu sahibinin ihtiyacı olan eşi ile ilgili eski konularının kapatılması .Konuya yazmasakta , gerıde kalsa