Konuları abartıp tavır yapıyorum,kıskançlık yapıyorum.Manyak mıyım diye düşünüyorum.

ayy var ya bende neler neler yaptım.ama zamanla çok doğru geçiyor.artık kıskansam bile belli etmiyorum.sevgilinde seni çok iyi anlamış bence.olayı büyütmemk için susuyordur.hani derler ya biri sinirliyken üstüne gitmeyin diye.eninde sonunda barıştığınıza göre.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Evet biliyor huyumu artık "aniden sinirleniyosun sonra geçiyor onun için o an sinirden dediklerine aldırmıycam üzülmiycem" diyor.
Aşkımıza inanıyoruz,onun sayesinde herşeyin üstesinden geliyoruz.:16:

Konuyu okurken ayni ben dedim yani : )) Biz de ayriyiz bizde ulkelerde farkli ne yazik ki dolayisiyla gozu gormeyince sinirleniyor insan... Bende kiskancligi abartiyordum yani cunku gozum gormuyor anlatsada yetinemiyordum yani ve bi zaman gercekten bunaldi bu hareketlerimden dolayi ve iliskimize ara verdik... Sonradan cok sukur tekrar basladik ve artik benim huyumu biliyor bende abartmamaya calisiyorum artik : ))

Benim gibi birilerinin olduğunu bilmek içimi rahatlattı. Yoksa manyak mıyım diye düşünüyorum.:37:
Allah bir daha ayırmasın canım. Sevenler ayrılmasıın. :54:

aynı ben canım inan seninle aynı durumdayım ayrı şehirlerdeyiz bizde hiç yere saçma sapan sebeplerle trip atıyorum o alttan aldıkça daha bi havalanıyorum:52: ama sonra pişman oluyorum toparlıyoruz felan ama yıpratıyorum resmen ilişkimizi :43: aynlayacağın bende aynı durumdan muzdaribim tatlım bence yapmamız gereken kendimizi frenlemek yani o anda 5 dk. müsade isteyip sakinleşsek tekrar devam etsek konuşmaya inan sorun kalmayacak :55:

Zaten diyorum kendime ilişkimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor yaptıklarım.
Aşkımız olmasa hiç toparlayamayacağız ama iyi ki aşkımız var. Bundan sonra öyle yapmaya çalışacağım.
Sinirim yatışınca konuşacağım...

Benim gibi birilerinin olduğunu bilmek içimi rahatlattı. Yoksa manyak mıyım diye düşünüyorum.:37:
Allah bir daha ayırmasın canım. Sevenler ayrılmasıın. :54:

Amiin canim amin hic ayrilmasin :16:Yok canim manyak degiliz :D cok seviyoruz sadece hihihihi

Huyunu ogrendiyse sorun yok oda ona gore davranir zaten: )

Konuları abartıp tavır yapıyorum,kıskançlık yapıyorum.Manyak mıyım diye düşünüyorum:
Konunun adına cevabım şudur ki, hayır manyak değilsin sadece sevdiğini paylaşamayan bir kadınsın :1:
Konunun ana sorununa gelince bunları dert etme, hala küssen aç telefonu hiç bir şey olmamış gibi konuş. :21:
O da uzatmayacaktır büyük ihtimal, barışın gitsin ya.
Zaten ayrısınız mesafeler var üstüne bir de derin sessizlikler ekleyip kopmayın iyice.
Ne demiş Sezen Abla:

Savaşma seviş benle
Hayata karış benle
İyi günde kötü günde
Olmaya çalış benle
:54:

Amiin canim amin hic ayrilmasin :16:Yok canim manyak degiliz :D cok seviyoruz sadece hihihihi

Huyunu ogrendiyse sorun yok oda ona gore davranir zaten: )

Evet çok seviyoruz :)):16:

Konuları abartıp tavır yapıyorum,kıskançlık yapıyorum.Manyak mıyım diye düşünüyorum:
Konunun adına cevabım şudur ki, hayır manyak değilsin sadece sevdiğini paylaşamayan bir kadınsın :1:
Konunun ana sorununa gelince bunları dert etme, hala küssen aç telefonu hiç bir şey olmamış gibi konuş. :21:
O da uzatmayacaktır büyük ihtimal, barışın gitsin ya.
Zaten ayrısınız mesafeler var üstüne bir de derin sessizlikler ekleyip kopmayın iyice.
Ne demiş Sezen Abla:

Savaşma seviş benle
Hayata karış benle
İyi günde kötü günde
Olmaya çalış benle
:54:

Ayy yorumun çok güzel canım. Evet paylaşamıyorum yaa. :33:
Yok canım küs değiliz bu konuyu açtıktan yaklaşık 1 saat sonra barıştık. O hiç uzatmadı zaten biliyor beni.
Evet çok haklısın zaten mesafeler var arada aşkımızı böyle basit şeyler için yıpratmak çok saçma olur.
Çok güzel söylemiş Sezen abla da. :16:

Evet çok seviyoruz :)):16:

Ayy yorumun çok güzel canım. Evet paylaşamıyorum yaa. :33:
Yok canım küs değiliz bu konuyu açtıktan yaklaşık 1 saat sonra barıştık. O hiç uzatmadı zaten biliyor beni.
Evet çok haklısın zaten mesafeler var arada aşkımızı böyle basit şeyler için yıpratmak çok saçma olur.
Çok güzel söylemiş Sezen abla da. :16:

canım aynısını yaptım yemn ederm.bizde farkli sehirlerdeydk ama yakndik. ben surekli kiskanclik triplerindeydim. zaten oyle bildigim yakin hiz kiz arkadasi yoktu ama ben eften puften her sey icin kiskanclik yapiyordum erkek arkadaslarini bile yeri geldi kiskandim. ve su an ayriyiz hemen hemen 1 ay oldu. cok uzgunum ve asla donmeyeceginden o kadar eminim ki. bitti biz anlasamiyorz sikildim boguldum diyerek bitirdi. sana diyecegim o ki, inan hoc beni birakmaz beni taparcasina seviyor dedigim bu insan bile terketmisken herkes terkedebilir. sikma sakin gereksiz kaprislerle kiskancliklarla. biliyorum zor olacaktir ama COK PISMANIM:( cok aci cekiyorum onsuz :(

canım aynısını yaptım yemn ederm.bizde farkli sehirlerdeydk ama yakndik. ben surekli kiskanclik triplerindeydim. zaten oyle bildigim yakin hiz kiz arkadasi yoktu ama ben eften puften her sey icin kiskanclik yapiyordum erkek arkadaslarini bile yeri geldi kiskandim. ve su an ayriyiz hemen hemen 1 ay oldu. cok uzgunum ve asla donmeyeceginden o kadar eminim ki. bitti biz anlasamiyorz sikildim boguldum diyerek bitirdi. sana diyecegim o ki, inan hoc beni birakmaz beni taparcasina seviyor dedigim bu insan bile terketmisken herkes terkedebilir. sikma sakin gereksiz kaprislerle kiskancliklarla. biliyorum zor olacaktir ama COK PISMANIM:( cok aci cekiyorum onsuz :(

Canım senin adına çok üzüldüm gerçekten. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Ben sürekli yapmıyorum bunu arada geliyor ama toparlamasını da beceriyorum Allah'tan. Hem öyle erkek arkadaşlarından kıskanmıyorum yani.
Çok boğduğumu düşünmüyorum umarım öyledir. Hem artık kendime çekin düzen vermeye çalışıyorum.
Rabbim ayırmasın.

Back
X